Garadia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 steve abi tanıtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 air+ cintiq 12wx= shaolin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 asus eee'nin yapabilecekleriyle macbook air'i kıyaslamak hata olur kanımca. kendi adıma kısıtlayıcılığı da oyun olarak düşünmememiştim. bir ofis programında yüklü bir listeyi açmak, video capture programı kullanmak gibi gün boyu işlemci ya da ram'e yük bindirecek bir sürü senaryo yaratılabilir. yani "ne var ki; ofis programlarını çalıştırabilir" yaklaşımını ben doğru bulmuyorum. zira ne kadar verimli çalıştırdığı da önemli. ve tekrar ediyorum; satış departmanındaki birisinin müşteriye asus eee ile gitmesi pek etki yaratmaz sanırım? en azından bana oyuncak gibi görünüyor. öte yandan macbook air çok şık. yani tasarımına bakarsak; bir tarafta şık bir laptop, diğeri ise daha çok güzel bir gadget. yanlış anlaşılmasın, ben şu anda alacak olsam asus eee alırım ama macbook air ile de eee aynı çiftliğin horozları değiller gibi geliyor. kulvarlar biraz farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 KHaRoN said: ama ofisimde veya bilgisayarimi en cok nerede kullaniyorsam artik orada neden daha kucuk seceneklerim varken desktop bilgisayar kurayim? Ustelik zaten evde desktop varken klavyeyi vs mobil bilgisayar baglayip kabloyla ugrasmakda ayri bi komik durum. Daha kucuk secenegin yok ki? Yani bu laptop ile oyun oynayamazsiniz zaten. O bahsettigin klavye baglamak durumu benim soyledigimde degil, senin soyledigin cozumde oluyor zaten. 22' ekran+klavye vs. Kisaca laptop'i kasa niyetine kullanmak. said: secure shell e gelirsek de, herkesin it sektorunde calismadigini veya computer science okumadigini varsayiyoruz elbette. Son kullanicilardan kac kisi ssh biliyor? Bilmesini gectim varligindan haberdar?ssh kullanmak zorunda da degilsin. Zaten her halukarda external hdd kullanacagin icin isin orda kayitli olacak. pfff. said: Kaldiki asus eee nin boyutu donanimi ve pil omruyle(2.8h?) zaten pek de disli bi rakip olmadigi ortada, bunun yerine standart bataryasiyla 5 ila 9 saat arasi calisma suresiyle vaio tz serisi var, donanim ustunlugunden ve kalitesinden bahsetmiyorum bile. sorunda burda sanirim. Yani EEE rakip degil, zaten soz konusu olan bu degil. Benim bahsettigim, aletin gereksizligi. Ortada zaten bi sorun var ve bu sonunun cevabi verilmis. Uzerine gereksiz derecede hardware yukleyip ahanda yaptik alin diyolar. Siz de atliyosunuz. Sen bu aletin pil omrunun 5 saat gidecegine inaniyosan ya hic apple musterisi olmamissin ya da cok iyimsersin. said: Ayrica premium ultra portable kategorisindeki bilgisayarlar tutuluyorki en hizli gelismeler ve yenilikler onlarda oluyor, arz olmasa neden ugrassinlar ki sonuc itibariyle? Bu bilgisayar bana gore son zamanlarda kizisan ultra portable yarisina apple in cevabidir, bakilirsa dell xps13, vaio sz serisi, toshiba portege in son zamanlardaki bilgisayarlarina ne dedigim daha iyi anlasilacak. Cevabidir. Dogru. Ama cozum degildir iste sorun burda. Ayrica belirtmek isterim ki o yeni cikanlarda husran bu arada. Bekledikleri sukseyi yapamadilar cunku. Bakin iki turlu alici vardir; bi ne yaptigini bilen ki bunlar ya buyuk ekran alirlar, cunku ekran buyudukce icine konan ozellikler de artar veya olabildigince kucuk alanlar ki bunlar da zaten belli basli seyleri kullanmayacaklarini kabul edebilmis kisilerdir. Bunun disinda ikinci kategori parasi yettigi kadarini alan kesimdir. Bu kesim zaten havaya harcayacak parasi olmadigi icin 15' civari bi sey alir, ortalama vergisi dahil $1400 tutar. Su cikarilan urun, hicbir kesime hitap etmemekte. Buyuk alan, zaten isini yapmak icin alir ki bu aletle is yapamazsiniz. Kucuk alan, bununla cebellesmez zaten daha kucukleri var. Orta karar bi sey arayan vergi dahil $2000'i bi laptop'a vermez. Olacagi soyliyim, bundan 4 ay sonra bunun fiyatini $1400 seviyelerine cekecekler. Ondan sonra bir zamanlarin standart 15'leri 13'3e dusmus olacak. Aksi takdirde gereksiz bir alet. Son not olarak da ekliyim; oyun piyasasi tamamen PS3'e kayacak onumuzdeki 4 sene icinde. Bu nedenle desktoplarin satimini artirmak hedeflenecek. Haliyle de fiyat kiracaklar acaip. Bunun gibi havadaki aletler de cerez niyetine 2 sene icinde unutulacak. Bosuna kanmayin. Ha bi de alinca isisini kontrol edin paso. Saat basi buzdolabina koyun gibi bi yazi olabilir kullanim klavuzunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 riglous said: Su cikarilan urun, hicbir kesime hitap etmemekte. en kücük örnek benim gibi yada dominic gibi binlerce insana hitap etmekte sayımız azda degil hani + birde fanboyları sayarsak güzelde satış yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 riglous said: Su cikarilan urun, hicbir kesime hitap etmemekte. yok artık. adam diyo bundan daha ince zarif laptop yok, sen diyosun satmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sunumda gelicek şuda bizim ossurganotu fotoraflarımız diye cd vericeler siz "şey pardon sizin workgroup'un adı neydi? ben yanımda wireless verici getirdim şunu yükleyip buda cd driverını yüklerseniz sorna cd yi takarsanız ben sizim makinanızdan girip alıyım buraya" dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Satmaz demiyorum, satarsa adi apple oldugu icin satacak. Insanlar 1000 takla atacaklar. Eger birisi kral ciplak derse ondan sonra uyanacak insanlar ve benim huyumdur, pozitif dusunurum, birisi cikip mutlaka diyecek. O zaman da biz naaptik ya, niye aldik ki boyle bi seyi diyeceksiniz kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 cuce tamamen calıştıgın cıta ile ilgili o, dürümcüye tabela yapan adamlarlamı calışacaksın reklama 500milyar bütçe ayıran firmalarlamı yapma gözünü sevim, koy laptop cantada bide extörnıl dvdrom olsun bitsin ha ben hala intelli 17"macbook taraftarıyım ama param olursa neden air almıyım. imaj herşey gerisi hiçbirşey göz boyuyorsun abi yapcak bişey yok. ek: horace başka bi forumda demişti, firmaya mac döşüyorsun gelen müşteri görüp farkı bişey görüyor, farklılık etki yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hayır, dvd-rom sığdıramamalarını bide "gelecek te dvd yok!!!" diye kapatmaısnı steve'in gülüyorum hala (eskidne üzülürdüm adam adına artık üzülmüyorum) şirkete apple'ları döşüyosun orası öle zaten adam orda eski g4'ü görüyo compact g5'i görüyo ooo super yapıyo, benım g5 pro'yu görüoy bu eskiymiş diyo... ulan ikiside apple bari biraz bilgili görgülü snoop ol... bende artık böle mal insanlarla calışmak istemiyorum mesela istedikleri kadar 500 milyarları olsun ayırıcak. bok insanlar. Neyse böle yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 riglous said: Daha kucuk secenegin yok ki? Yani bu laptop ile oyun oynayamazsiniz zaten. O bahsettigin klavye baglamak durumu benim soyledigimde degil, senin soyledigin cozumde oluyor zaten. 22' ekran+klavye vs. Kisaca laptop'i kasa niyetine kullanmak. Bu soyledigim evde desktop olur, birde u-portable bilgisayarim olur, gelir onu desktop a baglarim soylemi icindi, hala eger kullanimda kolaylik, zariflik ve tasinabilirlik ariyorsam docking station+portable bilgisayarin daha kullanisli oldugunu dusunuyorum(mac icin airport kullanissiz gerci, kablosuz transferin teorik sinirlari belli sonucta) said: ssh kullanmak zorunda da degilsin. Zaten her halukarda external hdd kullanacagin icin isin orda kayitli olacak. pfff. 80gb solid state disk cogu uygulama ve dosya icin yeterli bi alan, bunun disinda 250gb ye kadar adaptorsuz olarak calisabilecek mini hd lerde mevcut, veya ornekteki durumda apple fanboylar icin ipod vid gibi secenekler. said: sorunda burda sanirim. Yani EEE rakip degil, zaten soz konusu olan bu degil. Benim bahsettigim, aletin gereksizligi. Ortada zaten bi sorun var ve bu sonunun cevabi verilmis. Uzerine gereksiz derecede hardware yukleyip ahanda yaptik alin diyolar. Siz de atliyosunuz. Sen bu aletin pil omrunun 5 saat gidecegine inaniyosan ya hic apple musterisi olmamissin ya da cok iyimsersin. Benim tartistigim nokta ultra portable bilgisayarlarda yuksek donanimlarin mantiksiz olmadigi gorusu. Evet macOS kullanmadigim surece mac kullanmam, ve de grafik vb gibi seylerle ugrasmadigim icin mac kullanmak adima cok da bi yenilik getirmiyor, ayrica apple in stratejilerini de etik bulmuyorum( iphone da bluetooth kullanarak file transfer yapamamak, remote drive i yeni ve iyi birseymis gibi lanse etmek v.b.) Benim verdigim ornekteki bilgisayar dikkat edilirse vaio tz serisi icin gecerli rakamlardi. said: Bakin iki turlu alici vardir; bi ne yaptigini bilen ki bunlar ya buyuk ekran alirlar, cunku ekran buyudukce icine konan ozellikler de artar veya olabildigince kucuk alanlar ki bunlar da zaten belli basli seyleri kullanmayacaklarini kabul edebilmis kisilerdir. Bunun disinda ikinci kategori parasi yettigi kadarini alan kesimdir. Bu kesim zaten havaya harcayacak parasi olmadigi icin 15' civari bi sey alir, ortalama vergisi dahil $1400 tutar. 17" lik bi bilgisayari(hp dv7000 serisi) oldukca uzun bi sure kullanmis ve tasima eziyetine katlanmis bi insan olarak bu buyuk desktop replacement lari ultra portable lardan daha mantiksiz buluyorum, madem bu kadar eziyet cekiyorsun tasimak icin shuttle alin ne bileyim desktop alin bisey yapin. Tamamen eziyet, su anda kullandigim 15'4 luk bilgisayarin(vaio fe serisi) sundugu ayni donanimi daha tasinabilir olarak sunuyorlarsa bana, evimde de lcd oldugunu dusunecek olursak ben kucugunu tercih ederim elbette. Evim disinda oyun oynamiyorum sonucta vakitten yana cok da ozgur olmadigim icin. said: Olacagi soyliyim, bundan 4 ay sonra bunun fiyatini $1400 seviyelerine cekecekler. Ondan sonra bir zamanlarin standart 15'leri 13'3e dusmus olacak. Aksi takdirde gereksiz bir alet. Daha onceki mesajimda soyledigim seyi soylemissin, ilk cikan hicbirseyi almak mantikli olmadigi gibi bunuda almak elbette mantikli degil, fakat fiyati 13inchlik bilgisayarlarin arasinda makul bi yere oturdiginda ne optik surucu yoksunlugu nede port eksiklikleri goze batmayacaktir, ve cogu alicinin hedefi olacaktir. Sonucta iphone daha pazara dusmeden gittigidiyorda 1500ytlden onlarca adet satiliga cikartilmis urunleri olan bir firmanin turkiyede tutulup tutulmayacagini konusmuyoruz. Almanin mantikli olup olmayacagini konusuyoruz. Elbette cok satilcak, ve bence fiyati dusunce oldukcada mantikli bi secim olacaktir, ileride donanim yelpazesininde genisleyecegini dusunursek... Belirtmeden gecemiycem, seninde soyledigin gibi konsollarin yayginlasmasiyla birlikte ongorulen oem parcalardaki ucuzlamayla bende yeni bir desktop alicam. Hani amacim desktop kotudur e-tu kaka yapmak degil, 13luk bilgisayarlara duydugum sempatiden oturu gerekli mualefeti yapmak. =] Edit(1-2):Luzumsuz uzun olmus, tatilden oturu vakit artinca boyle oluyor, okumaya usenenlere selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Cuce said: hayır, dvd-rom sığdıramamalarını bide "gelecek te dvd yok!!!" diye kapatmaısnı steve'in gülüyorum hala (eskidne üzülürdüm adam adına artık üzülmüyorum) şirkete apple'ları döşüyosun orası öle zaten adam orda eski g4'ü görüyo compact g5'i görüyo ooo super yapıyo, benım g5 pro'yu görüoy bu eskiymiş diyo... ulan ikiside apple bari biraz bilgili görgülü snoop ol... bende artık böle mal insanlarla calışmak istemiyorum mesela istedikleri kadar 500 milyarları olsun ayırıcak. bok insanlar. Neyse böle yanı. e yani cuce ne desin adam "sıgdıramadık :(" diyemez heralde. hoş belki ben yapsam "malesef ultra incelikten dolayı dvdyi sıgdıramadık ama remote olayı size amade" falan diyebilirdim e ben zaten calışmıyorum mümkünse sende calışma o tip adamlarla cuce. yani ısrar bu aletin gereksiz oldugunu savunmanız yersiz geliyor bana, stevein gtü kalkık olabilir bi apple bi next bi pixarı kurmuş adam biraz götü kalkık olsun biraz ki bill gatese göre cok daha naif biri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 arkadaşlar kutu içeriği nedir bu cihazın? external dvd-rw falan cıkıyormu? şuan patiden sipariş vermiş bir kişi varsa, ürün eline gelince kutu içeriğinin fotoğrafını ve ürün hakkında iyi bir inceleme yaparsa çok sevinecem. hem biz apple manyakları kafamızdaki bir takım soru işaretleri kaybolmuş olur hemde almak isteyenler için bir anahtar olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 What's in the Box * • MacBook Air * • 45W MagSafe Power Adapter, AC wall plug, and power cord * • Micro-DVI to DVI adapter * • Micro-DVI to VGA adapter * • Display polishing cloth * • Install/restore DVDs * • Printed and electronic documentation http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/macbook_air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ek$i'de yazmışlar hoşuma gitti benim de, katılıyorum aşağıdaki yazıya birebir; 1.6ghz islemci, 4200rpm disk, cok kotu bir ekran karti ile bayaa bi kasacak olan cihaz. mono hoparlorle muzik de dinlenmez, 1 usb cok kisiye yetmez. turkiye'ye geldiginde 3700 ytl falan olur, sadece hava atmak icin alinacaktir. ihtiyaci olanlar 2.6ghz penryn islemcili, dvd okuyup yazan, cok daha hizli ve yuksek kapasiteli sabit disk alternatifi olan, kaliteli grafik kartina sahip, ethernetli, birden fazla usb'li, kart okuyuculu, modemli, ancak sadece 30% daha agir (air 13.3 oldugundan vaio sz serisiyle karsilastirdim, yoksa 11.1 olan vaio tz macbook air'den daha hafif) ve biraz daha kalin bir sony vaio alir. hem de daha dusuk fiyattan baslayan seceneklerle... kalinlik kavramini aciklarken 0.16 inch telaffuz edelim diye macbook'un kenarlarini da sivriltip olcusunu almislar (empire states'in tepesindeki antenin yuksekligine katilmasindaki gibi bir hile.) yine bu hile sayesinde tanitim fotograflarini tam yandan degil de acili olarak yukaridan cekmisler, boylece jilet gibi duruyor. ram'ler slota takili degil, lehimlenmis, upgrade imkani yok, ram bozulursa $500 isteyeceklerine emin olun. ve yine bir apple klasigi, batarya da lehimlenmis ve butun kasayi cikarmadan ulasilamiyor, zaten bataryasi da satilmiyor, ipod bataryasi magdurlarina selam ederim. multitouch'in sadece bazi apple uygulamalarinda calistigini da eklemeden gecmeyeyim. sanki butun gun fotograf bakiyoruz da zoom-in zoom-out yapacagiz. adam bir de itunes'da album kapaklarini buyutup kucultuyor reklamda multitouch'i ovmek icin. minicik mono hoparlorle ne itunes'u yahu? hedef kitlesi olan amerikalilarin alim gucu yuksek olsa da 3-5 dolarin hesabini yapar, pesinde kosarlar. $1200'a imac gibi bir aleti almis birisi $1800+ 'i boyle birseye vermez. unluler, zengin kadinlar email bakmak, hava atmak icin alacak, yuppie'ler amerikan ruyasina bir kac inch daha yaklasmis olmak icin kapisacak. bu kadar. bir takim fanboy'larin aleti ovecegim diye soylediklerini gorunce gece gece pek neselendim. neymis efendim dvd surucusu yokmus ama dvd surucunun gurultusu de yokmus, icerideki odadaki imac'imizden kablosuz olarak film indirip izleyebilecegimiz icin yatakta film izlemek icin idealmis. ben artik soyleyecek sey bulamiyorum! (vinyl, 15.01.2008 21:38 ~ 16.01.2008 11:43) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 alır valiosunu vistasıyla kastırır. al yanımda asus var bi tane vistalı dertleri tasaları bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yanımda kapı gibi desktop'um var ünümde 21 inch crt'im, ömrümdede 1 kez demdim "ah lap top'ım olsaydı" bi kac sunum dışında. elitist kesime yapılan bi mal işte bunun aksini idda etmek komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Daesu said: alır valiosunu vistasıyla kastırır. al yanımda asus var bi tane vistalı dertleri tasaları bitmiyor abi vistayı şu haliyle kullanan nası diim ya mecburdur ya da görünüşüne falan tav olmuş şaşkın ördektir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi steve jobs nedir ne yapar niye boyle yapar nası bı adamdır her gun daha fazla soguyorum adamdan. Mıcro- dvi nedir abi? mini dvi zaten sorun optik surucu yok mono audio VE pili çıkmıyor. Alkış e bunu alana 5x alkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Cuce said: yanımda kapı gibi desktop'um var ünümde 21 inch crt'im, ömrümdede 1 kez demdim "ah lap top'ım olsaydı" bi kac sunum dışında. elitist kesime yapılan bi mal işte bunun aksini idda etmek komik olur Laptop lazım oluyor bazen, ozellikle benim gibi adama. Sürekli okulda sınıflarda çalışıyorum, mobilite güzel şey Ama bu saçmalık hatta aptallık elitist kesim değil, mürit beyinsiz kesime hitab ediyor. Bu ALET sadece sorun başka hiçbirşey değil Belki ikinci versiyonu düzgün olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Herzaman yaptiklari gibi tasarimiyla one cikan bir urunu eksikleriyle ortaya cikartip fan-boylarin almasini bekleyip sonrada alin bakin biz bunu daha da gelistirdik diye normalde zaten cikartirken dusunmeleri gereken problemleri(degismeyen pil, mono speaker, 1usb) 2. nesilde duzelterek onumuze sunacaklar. Fiyat da hep o araliklarda gezicek, ayni ipod da oldugu gibi, nasil onlar pilleri yuzunden bircok problem yasadiysalar bundada yasanacaktir ama satislari etkileyecegini zannetmiyorum. Ama 2. nesli beklenmeyecek gibi bir alet degil. Simdiki ipod un hali ortada.(ben inatla md kullaniyorum o ayri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Penthesilea said: Abi allah belasini versin bunlarin. MACBOOKUM ELİMDE BÜYÜDÜ YA RESMEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paranın alabileceği en sevimli laptop bu ama bence. karşılaştırsanıza bi airla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Beyler niye hala "DVD-rom yok" tarafındasınız olayın? Anlayamıyorum ben sizi. MacBook alacaksınız o zaman, MacBookAir alanı rahat bırakacaksınız. Bunun müşterisi elbet olacak, ister görünüşü yüzünden olsun ister markası yüzünden... Dediğim gibi seslendiği kitleye ulaşan bir cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar