Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kadinimsin de , benim olacaksin de fln =] ya benimsin ya toprağın :D , valla eğer kızda senle konuşmaktan fln hoşlanıyorsa beraber vakit geçirmeyi bence arkadaşlık da olabilir ama onunda ufak bir hoşlanma durumu olabilir belkide senin harakete geçmeni bekleyip kendini arka planda tutuyo olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 YA BENIMSIN YA TOPRAQIN de,sdf. Şaka bir yana,bir yerden sonra o an gelir,çözülür dilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Abi ben gördüm trip atmayan kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Hiç birşey deme normal takılmaya devam et romantik ortam yakaladığında yine bişey deme ama elini tut falan kız sana yahu biz çıkıyor muyuz diye sorar sonra !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 kadınımsın de bitsin Bknz: memeti baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 trip atmayan kız yoktur şey vardır.. gelmedi aklıma bişey biri tamamlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 aklına trip gelmiyen kız vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 az önce kız arkadaşım paso uyuyo die trip attım ona uahaua irenç hissediorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 dialog şu şekildeydi ben:naapiosun? -uyuyodum canım (uykulu bi sesle) ben :hıı tamam o zaman görüşrüz - tamam canım öpüorum çok seni ben: ok bye! ÇAT (kapama efetki) ama tabi normalde böle bişey yapmiorum da 1 haftadır görüşmüoruz paso yorgun argın uyuyo die onun verdii bi birikim var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 VUR, AĞZINA AĞZINA VUR! O değil de ben de çok laf yiyorum baya uyuduğum için. Haklısınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ne lan bu ukyu yüzünden çektiklerimiz, uyucam lan, hiç kimse de bu özgürlüğümü almamaz. erkekler direnin, 5 dakika uykumuzu kıskanıyolar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 abi ben de uyuorum da , bu kızın şekeri mi var neyi var allah korusun 36 saat uyudu kız resmen malak gibi hauhau xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 36 saat bir insan uyumaz. Bence dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mortis said: abi ben de uyuorum da , bu kızın şekeri mi var neyi var allah korusun 36 saat uyudu kız resmen malak gibi hauhau xP uyuyorum demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Gece telde konuşurken uyuyakalmıştım. Yatakta uzanıyodum bide ışıkta kapalıydı napam. Tabi dolayısıyla ağır trip gelmişti. Haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 küfretse yeriymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Olivies said: Gece telde konuşurken uyuyakalmıştım. Yatakta uzanıyodum bide ışıkta kapalıydı napam. Tabi dolayısıyla ağır trip gelmişti. Haklı ama. Öeh , en son konu neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 tripsiz aşk olur mu peh peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yaw baslıgı gorunce ilk aklımdan gecen sey... Trip atmayan kız ve aşk İMKANSIZZZZZZ....!!! OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bazı arkadaşların yorumları çok yardımcı oldu teşekkur ederim. Ayar verenlerle uğraşmak istemiyorum.Lütfen uzatmasınlar. İlginiz için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 When in doubt, set something on fire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Trip ilişkinin tuzu biberi ya. :D Ama fazlasıda sıkıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 arkadaşım aşıksan durma git ama iyi anlaşıyoruz diye de çıkıyım diyorsan uzun süre kararsız kalırsın tabi. aşk da öyle hemen anlaşılabilen bir şey olmayabilir bazen, doğru zaman ve etkenlerin tetiklemesi gerekir. ama sen önce hoşlanıp hoşlanmadığına karar ver, iyi vakit ve benzer hayat tarzları dışında, var mı bu kıza herkese hissedilmeyen ender şeylerrden... sevgiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yapış kızın dudağına hızlıca...htta hızlıca olayına kendini kaptırıp dişinle kızın dudağı yar...oluk oluk kan aksın...sonra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar