maxrep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bir yakınıma acount aldım ve bizim serverda açıp priest olmasını istedim. İyi healer lazım olduğundan. En iyi Heal atabilecek Priest diye biliyorum. Heal atan sınıflar Shaman, Druid, Paladin ve priest. İstediğinde iyi dps de verebilmeli. Ama öncelik heal olmalı. Benim mage le işim bitince Priest de yapmak istiyorum. Daha çok bunu guild için. 70 stamina buff ı ve iyi heal i atabilmeliyim. Örnek dün zulamanda bir tane bile Priest yoktu. Halazzi kesti biçti. fakat başka bir forumda "Seri ve uzun bir şekilde healer olmak istiyorsan paladin olmalısın .. Prieste oranla daha hızlı heal atıyor ve uzuuuun sürede manası bitmiyor Ama shadow formuna laf yok.. Shadow form da healer olamıyor eğer shadow form da deilsede shadow büyüler işe yaramıyor " ALINTI Katılıyormusunuz? * Ve healer olmak için (Horde) hangi ırk dan olunması daha iyi olur. Undead olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bence priest daha zevkli paladine kıyasla. Ama healer oynamak istiyorsan, hele birde arena yapmak istiyorsan bence druid çok daha iyi ve eğlenceli. Özellikle 2v2 ve 3v3 için resto druid süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 holy pri oynamayı tbc ile bıraktım sp oynuyorum casualım ama raidlerde sp iyi iş yapıyor ona göre dusun healer diyosan resto druid iyi iş yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 1 Holy Priest spotu oluyor guildlerin genelde. O da buff icin spirit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Hunter var mend pet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tek target heallemede bir priest paladin ile yarısamaz evet paladinler gercekten tek target heallemede iyiler. fakat iş raid yada party heallemeye geldimi priest bu görevi tam anlamıyla yerine getirebilmekte. cunki heal uzerine tasarlanmıs bi class olmasının yanında hot healinden party healine gerekse flash yada greater heali gerekli yerlerde farklı kullanımlar icin gayet kullanıslı.. yani demek istedigim bir priest herkesin damage aldıgı 5 kişilik bir party i daha az mana ve daha kısa zamanda healleyebilme özelligine sahip. fakat bir paladinde ne bir aoe nede bir hot heal bulunmamakta. priest daha guzel bir healer diye dusunuyorum ben.. gunki paladin hybrit bir class fakat priest main karakter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 İşin komik tarafı ne biliyormusun. Bir zamanlar shaman için söylenen "Jack of all master of non" lafı şimdi heal konusunda priestler için söyleniyor. En iyi single target healer paladin En iyi raid healer shaman En iyi Hot healer druid. Priest hepsini yapıyor ama hiçbirinde en iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bitirdiler holy priyi ki bizim guildde online 6-7 pri oluyor zorunlu olarak raidlere giremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 priestleri niye hic kimse sevmiyo üzülüyorum ama:)bende bir soru sorayım sizce pvp icin disc mi yoksa shadowmu daha iyi olur birde disc olursam healing setimi almam lazım yoksa dmg setimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 seviyoruz aaa canımız onlar bizim fort plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Daha çok 10-25 kişilik raid lerde heal yapabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 COT spec priestler tekrar raidlerde spot bulmaya başladi Sunwellde COT Priest/Şaman ve Prot pala revaçda olacak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 CoT ? curse of tongues ? =p holy tree'nin 40% lık bi kısmı tamamen gereksiz olsada cok zevkli priest oynaması 16/45 specle oynuyorum su an MS deniyorduk dun cokzeldi yani ne zmndır raide girmiyordum lockla oynuyordum adeta geri dondum meditation 30% olduktan sonra baya bi efektif oldu yani paladinleri cok rahat geçiyorum eskiden oom fiend potlar ugrasırken paladinler 70-80% manada oluyordu cok sinirdi :P fiendde duzelmis direk targeta gidiyor artık regende güzel flm iyidir priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 COT ne? Circle of heal mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 O zaman burdan şunumu anlıyoruz? Tüm raidi etkileyen aura tarzı etkiler olacak sunwellde. Gogo prist and chain heal, die paladin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ch > coh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 healer olarak paladinden cok druid oneririm kasmasi daha kolay oyunun sifir cooldownli farm yapabilen 2 charindan biri (dieride hunter) arti quest kasmak cok kolay stealth formdan sonra ayrica hem arenada hemde raidde heale rolarka takilman mumkun bid egenelde druid azdi benim zamanimda su an bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ne yazık ki resurrecti yok druidinde. O yüzden bıraktım druidimi, bir yerde bayıyordu. Healing touch yüksek rank kullanırsanız 3saniye sürüyor ayrıca. Low level spellerin bonusu düşürüldü, kullanmak gereksiz oluyor artık. Çok fazla priest kullandım, hotları beğenmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 maxrep said: "Seri ve uzun bir şekilde healer olmak istiyorsan paladin olmalısın .. Prieste oranla daha hızlı heal atıyor ve uzuuuun sürede manası bitmiyor" ALINTI Katılıyormusunuz? Katılmıyorum. SSC-TK farmı yapan bir guildde 23/38 disc/holy pri olarak yer alıyorum. Şuana kadar hiç mana sıkıntısı yaşadığım bir raid olmadı. Bir raidde mana sıkıntısı yaşanıyorsa oynayan kişinin ne yapacağını bilmiyor olması ya da giriş seviyesinde pve gearına sahip olması gerekir. Ne yapacağını bilmiyor lafını biraz açalım. Bu kalıbı yaratan temel faktörler; gereksiz mana kullanımı, ihtiyaçtan fazla heal spamlamak, duruma göre rank seçimlerinden bihaber olmak, consumable konusunda cimri olup, +mp5 ya da mana gain veren yetenekleri uygun zamanlamalarda kullanmayı bilmemek. Yukarıdakileri yerine getiren priest öyle çok büyük mana sıkıntıları yaşamıyor özelliklede Meditation talenti bufflandıktan sonra herşey daha güzel olmaya başladı diye düşünüyorum. Kısacası oyum priest yönünde.. Lakin karar size kalmış. Edit:yazım hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar