Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 9 tane çıkma teklifi almış adam buraya nasıl sorucam diye yazı yazıyorsa adama hade yaylan kimi yiyon sen derler. Derler mi? Bence derler.Ben derim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bi de bu sene derken 16 günde mi aldın 9 teklif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yok öyle bişey.. gidin yatın kızların hepsi tribal enfeksiyonla doğar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 oscar goes to....... Xhunarion said: said: 17 Yaşında bir erkeğim. Oluyo mu öyle? ehueu, yarıldım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Tremour77 said: Cuce said: tüt belinden öp Cüce olmak varmış :PAbi senin tavırlarda harbi bi cücelik var boşuna koymamışın o nicki sen :D:D sen ne diosun adam lisede okula balta ile geliodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Şimdi şöyle bişey var, Sevgili olduktan sonra trip atmaya başlayack, veya biraz cicim ayları dedikleri dönemden sonra. Kızların doğasında mevcut malesef. He çok mu kötü ? hayır, kesinlik değil. Fazlası olmadığı sürece np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 evet sevgili ve arkadaşlık ilişkisi çok farklı bi olay aynı şekilde ben de çok iyi anlaştıım aylarca çok eğlendiim muhabbet ettiğim kızlarla birlikte olmaya başlayınca, bi baktım çoğu şey değişmiş. İşin içine beklentiler girio hisler girio. Sürekli bi karşılıklı sevgi sınavı, sorumuluklar bilmemne. İlişkilerin yürümeme nedeni bu. Yoksa zaten herkes başta çok iyi anlaştığı ettiği insanla birlikte olou. Hep öle gidecek olsaydı kimse ayrılmazdı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sir said: selam. bu topik vesilesiyle uzun zamandır kafamı kurcalayan bir meseleyi huzurunuzda tartışmaya açmak isterim. lütfen hayatımdan çıkar mısın? bu da bi çıkma teklifi olabilir mi? çünkü bu sene 5 kızdan falan fdsdfsdgdfhfgjglhşj ahahahahaaha koptum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Sly-One said: Ardeth said: Tremour77 said: Bu 2 sene içerisinde toplam 9 tane çıkma teklifi aldım. Bunu belirtmen hikayenin ana fikri açısından çok kritikti değil mi? Özellikle rakam vermen falan. olabilir adam için normal olamaz mı, çevresinden böyle görmüştür, senin çevrende böyle muhabbetler dönmüyor diye yargılama hakkını nereden buluyorsun merak ediyorum. yoksa sayı mı rahatsız etti =( 2 yıldır kimseyle çıkmadım ama elim yüzüm düzgün,bulunduğum ortamda beğeniliyorum mütematiyen diye bi anlama getirilmiş olsa gerek..Yok bi durum dağılabilirsiniz yani lol.. kıskandım :D hayır bn toplamda 9 çıkma teklifi almamış olablrm de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Tremour77 said: siz patilere 2 soru sormak istiyorum. Soru 1: Sizce bu kıza ondan hoşladığımı nasıl söylemeliyim Soru 2: Sizce kızla su anda olan ilişkimiz sevgili olunca da devam eder mi? cevap 1: "vala bilader dediğim gibi biz hard rock kültürünün çocuğuyuz, haliyle hardçı bi tavrımız var, şimdi bize yakışır mı 'bebeeem senden hoşlanıom' tarzı cadde tavırları? olmaz dimi? ha gözünün yağını yidiğim, onu diyorum işte, gel biz bodoz sevişelim direk. hayır her tür muhabbete giriyoz nasolsa, küfürlü küfürsüz, o bakımdan." diyebilirsin. işe yaramazsa adresimi öm'den atayım gel döv beni. cevap 2: yok devam etmez. üstteki cümleyi kurduktan sonra g.tü kalkacak (g.t felan diyorum, hani samimi bi ortam var, her tür muhabbete girionuz ya, o bakımdan.) daha sonra efkar bascak seni. çok eğlenceli olur ama bu efkar kısmı. 'içki felan içeyim' dicen, 'oy sigara içsem' dicen, 'allahım ne dertliyim' diye karnın ağrıycak (şimdi hani aşk konulu filmlerde bu temalar işleniyo ya, o bakımdan.) sonra buraya gelip bi thread daha açarsın, işte 'kızla biz g.t muhabbeti yapıoduk (g.t felan diyorum, hani samimi bi ortam var, her tür muhabbete girionuz ya, o bakımdan.), çok iyi anlaşıoduk, ama onu sevdiğimi söledim, bi anda mesafe koydu, napmalıyım, of çok seviorum' dersin (eğer ziyadesiyle dertliysen cHoq seFioRummm bile yazabilirsin.). biz de 'montla sıç' deriz, güzel olur yani (hani umut sarıkaya'nın bi karikatürü var ya, o bakımdan.) sonra kızla çıkmaya başlarsın, 4 hafta sonra üstte bahsettiğimiz dopakı uplarsın, 'ya işte şundan kavga ettik, of trip atıo bu bana, ya hiç böle değildi, noldu buna hebelö' felan dersin. bu noktada bazılarımız mont konusunda ısrarcı olurken bazılarımız da hala ilk posta cevap verme gafletinde bulunabilir (hani birden fazla sayfa oluyo ya topiklerde, okumak zor oluyo ya, o bakımdan.) en sonunda ayrıldım diye bi topik açarsın, biz de 'iyi olmuş boşver', 'agali sana kız mı yok beaaa', 'en güzeli abazanlık' gibi yorumlar yaparız. mont olayında hala direten arkadaşlar olabilir, onlara da hazırlıklı olmak lazım. (hani umut sarıkaya'nın bi karikatürü var demiştim ya, o bakımdan.) bir de kızlarla ilgili üç özelliği iyi bilmek lazım 1) her kız trip atar. doğal seleksiyonun bir sonucudur bu. hiç ilgi çekmeyen, konuşmayan, akılda kalmayan hatunlar bi süre sonra dikkatlerden kaçmış, heyhat erkeklerin g.tünün dibinde sürekli bık bık eden hatunlar jeopolitik konumlarının verdiği avantajla üreme sekansına dahil olmuşlardır. (g.t felan diyorum, hani samimi bi ortam var, her tür muhabbete girionuz ya, o bakımdan.) 2) kızlar osurmaz. bunun seleksiyonla alakası yok. 3) önce muhabbet ettiğin, kankaya bağladığın kızla sonradan çıkılmaz. dünya üzerinde milyonlarca farklı hayvan var. hangi biri sevişmeden önce muhabbete girer, kanka ayağı çeker? -güzel göl değil mi? -evet -hep bu göle mi takılırsınız? -evet ama aslanlar var korkuyoruuaaaaammm -merak etmeyin yanınızda ben varken bişey olmaz. şu ileride çok güzel bi arazi var orda otlayalım mı? hem biraz muhabbet ederiz küfürlü küfürsüz. -ay negzel^^ *oink! oink!* var mı böle bişi? yok, ha canına yandığım, onu diyorum işte. hepsi direkt sevişir. o yüzden kanka olduğun kızla çıkılmaz, çıkılsa da eski tat yakalanmaz. şimdi bu üç kurala göre ne sonuca varıyoruz? bu kızla çıkmıoruz, bu kıza yazmıoruz. çamaşır makinası üreticileri olarak da biz, calgonu tavsiye ediyoruz. hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 evladım kafamı güzel 4 aydır muhabbet ediyorum demişsin bikere sevgili olduğunuz an o muhabbet kesilcek daha değişik şeyler olcak "biz çok iyi arkadaşdık daha iyi sevgiliri oluruz" geyiğinide geç hiç bi zaman gerçek olmamıştır bide sen o kıza hiç acılma o gelsin sana açılsın çıtlansın bişiler yapsın.çıkma teklifi almak nedir? tam olarak nasıl gerçekleşti o olay cem uzan geldi de benim haberim mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ginaly benimle çıkar mısın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 zamana bırakmalı kaybetmeyi göze alıp zaman içinde gelişen olaylara bakmalı cikma teklifleri hoşlanma teklifleri boş artık kendiliğinden gelişiyor ilişkiler daha sağlıklıda hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 daha fazla bekleme en iyisi. al insiyatifi eline. VUR KAFASINA, BENIMSIN DE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Mortis said: Tremour77 said: Cuce said: tüt belinden öp Cüce olmak varmış :PAbi senin tavırlarda harbi bi cücelik var boşuna koymamışın o nicki sen :D:D sen ne diosun adam lisede okula balta ile geliodu! geliyodu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 vur kafasına sopayla sonra tut saçından sürükle mağaraya:D ya da istediğin bi yere işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 AutolycuS said: ginaly benimle çıkar mısın? :D sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Lancelion said: BENİM OLACAKSIN de bitsin. ben denemiştim bunu ama kızdan kurtulmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bırak kız senin peşinden koşsun,sıkılmadınız mı olm kızların peşinden koşmaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 duygusal yapmazsan yakında arkadaş olabilirsiniz, bunu hiç istemezsin. bi de irin doğru demiş. kendini ulaşılamaz gösterirsen bir müddet sonra bakışlarınla ona reddedemeyeceği bir teklif yapabilirsin. sonunu düşünen kahraman olamaz. racon değil kafa kes. tamam. bi de sevgili olursanız her türlü trip olcaktr, olur. ama sizin ilişki çok güzel olur. hoşuma gitti lan böle habire eklemek. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 onu bize deil hemcinslerine söle irin, hmpff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Her kız trip atar. Kendini kandırma bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ne diim hemcinslerime cuce?kızların peşinden kosmayın mı diyeyim.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 abov! özürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Sahroş rp 'si yap söyle red ederse hatırlamıyorum dersin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar