Enginar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 resistance da ntsc-j makinelerde kan ve bazı şiddet sahneleri sansürleniyor. bu sansürü kırmak icin ntsc-u/pal bir makinede alinmiş, pal(benimki pal cunku) regionli resistance oyunun save dosyasına ihtiyacim var. yardımcı olacak ps3 cüler aranıyor :). nasıl yapılır: eğer ps3 ünüzde resistance save i varsa bunu bi memory stick e yedekleyip, silip yeni bir oyuna baslayip ilk saveden sonra cikip bu dosyayı bana iletebilirseniz (evet kulağa cok zahmetli geliyor ama inanilmaz makbule gecer :P) bende bu oyunu kanlı bi şekilde oynayabilirim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 0 pal savesi mi istiyosun enginar? abi ben sana yaparimda bu gece olmaz bu aksam finale caliscam ama aceen yoksa yarin aksam yapip yollarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet 0 pal save i lazim. acelem yok benimde final dönemim :P. bekliyorum o zaman, cok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 np ps3 kurulu olsa bugunde yapardimda kurulu deil kuriyim yarin sabah yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 O değil de ben sevemedim Resistance niyeyse. Call of Duty bitirdikten sonra koydum belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Resistance ın signlı ı cok sıkıcı cunku hikaye orjinal değil ve hep aynı şeyi yapıyorsun ama multi si cidden çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 valla resistance sahibi coksa bi ara multi atılabilir aslında :P. server lar worldwide sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet worldwide bende çook önce vardıda üstünden 10 takas geçti:Dilk ps3 oynumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sansür sadece japonya'da satılan ntsc makinelerde var, çin de satılan makinelerde yok, deneyimle sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bu arada Resistance 2 geliyor arkadaşlar bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar