Art Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Adettendir geç koyduk SS bi biraz ama amacimiz SS koymak degildi bazi sacma sapan arkadaslar ne zaman kestiler nerde SS leri gibi konusmalar olmus yapmadigimiz seyi sölücek kadar küçük insanlar degiliz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 önce Archi BT MH Yapmicaz direk MH bitiricez... Geliyoruz Sahsi olarak Revo dan Ahmet arkadasimiza Tank bilgisi icin Hajnaldan Enes arkadasimiza Tesekkur ederim. Human Warrior Xanny For The Lechium.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Welcome! Tebrikler arkadaslar ben raidte yoktum zaten oyuzden bu kadar gec kestik ama kael kesmek naxxta 10 boss kesmeye benzemio:D şaka bi yana bende bikac kisiye tesekkür etmek istiorm..: Ucandaire--> Konusmalarin ve hareketlerinle insanlari güldürüp motivasyonunu sağladigin icin( o güldürmek icin yapmio ama..) Arakne--> yillardir item alamayan yaşlı kurt 6 aydir ayni itemlerle oynuo ve o elbiselerin üstündeki tecrube bize yardim etti saol vokri vokri vokri vokri Xanny---> Eski itemleri atmayin kullanin! ilkesiyle bizi eski günlere götürdüğü için sana da tesekkürler dostum!(bakiniz: Thunderfury) Upl---> benim varligimin sebebi sensin anam saol:D Shamani satin aldigim arkadasa anneme babama almanyadaki teyzeme sakarya valiliğine ve Tüm Lechium guildine Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 her ne kadar ss in range inden uzak kalmış olsam da : güzel kestik tebrik herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 gidin kesin supremus akamayi lol kesmemek salaklik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Tebrikler arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 TEBRİKLER ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Miraul said: gidin kesin supremus akamayi lol kesmemek salaklik olur Hakikatten BT bilmeyen zor sanıyordur ilk bossları. Kesin direk gurtog a kadar. Güzel itemlar var MH progresinizide hızlandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Ahmet bana dm guide lazım kkthnxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sempazze Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 oOOOOooOO Tebrikler hepinize.. Çok sevindim akın arkın black temple , hjyal. @nanaja gogo nargile &bira ozaman @Arakne : çakma warlock adamın itema ihtiyacımı olur peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Poring said: Welcome! Tebrikler arkadaslar ben raidte yoktum zaten oyuzden bu kadar gec kestik ama kael kesmek naxxta 10 boss kesmeye benzemio:D şaka bi yana bende bikac kisiye tesekkür etmek istiorm..: Ucandaire--> Konusmalarin ve hareketlerinle insanlari güldürüp motivasyonunu sağladigin icin( o güldürmek icin yapmio ama..) Arakne--> yillardir item alamayan yaşlı kurt 6 aydir ayni itemlerle oynuo ve o elbiselerin üstündeki tecrube bize yardim etti saol vokri vokri vokri vokri Xanny---> Eski itemleri atmayin kullanin! ilkesiyle bizi eski günlere götürdüğü için sana da tesekkürler dostum!(bakiniz: Thunderfury) Upl---> benim varligimin sebebi sensin anam saol:D Shamani satin aldigim arkadasa anneme babama almanyadaki teyzeme sakarya valiliğine ve Tüm Lechium guildine Teşekkür ederim turkuaz desen zaten hıppı gıbı adam herkes tanımalı :D arakne desen alperın dedıgı gıbı cakma organıze sanayiden cıkan cılgın warlock (bir nevi anadol motorlu ferrarı) xaany yok mu yerım senın o gıdını :D upl desek bı bu arkadas ımba dıgerlerı yanında :D tebrıkler arkadaslar.nıce first killere :) darısı aksama bızım vasha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pashos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Teşekkürler arkadaşlar... Yanlız bana bi rot balans ayarı lazım en kısa zamanda , bi ara el atın blodhemin ve coni (:P) Arakne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 GZ arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sonunda helal olsun kardeşlerim / Lorrainea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 size de tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 efe gel bizle aksama vashj kesicez bari attun ol arada :D son kes kesioz ha ona gore bi daha girmeyiz bak aglama sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rejvak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Tebrikler BT ve HS de şimdiden başarılar. Bence BT deki ilk 3 bossu kesin Free Epic direk.Birde eski bir DeFacto'lu olarak eski Defactolu Lechiumlulara selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 vai be. ne zamandır bakmıyordum oyuna, ghazadan insanlar gördüm anılar canlandı. tebrikler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 @switch: bana mı dedin ? :D edit: bana dememiş conywayt a demiş euhe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Rage Winterchill Anatheron haftaya devam insallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar