Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 cocukluguna geri donersek sende bu tutku ılk ne zaman basladı ne zaman farkına vardın bu fetisizmin,basından bı olay mı gectı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Abi o değilde geçen fark ettim bacaklarım babamınkinden daha kıllıymış. Birde çok farip şeylerden tahrik olanlar varmış. Parafili falan var vucuduna sivri şeyler (iğne,diken) batmasından haz duyuyor mesela adam. Albert Fish diye bir adam varmış. Penisine gül sapı sokmakdan haz alıyormuş mesela. Ayak, bacak fetişistliği normal kalıyor bu tür şeylerin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hacı "k" nerde "t" nerde allasen nası bacat yazdın? : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Abi internet kafedeyim, ders zilini bekliyorum. Alışamadım klavyeye ondan olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 alışmadık klavyede don durmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ben vizeye pizza demedim manda yuva yapmadıkça söğüt dalına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Her yere şu adamı koymayın ya :D Off soğudum topicten resmen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 burun kanadı ne ya ahaha neresi o?fdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar