Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Dünyanın gelmiş geçmiş en ince bilgisayarı da Macbook Air değil, Mitsubishi ile HP'nin ortaklığıyla 1998 başlarında çıkan Pedion. http://www.news.com/8301-10784_3-9850943-7.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 mayıs gibi macbook pro yeni modeli duyurulucak sanırım intel yeni işlemcilerini tanıttı zaten bir dedikoduda belki yeni touchpadi ekleyip fiyat düşürme yönünde. sürüceklerse mayısa kadar sürsünler piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Fİyatı ne şimdi bu air'in, ona göre yorum yapmak lazım. Gerçi büyük ihtimalle 1000$ üserindedir, ve etmez o kadar, ethernet nasıl olmaz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 $1799 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Alienware > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 cücenin tüm yorumlarının arkasındayım=) ama yine de gider alırım yani şov o vauv için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Benim gibi laptopunu her yere taşıyan, evinde oyun oynayan, okulda download yapan ve tek bilgisayarı bu laptop olan birisi için piyasadaki halihazırdaki daha güçlü sistemli laptoplardan daha küçük, güzel görünümlü ve 500gr hafif olmasının dışında bu cihazın olumlu bir yanını göremedim. Sanırım grafik ve müzik işeriyle uğraşanlar için macbooklar daha hayırlıymış. Doğru mu biliyorum? Ayrıca bu alette 5.1 bağlayacak delik yok, ekran kartı yok, işlemci yok. Çok tebrik ediyorum Apple'ı böyle bir cihazla beğeni kazandıkları için. Birkaç post yukarımda Suark alıntılamış zaten anlatmak istediklerimi. Üzerimden yük kalktı, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Müziği bilmem'de grafiği şöyle izah ediyim . Program'dan programa değişe bilir avantaj. Mesela photoshop mac için en ideal programlardan biri.Ama artık eskiye nazaran pek bir avantajı kalmadı mac işletim sistemlerinin. Birde sabah gazetesinde çalışan bir grafiker tanıdığımız şöyle söylemişti. Büyük scannerları varmış sabah gazetesinde. Windows ta 15 dakika'da tarattığım şeyi mac'ler de 50 saniyede tarıyor dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Simdi su ultra mobil olayına bir daha bakalım. Herkes diyor ki yahu "external dvd writer takarsın", "tek usb cıkısı sorun mu pff usb hub diye bisi var", "ohoo kardesim 80gb'a az diyosun usb cikisli external hard diskler moda bugunlerde", "ethernet eski oldu artık cok gerekiyosa wireless modem alırsın". Bi de usb mouse klavye ekleyelim. Aaa, noldu mobiliteye bakalım bi, canta buyudu mu ne. Herhangi bi laptopta kendiliginden gelen bir suru seyi external olarak attık vee... 16 inch olması gereken laptop cantamız bir anda o diger laptoplardan daha agır oldu. Aferin boyle mobiliteye, bunu goremeyen de kullanıcıya. Adamlar herseyi cıkarıp external yapmıslar bi de kazıklamaya calısıyolar "onları sonra alırsınız" diye. Farkında mısınız bilmiyorum ama bu external gadgetların sonu gelmez docking staton'dır vs vsdir. Cok istiyosan mobilite e-malimi okuyamıyorum diye ıkınıyosan bunun tablet pc'si var, pda'i var, hadi onları gectim git al bi iphone ya da ipod touch 1500$ dolar ucuza. Yatakta film izlerken dvd ses yapıyomus o yuzden kaldırılmıs iyi olmus diye bi komik geyik var ki ben ona yorum bile yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mobilite falan yalan. Üstündeki elma resmine veriyor insanlar parayı. Ama adamlar o kadar şık dizayn ediyorlar ki, insanın alası geliyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 6 aya kadar satış raporunu yayınlar yada 2009a girmeden yayınlarlar cok satacagını sanmıyorum ben hala.dedim öncedende süper bir sunum aleti bu. benim pro hayırlısıyla yarın elimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 araba parası şeklinde bir yorum yapılmış ilk sayfalarda gerçektende öyle ama mükemmel ha para vericeksem mac in masaüstü olanlarından alırım 30"lik modellerinden baya bi sexy B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 riglous said: $1799 ı ıh.değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Valla bunu almak yerine macbook pro almak cok cok daha mantıklı geliyor bana. Apple sunu anlayamamıs herhalde, laptop piyasası mp3 player gibi sekil bazlı bi piyasa degil aslında. Mp3 player'ım ne kadar sekil vaoov diye hava atabilirsim belki ( cunku hep elinin altında ) ama isterse dunyanın en hafif laptopu olsun laptopunu devamlı yanında tasımazsın. NOT: Bi de su var unutmayalım, ipod ilk cıktıgında fiyatı amerika standartlarında hic de fena degildi ve ciddi bi rakibi yoktu. Laptopu kim alır? Ogrenciler alır (kısıtlı butce sorunu), ya da isadamları alır/devamlı gezen is kurulusları elemanlarına alabilir. Ee, bu arkadası herhangi bi kurulusun ya da isadamının alacagını dusunmek bile istemiyorum ekonomik yonunden baslayalım da performans dusuklugune kadar gidelim. Hic verimli deil. Bi tek ve bi tek cok parası olan ogrencilere, ya da bi laptop ile hava atabilecegini dusunenlere ya da evde bu laptopa bakıp bakıp ic cekecek olanlara satabilir apple bunu. Hayır o bile zor, cunku fiyatı gercekten cok pahalı. iPod, iPhone gibi urunlerin fiyatları bikac ay biriktirirseniz karsılanabilir iyi gelirli birisi tarafından, ama bu oyle degil ki "hmm biraz para biriktiririm de alırım" diyemezsiniz vitrinden bakarsınız. Hmm sunum bilgisayarı, belki, ama dvd acamayan bi sunum bilgisayarı? Bence biraz riskli. Ayrıca is adamı almaz ise bu en fazla bikac zengin pazarlamacıyı cezbedebilir, ama sonucta is icin alıyosanız ben bikac imaj manyagı haric kimsenin alacagını sanmam; cunku sunum yaparken onemli olan sey sunumun ve sunucunun kendisidir, sunulan araca gozler takılırsa ohoo ne anlamı kaldı sunumun =) Hava atmak isteyen arkadaslar (apple'ın ilk hedef kitlesi gibi gozukuyor) bu laptop'a ilgi, bence, hic gostermeyeceklerdir cunku onların piyasası her zaman cep telefonu mp3 player tablet pc gibi daha mobil ve yanlarında tasınabilir seyler olacaktır. Air'in ne kadar mobil olacagını soylemistim zaten. Kısacası, apple bence biraz fazla gaza gelmis piyasaları karıstırmıs. Bu taktikle laptop piyasasında is yapacagını dusunuyosa cok yanılıyo bence, macbook pro air'den daha cok satacaktır enimim. Ki satmalı da, acıkcası bana sorarsanız apple'ın biraz balonunun sonmesi lazım adamlar iyice acgozluluge basladılar. ( lan 1.13 ile touch'a gelen programları bile paralı yaptınız, ama yeni urunlerde beles ühü :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 *macbook pro'da ucuz değildi ki. Ben aldıgımda normal macbook u 4000 ytl den başlıyordu macbook pro'lar doğal olarak şuna düşmüştür ama yine de air'dan pahalıdır heralde. Ya arkadaşlar işin aslı macbook alınıcak birşey değil. Uzun uzun sorunlarını anlatmak istemiyorum ama şöyle söyliyim Kültür Üniversite'sin de dersler için zorunlu yaptılar macbook almayı yüzlerce ögrenci aldı macbook ve Pro'yu.(Almayan da almadı tabi almak birazda bizim işimize mi geldi heralde) ve yemin ediyorum işlevsel olarak daha bir kişinin dahi memnun kaldığını görmedim macbook'tan. Macbook'un varsa yapıcağın işler belli. örnek: Tophaneye gidiceksin Macbook'unu açıp bir yanda da nargileni tüttürüceksin. Etraftakiler de parlayan elmana bakıcak :). Macbook budur yani.(Masaüstüne bir lafım yok).İş kolu olarak ta . Profesyonel Fotografcılar da görürüm genelde.Böyle basit işlerde kullanılması gerek macbook'un. O yuzden Macbook Air'ı eleştirmeden önce bence Macbook neydi ki Air ne olsun diye sormak lazım ? Ama görüntü olarakta hakkını veriyor alet. Macbook=Rolls Royce *Edıt: Tabi sizin yazdıgınız 1800 dolar Türkiye satış fiyatıysa diyorum . Öyle değilse Türkiye'ye geliş fiyatı pro'dan aşagı kalmaz geçer de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 masticore yani nediyim bilemedim. tutmuşun tophanede çay kaşıgı falan yapmışın aleti :) birde cok pahalı diyorsunuzda türkiyede ne ucuzki ? almayın burdan tr klavyeniz olmayıversin..tr klavye için 1.5milyar verilirmi. onu geçtim 2.el satış fiyatı sıfırna yakın olan tek pc ürünüdür heralde büyük yazıcıları geçersek. pc toplayıp alıyoruz magazadan cıktıgımız anda yarı fiyatına düşüyor herşey. almayı iptal etmemden 1gün sonra haberin gelmesi ilginç oldu :P 28 şubatta acıklama geliyor bu macbookpro fakemi bilmiyorumda güzel görünüyor. asıl prformansa gelirsek Core 2 Extreme QX9300 yada Core 2 Extreme QX9100: 3,06 GHz gibi bişey takmalarını umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 $1799 ABD fiyati. karsilastirmayi soyle yapin, 15'lik MacBook Pro $1999, 13'lik MacBook $1099. Hayir, 13'lik MacBook'lar olmasa haklisiniz da... MacBook+1gb RAM+incelik+$700-ethernet girisi-dvdrw=Air Edik: Normal MacBook'larin performansini bilen bilir. Ben almam. Alana da karismam; uzaktan kis kis gulerim. Tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar