ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 arkadaşım benim kredi kartımı kullanıp bu ay üyelik almıştı oyuna. Adamın karakteri donduruldu bu sabah. kredi kartını 1 den fazla kişi kullanıo diye. Form u doldurduk yeniden açmak için ama ne zaman geri cvp gelir bilmiyorum. böyle bi olay basına gelen var mı? ne zaman geri acarlar acc u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben kendi kartımı 3-4 farklı account için kullandım, başıma hiç böyle birşey gelmedi. yasak olduğunu bile bilmiyordum wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Account sahibi farklı soyadlı ise problem oluyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sanırım ondan sıkıntı çıktı. Arkadaş kaç gündür oynuyordu bi sorun çıkmadı bi anda acc suspendlendi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Şüpheli bir sorun vardır. Kendi hesabıma şu anda ödeme yapan kredi kartı sayısı 3 mesela, biri benim, diğerleri 2 arkadaşımın. Sorun olmuyor hiç. Arkadaşın bir terslik yaptıysa ve banka kılsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 öle bi sorun yok işte. yani kimse bişi yapmadı :s ama sorun var 1. How many account are you paying for with this card? 2. Have you tried to enter your payment method with just one card? 3. Is your bank based in a country other than the one in which you are residing? bizimkisi 1. olay :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 1. How many account are you paying for with this card? cevap= 3 Eee sanane kardeşim parasını ödüyormuyu ödüyorum alla alla, belki amme hizmeti yapıyorum. Yani bundan olmaz başka bi yerde arayın sorunu. Hatta büyük ihtimalle banka ödememiş olabilir. Bankaya bir telefon edin sorun anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 benm kartla toplamda 10 ayrı acc ye ödeme yapmısımdır paraya sıkısık olduğumuz dönemlerde arkadaşların accyi yada onlar bnm acc yi cok actirdilar yani 2 yıldır bu böle sorun cıkmadı bende hiç ama blizz bu sıralar cıvıtmaya başladı ona ban buna ban suspend falan filan sıktı iyice botlara gold sellerlara karısmaz bizim gibi masum watandaşa olan olur neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben arkın kini ödüyorum yani aynı karttan 2,5 yıldır 2 account ödeniyor hicte sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bankayla ilgili bi durum yok zaten suspend nedenlerini anlatmışlar. Parayı ödeyip suspend olması ne alaka onu anlamış deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar