Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kader,kısmet bu işler...

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

internetten tanışıp ölesine çıktııım ve sadece 4 kere görüştüüüüm bi kız arkadaşım war..o izmirde ben istanbuldaım...seneye izmir yazıcak kadar çok seviorm...ve onunda beni sewdiiiine eminim...tesadüfler ötesi olaylar oldu....ve bugün 4. ayımıs bitti...daha çok telefonla ilişki yaşıomşm gbi ama seneye kadar sürerse bu deişicek...mtluyum...sadece sölemek istedim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu vesileyle izmir'e gelir sonra başka güzel bir izmir kızıyla falan tanışabilirsin
o yüzden kendini kaptırıp taa ordan buraya gelme falan demiycem :P
şaka maka umarım hayal kırıklığı yaşamazsın, işler yolunda giderse de çocuğunuza torununuza anlatacak süper bi hikayeniz olur hem =)
Sosyal ağlarda paylaş

gideceksen bile oraya, gidince ilişkinin bitebileceği ihtimali her zaman aklında olsun sonsuza kadar sürecekmiş gibi düşünme. bir ilişkinin bitebileceğini ne kadar kabul edersen bittiğinde o kadar çabuk toparlarsın (ki senin durumunda muhtemelen canın daha da çok acıyacaktır ben onun için buralara geldim düşünceleriyle..)

ama umarım bitmez d: sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
ben izmire güvenmem arkadaş.
kim ne derse desin,ha istanbula falan da güvenmem ama ne bileyim.
İzmir sakat biraz,çok rahat ortama girip dağılma durumu var amaan neyse.

ne kadar sağlam olursan o kadar sağlam kalırsın izmir ortamlarında : )
kendini biliceksin ilk önce
Sosyal ağlarda paylaş

sechil said:
bence asla inanma böle şelere kız seni kafalıyoda olabilir yani ne biliim bi kntr fln yada hediyeler yolluyorsan onlar içinde olabilir çevremde yapan varda ordan biliyorum :)

çevren mi yoksa senmi yapıyorsun? :D:D
bi zamanlar bende yapıyordum(lise2 zamanlarında). az knt göndermemişti çocukcağız:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktan ilişki çok zor beraberken başlayıp sonradan araya mesafe girse bile çok zorlaşıyor bi ara bende kulapıma telefon yapışık geziyordum ama şimdiki aklım olsa bi dakika bile zorlamam herşey güzelken bırakmak lazım araya mesafe girince her geçen gün kötüleşiyor herşey...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...