irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 nen kıskandım bizim nie topağımız yok,herkesin var.gerci bizim de var kısmi olarak ama usise sövüş topiği fln var. haddin görriiim bu guzel bir topak olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bizim böle topiclere ihtiyacımız yok heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 okula giden bi grup olsak topik felan acilirda yildiz = acik ogretim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 euhueh hade senin bittio acık ögretim.nen ben yeni basladım benimki acık ögretiim valla.imza atan canlar saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 harbi imza atanlar saolsun. Geçen finaldeyim herkes kimliği sıraya koymuş bakıyorum sarı sarı parlıyo yeni kimlik vermişler millete dumur oldum...Aradasırada okulada gitmek lazım. Bukadar mı yıldızlı varki koca patide?? Hadin gennnnçler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Oh açık öğretim diyonuzda derslere %95 giden bir pati olarak kınıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 eee siz gencsiniz usislerden yoklama istiyolar ben toplamda sinavlar disinda 50 gun gittim gitmedim 11 donemde son donemim buda yane 5 dersim kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oha!aras da yoklama yok deme bana sakın.arası seviorm biliosun ozmn taparım be.. @last gitme arkadasım ne anladım ozmn yildizdan.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 1 kere üni okuyoz köküne kadar sömürürüm walla acımam niye gitmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yoklama warda arastan yoklama almaz kimse daha dgrusu usisler gelene kadar yoklama kimse almiyodu kimseden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 LasT_SuRviVoR said: 1 kere üni okuyoz köküne kadar sömürürüm walla acımam niye gitmiyim :) davutpaşalı değilsin anlasılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 eft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mimarlık bitiyo umarım yaza Kim hangi bölümden ya yazsanıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ytü inşaat bitti. itü de masterdan atılacağım sanırım önümüzdeki dönem sonunda :D yalnız bazen rölove işi oluyor yapılması gereken. gimli sen yapar mısın? yabancıya gitmesin böle işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 olur tabi neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bilgdeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 BonePART said: okula giden bi grup olsak topik felan acilirda yildiz = acik ogretim aynen böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 meta-malzemeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bu gun son caktigim ders olan difin hcoasiyal grustum sisteme yannis girmisler C imis notum mezunum kabaca hocalar demisti essgi baglasan 7 senede mezun olur diye ben 5.5 da oldum sipa felanim o hal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Hayırlı olsun mezuniyet,söz konusu teknik bir ünide mühendislik olunca 4 senede bitirmek efsane oluyor ahıra dönüyor bölüm herkes eşşek çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler bonepart!darısı basımıza diyeceğimde daha cok var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 müzik bölümü hakkında ne biliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Müzik teknolojileri ögrencilerinin memnun olmadıgı biliorum(genelinin)okul studyosu fln pek fena (yani yakısmıor öyle bir bölumun var madem), bir de departman gereksiz otoriter bulunuyor ögrenciler tarafından.Hayırdır gelmeyi mi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 evet. ya bilgi müzik, ya da ytü müzik. devlet üniversitesi olmasını istiyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar