saygin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ya katanalarin yapiminda martemperlenme denen bi islem uygulaniyor yani çelik tam yüzde yüz martenzitik olacagi isiya gelmeden bekletiliyor falan ehuehuehueh isin ozu adamalr "çifte su verme" denen seyi tekrar ve tekrar ve tekrar yapiyorlar sonucta kilic molekük kalinliginda milyonlarca mikrofilmden olusmus hale geliyor ucu asiri ama asiri ince cart die ikiye boluyor tabi adami bu arada bi samurayin yanlislikla katana veya wakizashi'sine dokunmanin cezasi da olum drizzt 2nd ed. de underground dan cikmadan once 16 lvl fighter olup surface'a çikince 16. lvl ranger oldu deniyor (heroes' lorebook'ta)[signature][hline]And I'll never be open again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 yav konu nedne ranger çift kılıç değil miydi? Ranger bir anlamda nedir? doğa Savaşçısı ve hayvan dostu Kim doğa savaşçısı ve hayvan dostudur? Tarzan Tarzan ne yapar?Sarmaşıktan sarmaşığa atlar Bunu nasıl yapar? İki eliyle anladın sen anladın[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 aket atum oha aket atum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar