Zerokull Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Yeni çıkmış olan gençlerin oraya buraya zıpladığı bi sonrada havuza sıçrayıp yarı su yarı insan takıldıkları bi reklam var. sakız reklamı. 1)sakız nedir? 2)reklamdaki şarkı nedir? Bilen varsa çok sevinirim efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 uppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 üstteki sticky bu tip sorular içindi,gerçi reklam sormuşsun.Bu sefer göz yumalım. Fakat bundan sonra yukarı yazalım lütfen,kirlilikten kaçınalım. Reklamı da hatırlamıyorum bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 reklam trident splash reklamı. şarkıyı ben de bulmaya çalıştım ama sadece trident splash falan diyor sankim şarkıda. ayrıca havuza girene kadar olan bölüm güzel de, havuzdan çıkarken zombi gibi çıkyıorlar, çok fena. sonunu beğenmedim reklamın. ama neyse işte öyle^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 evde ısıtıcı yokken soğuktan donduğum bi vakit izlemiştim bu reklamı nefret etmiştim ulan kış vakti böyle reklammı olur diye başarısız bi reklam olduğuna kanaat getirdim aslada almayacağım trident Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dilin üstündeki hedeler konulu reklamından sonra ben de nefret ettim tridentten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dimiii o da var hapçımıyızlan biz dedim içimden ondada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar