Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 arattırdım bikaç yıl önceden kalma topaklar var hep, ben güncel bişi istiyorum. efendim durum şu, emuleden dvdrip konser indirdim, ama o da ne! rarın içinden bisürü part çıktı. ben bunları kalitesiyle oynanmadan, sadece uç uca eklemek istiyorum. bunu yapacak bir program istiyorum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 windows movie maker ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kaliteyle oynamadan yapar mı ki o? ayrıca yüklü değilmiş o bende windows cd'si aramam lazım. yapar kesin derseniz bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kaliteyi ayarlarsın bozmazsın da dvdrip demişsin .VOB uzantılıysa yapmıyor denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 vob değil ya dvdden riplenmiş avi mi mpeg mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yapar movie maker. videonun özelliklerine bak movie makerda birleştir, birleşmiş dosyayı çıkarırken sorucak zaten aynı özellikleri seçersen sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sağol dostum terazine bindim. deneyeyim heman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?6,3058041 kesen birleştirir de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 virtual dub yapar mı bilmiyorum da easy video joiner birleştirenin adı bir de bazı videolar birleşse bile hatalı oluyor hatta fps si video size ı aynı olsa bile birleştirdikten sonra görüntü bozuluyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 blaze media pro diye mp3leri wma yapmak için kullandığı bi program vardı bi 100mb farketmiş olsa da onla idare ediyorum şimdilik. media player ne yaptı anlamadım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sony vegas movie studio kullanıyorum gayat hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 virtual dub profsyonel isler icin sadece kic kica ekliceksen hjsplit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hjsplit yapıyomuydu yahu onu? sadece rar birleştirmek için kullanıyodum onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar