adminer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Günlerdir haftaslrdır hatta aylardır hatta ve hatta yıllardır(Çok abartılı oldu nese)server kurmaya çaılışıyorum anlatılanları ayneeeeen yaptımm yani ayarlamaları flan ama sonra mavi dünya resmine tıkladıımda bakın bana nededi:((( SERVER TERMİNATED BY ERROR-3 Ltfen yardım edin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ne serverı?[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ultima Online sanırım arkadaşım Uo emulatörü bölümüne yazman gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ''Caps lock''um bozuldu diyosun yani?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bak canım burası konu dışı.hadi sphere bölümüne yallahhh![signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 ardeth'in dedii gibi caps lock bozuksa , Donanım bolumune ta$ınmalı[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 genelde kız arkında nayrılanlar bu başlıgı kullanıyodu bu ilginç bir vaka[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Estel_Anorien, 25 January 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Keçi boynuzu yer gibi bişey... çok sert ve bi poha benzemio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 TAm olarak ne yazıyo not found bişiler falan mı onlarıda yaz error 3 neydi hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 *!kosar* Ahanda gol, sagolasin bonecigim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: adminer, 25 January 2004 19:54 tarihinde demiş ki: Günlerdir haftaslrdır hatta aylardır hatta ve hatta yıllardır(Çok abartılı oldu nese)server kurmaya çaılışıyorum anlatılanları ayneeeeen yaptımm yani ayarlamaları flan ama sonra mavi dünya resmine tıkladıımda bakın bana nededi:((( SERVER TERMİNATED BY ERROR-3 Ltfen yardım edin!!!! Server ı Program files in içine deilde; C: nin içine at ordan çalıştır![signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 O hata spehereyi yanlıs yerde calışıtrıdıgın icin oluyor... spehere cok buyuk bi ihtimalle senin bilgisayarında c:unzipedspehere'de dir sen onu C: de çalıştırdıgın zaman sorunun hallolacaktır...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır... ---------------- -Dw-Strong Life- Senior Game Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 payro ben ne dedim ? :hrr:[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Nookie niye kızıyorsun adam sein lafına bişey dememişki . oda yol gçstermeye çalışmış :lol:[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 yada sphere.ini den yollari dosyalari bulundugu/kurdugun yere göre ayarliyacaksin.[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar