Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

error -3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günlerdir haftaslrdır hatta aylardır hatta ve hatta yıllardır(Çok abartılı oldu nese)server kurmaya çaılışıyorum anlatılanları ayneeeeen yaptımm yani ayarlamaları flan ama sonra mavi dünya resmine tıkladıımda bakın bana nededi:(((

SERVER TERMİNATED BY ERROR-3

Ltfen yardım edin!!!!
Mesaj tarihi:
Ne serverı?[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me.

The Bride / Kill Bill
Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra...
Mesaj tarihi:
''Caps lock''um bozuldu diyosun yani?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ardeth'in dedii gibi caps lock bozuksa , Donanım bolumune ta$ınmalı[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
  • Admin
Mesaj tarihi:
genelde kız arkında nayrılanlar bu başlıgı kullanıyodu bu ilginç bir vaka[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Estel_Anorien, 25 January 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
Keçi boynuzu yer gibi bişey... çok sert ve bi poha benzemio.

Mesaj tarihi:
said:
adminer, 25 January 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
Günlerdir haftaslrdır hatta aylardır hatta ve hatta yıllardır(Çok abartılı oldu nese)server kurmaya çaılışıyorum anlatılanları ayneeeeen yaptımm yani ayarlamaları flan ama sonra mavi dünya resmine tıkladıımda bakın bana nededi:(((

SERVER TERMİNATED BY ERROR-3

Ltfen yardım edin!!!!

Server ı Program files in içine deilde;
C: nin içine at ordan çalıştır![signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie
------------------------------------------
Mesaj tarihi:
O hata spehereyi yanlıs yerde calışıtrıdıgın icin oluyor...
spehere cok buyuk bi ihtimalle senin bilgisayarında c:unzipedspehere'de dir sen onu C: de çalıştırdıgın zaman sorunun hallolacaktır...[signature][hline]İnsanları taş duvarlar, demir parmaklıklar arasında terbiye etmeyi,onların düşüncelerini önlemeyi düşünen anlayış yıkılacaktır taş duvarlar, kelepçeler, zincirler, demir kapılar yok olacaktır...
----------------
-Dw-Strong Life-
Senior Game Master
Mesaj tarihi:
Nookie niye kızıyorsun adam sein lafına bişey dememişki . oda yol gçstermeye çalışmış :lol:[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yada sphere.ini den yollari dosyalari bulundugu/kurdugun yere göre ayarliyacaksin.[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
  • Yeni Oluştur...