PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Evet makineci patiler şimdi biz öss ye girecek gençler olaraktan sizden bilgilendirme istiyruk =) nedir ne değildir? iş imkanları nelerdir? nerde okunması gerekir? okuyanların izlenimleri? lütfen =) ps:ayrıca makinemi makinamı pff donatılarda hesap makinesi yazıyordu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 3 temel muhendislikten biridir iste elektrik makine insaat buda genel ozellik olarka kiz yoktur bolumde temiz 5 sene surer 6 normaldir okuma hayati boyunca bezikten ihaleye 51 den is7 ye her tur kagit oynu orenilir cay hayat bicimi haline gelir odevi projesi yoktur olayi bi sinavda ezberlencek sayfa sayfa formuldur nerde okursna oku ayni islere girersin issiz kalmazsin ama zenginde olmassin universite okudum demenin en kral metodudur muhendislik okumak diger fason bolumler ebenzemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 neden zengin olamıyok :( offf ben nasıl zengin olucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 makine mühendisliği yazılmaz git normal bir bölüm yaz üniversite mezunuyum dersin makine fln yazarsan mezun olunca mühendisim ersin :F genelde insanın saçını beyazlaştıran, kız barındırmayan bölümlerden biri olarak bilir ki doğrudur :F ama iyi bir öğrenci olursan 3 sınıfta fln iş bulursun fabrikalarda kanımca + zaten bitmez yani 4 sene baştan yalan bir kere 5 hatta 6 sene sürer en iyi ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 zengin olmak istiyorsan makine değil inşaat mühendisliği okumalısın. makinede de inşaatta da işsiz kalmazsın fakat makine de güzel maaş alırken inşaatta zamanla tecrübelendikçe ya da kendi işini tutturdukça zengin olur gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 tmm soğudum siz arkadaşlara bilgi verin ben yeni bölüm istekleriyle karşınıza gelicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Eğilimin veya hevesin yoksa yazma, aklından bile geçirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yok zaten sadece kendim için değil mss patiler için açayım dedim zaten arada bir giriyorum foruma. büyüj ihtimalle boun yada itü kimya müh. hedef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kötü bölüm herkesten abaza muamelesi görmekten bıkmayacaksan yaz ayrıca dersler de zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 yapılacak işe sevgisi olmayanın yapacağı iş değil. hemşireleri seviyorum diye doktor olmassın mesela. üstelik hemşire de yok bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 benim gibi sevmeden yazarsan 6 ne kelime... istü odtü boğaziçi vb sonrasında kocaeli iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 BonePART said: 3 temel muhendislikten biridir iste elektrik makine insaat buda genel ozellik olarka kiz yoktur bolumde temiz 5 sene surer 6 normaldir okuma hayati boyunca bezikten ihaleye 51 den is7 ye her tur kagit oynu orenilir cay hayat bicimi haline gelir odevi projesi yoktur olayi bi sinavda ezberlencek sayfa sayfa formuldur nerde okursna oku ayni islere girersin issiz kalmazsin ama zenginde olmassin universite okudum demenin en kral metodudur muhendislik okumak diger fason bolumler ebenzemez cok guzel ozetlemişşin harbidden olay budur 2inci sınıf 1. donemden 5 dersim kaldı. 3ün birini dusunemiyorum makinede efsane derslerin basında akışkanlar mekanigi gelir 3kere almadan gecmenin inkansız oldugu gecene de hiç iyi bakılmayan bi ders. sonrasında makel(makine elemanları) ve termodinamikle iş biter. aslında zevklidir seversen. ama calısmak lazım. termo sınavları 4 sayfa arkalı önlu formulun oldugu sınavlardır. akıs sınavında kitap defter laptop telefon serbesttir ve alınan notlar genelde 05 le 18 arası degişir. makel için de benzer ifadeleri kullanabiliriz. iş imkanı her kosulda var en kotu buzdolabı tamircisi oluyosun. cok saglam para kazanan kişiler de tanıyorum bunları yazarken Süleyman Demirel Üniversitesini goz önune alarak yazıyorum. bogazici odtu itu dısında biyer olucaksa tavsiye ederim makine muhendisligi sdu da 78 kurulusludur hocalar da saglamdır. varsa sorun cevaplıyalım makine muhendisleri adayları olarak...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ben birşey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama Türkiye'de İTÜ, ODTÜ ve ardından DEÜ Mak Müh.liği geliyor diye. Hatta bölümü yazmadan önce ODTÜ Mak Müh'de okuyan bir arkadaşım söylemişti bunu, prof.ları söylemiş onlarada. Zaten bölümde de ilk hafta tüm ders hocalarımızda aynı şeyi söyledi durdu da mezun etmeyecekler gibi duruyor nasıl bu kadar iyiyse eheh. Ha gerçek bile olsa yazılır mı DEÜ, aslında yazılır yeri çok iyi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hocalara bakmıycan abi..bizimkilere kalsa biziz işte onlardan sonra=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ayrıcana yeni gördüm: hareketli her zaman, motor gibi kendisi, en kıymetli eleman makina mühendisi... su,kömür,atom feri, yasantının mihveri, gönülde, kalp'te yeri, makina mühendisi... dinamiktir her isi, ileriye gidisi, takdir edilen kisi, makina mühendisi... eğitir halkımızı, askı; kalkınma hızı, türkiye'nin yıldızı, makina mühendisi.. (eksisozluk) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 CthuLhu said: hocalara bakmıycan abi..bizimkilere kalsa biziz işte onlardan sonra=) Bizim hocaların dediğini çokta takmıyorum ben zaten, her üniversitenin hocası der aynısını ama işte ODTÜ'den bir hoca diyince bunu birşey biliyor herhalde diyip yazmıştım. Ayrıca o şiir eskidir, yeni mi gördün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 he ya yeni gördüm bölümümü sevdim o şiir sayesinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ben makine müh.ü bilg mühü kazanamazsam giderim diye düşünüyorum. Ama hiç içimden oba makine müh okuyayım çok güzel olur diye geçmedi. Kısacası hiç ilgi duymadım. 2.tercih olarak makine kötü müdür benim için şimdi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 iyimi kötümü karar verin hiçmi, kız yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kız olmaması sorun değildir eğer gerçekten makina müh. istiyorsan ama hem ben bu bölümü niye seçtim deyip hem de 4 sene sonunda saplar kralı pozisyonuna düşmek vardır ki bu kötü bişeydir sadece makina veya mühendisliğin de deil, içinde kız olmayan bölümlerin ortak sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 PassivE_KesH said: iyimi kötümü karar verin hiçmi, kız yok? Çoğu üniversitede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 peki iş imkanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Kısaca özetleyelim: bölümde kız en fazla 5 tane olur, iş imkanı pek çok meslepe göre fazladır, ortalama 5.5 yılda okul bitirilir, bitirdikten sonra kızsızlıktan bunalıma girersiniz felan. Böyle birşey işte, yaktın beni makina :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 PassivE_KesH said: peki iş imkanı? Özel sektörde baya geniş bir seçenek var. Diğer bölümlere nazaran daha şanslı diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hmm düşünülebilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar