inf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 MAntık?? Türk filimlerinde beyin bile gerektirmeyen hatalar yapılmış ne mantığı.. Yani nasıl bir yönetmen suyun üstünde yüzen kılıçları uzun uzun çekebilir?? Yani adam hatasının altını fosforlu kalemle çizmiş resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 belki kendini vurdu sonra merdivenlerden yuvarlandı ve çarpma şiddetiyle silah 2 el daha patladı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Belki silah burst fire mode da[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 said: bahadir, 26 January 2004 00:47 tarihinde demiş ki: ihtihar amacıyla kendine ateş eden biri ikinci ve üçüncü kurşunu atacak gücü büyük ihtimal kendisinde bulamayacaktır. Magicim bende bu anlamda yeteneksiz demişim, kötü rol yapıyor diye değil yani herhalde. Ne bileyim geçmiş zaman, öyle demişimdir herhalde, sonra da görmemişim bir daha topici, bende diyorum ne zaman attım bu mesajı. Tarihe bakmayı akıl edene kadar 10 saniye baktım bön bön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Cüneyt Arkın'ın bir filminin bir sahnesini gördüm kusasım geldi.. Bir kadın Cüneyt abiye kıl olmuş, dan dun girişiyor tabancayla.. Cüneyt abi de her atışta yana yuvarlanıyor, yuvarlanıyor, yuvarlanıyor.. kadın revolver (altıpatlar) ile ateş ediyor ediyor ediyor.. saydım 10 kurşun atmıştı öe dedim izleyince. ya bir kere de isabet ettir be kadın.. ayrıca bir revolver nasıl 10 kurşun içerir anlamış değilim.. Türk filmlerinde elinde tabanca olan ölümsüz olur imajı çiziliyor.. oysa tabancaya karşı avantajın kurşunu bitince adamın doldurmakla uğraşması, ee sen de bu sırada git döv adamı.. ama filmde böyle atraksiyon olmaz illa bitmeyen tabancalar gerekiyor...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar