Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Eed, Apple yeni bombasıyla karşınızda yine. Bu sefer dünyanın EN İNCE laptopunu yaptılar. Sadece 3 poundmuş.. artık kaç gram veya kiloya geliyo o bilmiyorum ama hafif olduğu belli. Girin izleyin bakın derim ben.. Facebookta birden 3-4 kişi falan "xxxx wants a macbook air!!" gibisinden statuslar koymuşlar sinir oldum :D MacBook Air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?6,3071124 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 3 pound 1.8kg falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kilitliyorum diğer topicden (donanım&yazılımdaki) devam edilirse daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar