Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç Bir Problem


janis

Öne çıkan mesajlar

Pazartesi gününden bu yana Khadgar Realminde olan main charımla oynayamıyorum nerdeyse.

Oyuna ilk login olurken Khadgar serveri karakter ekranının açılması nerdeyse 1-2 dakika sürüyor. Oyuna girdiğimde ise 5000+ ila 20000 arası bir letancy ve disconnect oluyorum oyundan. Fakat ilginç olan diğer serverlarda 100 ms ile oynuyorum ve herhangi bir disconnect problemi yaşamıyorum.

Blizzard forumlarında benimkinin aynısı bir problemi başka birininde yaşadığını okudum (Hangi server olduğunu belirtmemiş) Şahıs bütün herşeyi silmiş ve yeniden kurmuş oyunu. Bütün driverları tekrar kurmuş vs .. ama değişen bişey olmamış. Pazartesi gününe kadar hiçbir sorun yoktu , bilgisayarımda her hangi bir değişiklik yapmadım ve herhangi bir addon yüklemedim . Sorun durduk yere başladı.

Sizce bu nasıl bir problem ve nasıl bu sorundan kurtulabilirim ?

İçininden biri Khadgar serverinda bir karakter açıp bakabilirmi lütfen ? Khadgar ile diğer realmleri kıyaslamanızı istiyorum. Acaba sorun serverlamı alakalı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorun 3 gündür var bende , sayısız şekilde reset atmışımdır modeme . Yurt dışı ve içi her hangi bir problem yok. Sadece WoW un bazı serverlarına bağlanmakta güçlük çekiyorum ve bağlanıncada kıpırdayamıyorum. Ama bazı serverlarda da aynı IP ile 100 ms civarında oynayabiliyorum rahatlıkla. Küfür edeceğim hedefi sapıtmış durumdayım. Ttnet mi Blizzard mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard forumlarında birçok kişi aynı dertten yakınıyor. Bazı realmlerde oynanmıyor.

Ben mesela The Sha'tar realminde şuan 90 ping alıyorum , fakat Khadgar realmine geçince 20 sn oyunda birşey yapamadan duruyorum ve ardından DC , pingten bahsetmeye gerek bile yok 5000 üzerinde hep.

İlginç olan herkeste farklı serverların sorunlu olması ve bu problem sadece bazı oyuncularda yaşanıyor olması.

Saçma sapan , akla mantığa uymayan garip bir problem işte. Teknik ekiptende cevap veren yok . Onlarda anlamış değiller. Acaba serverlarına bişeylermi bulaştı. Bazı datalarmı karıştı .. Bilmiyor kimse. Adamın biri 9 haftadır düzelmesi için bekliyormuş. Ben bekleyemem sahsen o kadar , main charım sonuçta. Son yaklaşıyor galiba yavaştan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saat 1.30 civarında honor update oluyor ve oyunda kimi zaman 20-25snlik takılmalar yaşanıyor. Ben günlük honor update sisteminin ilk geldiği zamanlarıda hatırlıyorum hiç böyle takılmalar görmemiştim. Sanırım artık serverların ciddi ciddi upgradelere ihtiyacı var. Bağlantı sorununa gelince evet bunu bende yaşıyorum herkes lag lag diye inleyip şu programları kullanırken bende 100-200 arası değişen ms vardı sarı latency bar görünce rahatsız oluyordum şimdi işler tersine döndü. 700-1500 arası ms ve ara ara dcler uzun süre takılmalar. Birşeyler ters ve bunların farklı farklı kişilerde olması gerçekten tuhaf. Umarım bu sorun saptanır ve çözülür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen aynı sorun var bende de pazartesiden beri. dentargda bide bi kaç serverda daha böyle. official forumlarda tech supportda sordum, blue post şöyle dedi: Problems appear to start on the 3rd hop, this is quite early in the trace route and could point to a local network problem, after which the rest of the trace route has lots of packet loss and time-outs.

I'd recommend that you both talk to your provider and ask them to investigate this with you.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

enema said:
I'd recommend that you both talk to your provider and ask them to investigate this with you.


Bunun anlamı o serverlar bizim için yok artık . Benim güzel ülkemdeki güzel ttnet görevlilerine ben bu problemden bahsetsem beni CIA ajanı diye hapse attırırlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Dworgian said:
ombakkombak said:
Valla ben WoW dan iyice soğudum. 6 aydır problem üzerine problem bıktım yani. Ya Türkiye'ye server açsınlar artık.


ortalıkta 100 lerce "abi 1 gp plz" ci olucak düşünmek bile istemiyorum :D


Zaten var. ABi yerinde dude diyorlar o kadar.

Hahaha koptum :))..
Ama Undead olman lazım dilencini kralı çapulcu gibi adam ...

Konuya gelince bende serverlara bağlanamama sorunu yok ama lag sorunu var NPC lagı çözemedi daha :((
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun benımle birlikte 4 5 arkadaşımda daha Ah'Qiraj serverında başımıza geldi. 3 günlük bir aradan sonra günde 500 kere modem resetlerinden sonra düzeldi. Addonları sildik, wireless ları kapadık, modemleri resetledik hiçbir şey değişmemişti. Sonra kendiliğinden düzeldi. Ama düzelmeyen arkadaşlarımız da var. 5 gündür 30k ms görüp dc oluyorlar. 1 2 saat uğraşıp oyunu kapatıyorlar. 2 sene oynayıp nerelere getirdiğiniz karakterinize ttnetin bu salakığı yüzünden giremiyorsunuz ve sorunun çözümü de yok gibi görünüyor. Herhangi bir bigliye ulaşan olursa lütfen burdan yazsın bizde ne yapacağımızı bilelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar 2 günden beri aynı problem bendede baş gösterdi malesef biri wow kırılmıştır dedi sildim baştan aşşağı patchlerine kadar tekrar download ettim birisi ethernetten alıyosan eğer interneti ondan kaynaklanıyo olabilir dedi USB deb bağladım modemi yine banamısın demedi tam Hyjal progresslerine başlamışız adam akıllı oyuna giremiyorum girsemde ya ilk saniyede yada login ekranında dc oluyorum şuan wow ve windows kız gibi tekrardan kurdum oyunda hiçbir addon kurulu diil ama hala aynı problemi yaşıyorum.Bir yardım eli uzatın şimdiden thx for all... :/Bu arada Chromaggus serverındayım diğer bazı serverlardada aynı prblemi yaşıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...