sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 1. Stand up halfway through the movie and yell loudly, "Wait... where the hell is Harry Potter?" 2. Block the entrance to the theater while screaming: "YOU SHALL NOT PASS!" - After the movie, say "Lucas could have done it better." 3. Play a drinking game where you have to take a sip every time someone says: "The Ring." 4. Point and laugh whenever someone dies. 5. Ask everyone around you if they think Gandalf went to Hogwarts. 6. Finish off every one of Elrond's lines with "Mr. Anderson." 7. When Aragorn is crowned king, stand up and at the top of your lungs sing, "And I did it.... MY way...!" 8. Talk like Gollum all through the movie. At the end, bite off someone's finger and fall down the stairs. 9. Dress up as old ladies and reenact "The Battle of Helms Deep" Monty Python style. 10. When Denethor lights the fire, shout "Barbecue!" 11. In TTT when the Ents decide to march to war, stand up and shout "RUN FOREST, RUN!" 12. Every time someone kills an Orc, yell: "That's what I'm Tolkien about!" See how long it takes before you get kicked out of the theatre. 13. During a wide shot of a battle, inquire, "Where's Waldo?" 14. Talk loudly about how you heard that there is a single frame of a nude Elf hidden somewhere in the movie. 15. Start an Orc sing-a-long. 16. Come to the premiere dressed as Frankenfurter and wander around looking terribly confused. 17. When they go in the paths of the dead, wait for tense moment and shout, "I see dead people!" 18. Imitate what you think a conversation between Gollum, Dobby and Yoda would be like. 19. Release a jar of daddy-long-legs into the theater during the Shelob scene. 20. Wonder out loud if Aragorn is going to run for governor of California. 21. When Shelob comes on, exclaim, "Man! Charlotte's really let herself go!" Kaynak.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Hoş =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 run forest run amuahahaahahahahahahauahuaah[signature][hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hehe çok güzel :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 forest a bende yarıldım lol[signature][hline]smthng about sx&drt profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ehehe. çok seviyom bu tarz listleri ben.[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hehe çok güzel[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 off süperdi... çok iyi geldi bir daha ver[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 2,6,18,19,20 cok iyi. Hele 6 ile 20'de çatladım tam anlamıyla. :)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 6. Finish off every one of Elrond's lines with "Mr. Anderson." yaptim ben bunu walla dayanamadim! herife tek uyan rol o sanki aklıma yerleşmiş agent olarak[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 banada dayanamıyorum sanki adam birden gözlükleri takıp desert ı çıkartacakmış gibi geliyor hep[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hahaha baya guzel yapsamiydim acaba[signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 cok amerikan :)[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: sharky, 25 January 2004 23:16 tarihinde demiş ki: 8. Talk like Gollum all through the movie. At the end, bite off someone's finger and fall down the stairs. Ahhuauhauh aklıma çok komik sahnelerin gelmesine sebep oldu.[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 - In TTT when the Ents decide to march to war, stand up and shout "RUN FOREST, RUN!" İğrenç geyik iğrenç iğrenç aah kusucam.. (anlamıyanlar Forrest Gump filmini izlesinler) - During a wide shot of a battle, inquire, "Where's Waldo?" geyiğin dibine vurduk abi oha. Waldo kadar kafana taş düşsün diyorum.. - When they go in the paths of the dead, wait for tense moment and shout, "I see dead people!" yine de ilki kadar geyik değili..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ben bunları beğendim :) 10. When Denethor lights the fire, shout "Barbecue!" 11. In TTT when the Ents decide to march to war, stand up and shout "RUN FOREST, RUN!" güzel yapmışlar ya tam geyik aheu[signature][hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 ahah 6 ve 11 de yarıldım[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 birisi türkçe mealini yazsın ingilizce bilmiyoz diye ezilelim mi?[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 birincisi kimse kimseyi ezmiyor.. ikincisi o kadar şeyi nasıl tercüme edelim? üçüncüsü birçoğunu tercüme edersek esprisi kaçar olayı biter? mesela run forest run, run forrest (gump) run ile bağıntı kurmuş.. oysa koş orman koş, koş forrest koş diye çevirsek anlamsız oluyor.[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Çıplak elf sahnesi,ufff,sırf bunu görmek için vcd satışları patlardı(ne patlaması yaws copy forever)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: Lykastos, 26 January 2004 12:15 tarihinde demiş ki: Çıplak elf sahnesi,ufff,sırf bunu görmek için vcd satışları patlardı(ne patlaması yaws copy forever) E yuh yani[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: sharky, 25 January 2004 23:16 tarihinde demiş ki: 2. Block the entrance to the theater while screaming: "YOU SHALL NOT PASS!" - After the movie, say "Lucas could have done it better." ehue bittim buna. [eğiyy, run forest runi anlamamıştım, şimdi bonecın mesajını okuyunca tiskindim birden lool] [Bu mesaj Nefr tarafından 26 January 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar