Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Selamlar, Bilgisayarım arada sırada kitlenmeye yada restart atmaya başladı. İşlemci ısınmasından şüpheleniyorum. Oyun oynarken yada işlemciyi yoran bir işlem yaparken işlemci sıcaklığını belli aralıklarla bir dosyaya yazacak, yani bir protokol tutacak bir program arıyorum. Bilgisayarı tekrar açtığımda bu dosyaya bakıp işlemci ne zaman hangi sıcaklıklara çıkmış öğrenmek istiyorum. RivaTuner aynı işi ekran kartı sıcaklığı için yapıyor. Bana işlemci için olanı lazım. Var mı bilen? RivaTuner örneği: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 anakartın asussa asusprobe. bende sürekli açık durur ufak bi program. record seçeneği de var bilgisyarla birlikte açılır paso kayıt yapar falan él éditos: hatta grafik şeklinde kaydediyo zaman ve ısı iki boyutlu olarak. süperdir yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Anakart Asus A7N8X nForce2. Ama bilgisayar masaüstü. Senin dediğin program notebook'lar için galiba. En azından ben bula bula "Asus NB Probe" diye bir program bulabildim, o da notebook içindi. Yine de yüklemeyi denedim ama çalıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Asus Probe masaüstü bilgisayarlarda da çalışır. Ben kullanmıştım ama log tutuyor mu bunu hiç bilmiyordum. Anakartının Cd'sinde ya da www.asus.com'dan bulabilirsin programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Edit: Dediğiniz programı anakart cd'sinde buldum. PC Probe'muş ismi. NB Probe farklı bir program sanırım. Asus support'tan aratınca sadece NB Probe geliyor işin garip tarafı. CD olmasa iki saat daha arardım herhalde. Program harika bu arada. Tam aradığım gibi çıktı teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ASUS PC_Probe II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Asus NB Probe diye birşeyi ilk defa duydum. Belki dediğiniz gibidir sadece notebooklar içindir. Benim dediğim programın tam adı Asus PC Probe Asus resmi sitesi çok yavaş bu yüzden mirror veriyorum. http://www.techspot.com/downloads/265-asus-pc-probe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Speedfan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benim masaüstünde de bi linki var asus probe yazıyo. kastım biraz ama olsun bak sevindin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar