Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benq-Siemens EF71


Lancelion

Öne çıkan mesajlar

300-350 YTL gibi bir fiyata cep telefonu almayı düşünüyorum da bu aralar.

EF 71 diye bir telefonu varmış Benq-Siemens'in. Hepsiburada da gezerken gördüm, güzel birşeye benziyor tasarım olarak. Özellikleri de üç aşağı beş yukarı fena değil. Ama pek duymadım adını sanını, ondan şüpheleniyorum.

Diyeceğim o ki, telefonu tavsiye edermisiniz veya aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz güzel bir telefon varmıdır ?

kthxbai.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kullanıyorum, kısa bir süre önce çalındı bulundu felan biraz aksiyon yaşadı ama sağ sağlim yanımda şu anda. Öncelikle bu fiyat aralığında bulunabilecek en iyi telefonlardan bir tanesi. Bir kere görüntüsü çok güzel bence, değişik duruyor, gayet de ince. Kamerası iyi, çözünürlüğü değiştirme özelliği felan var, memnunum resimlerin kalitesinden. Video kayıt hiç denemedim, bilemicem. Ama tlf.un web cam olarak kullanılabilme özelliği var, ben kullanmıyorum ama bir artı olabilir. Radyosu var. Sesi iyi çıkıyor, benim en önemli problemlerimden biri dışarda tlf.u duymamaktır da :P Şarjı konuşma süresine göre 1 gün de dayandı 5 gün de. Kısacası çok memnunum tlf.umdan, tek problemi yavaşlığı... Çok çok aşırı bir yavaşlıktan bahsetmiyorum ama nokia 6600'da tak tak açılan menülere, hızlı yazılan mesajlara alıştığımdan olabilir, biraz yavaş geliyo bana. Yavaşlığı belki de daha hafıza kartı almadığım ve olan 24mb hafızayı mp3'lerle doldurduğumdandır, bilemicem. Tavsiye ederim ben yani genel olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hem benq hem de siemens cep telefonu işini bıraktı o yüzden servisi falan zahmetli sanırsam samsung mu ne yapıyomuş artık emin değilim ama..

ben olsam nokia 6300 alırdım gerçi 500e düşmüş fiyatı diye p990i aldım dayanamayıp ama bi daa telefon alcak olsam 6300 alırım :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

servis olayı sorun değil başarıdan alırsan ya da başarı ile anlaşmalı bir yerden alırsan sorun çıkmıyor
telefon bozulduğunda fln 30 iş günü içerisinde daha iyi bir modeli veriyorlar :F 2 kere benq siemens telefon değiştirdik oradan biliyorum :F sanırım servis yedek parça fln diye birşey yok bozulunca yenisini veriyorlar:F
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...