BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 internetten tanışıp ölesine çıktııım ve sadece 4 kere görüştüüüüm bi kız arkadaşım war..o izmirde ben istanbuldaım...seneye izmir yazıcak kadar çok seviorm...ve onunda beni sewdiiiine eminim...tesadüfler ötesi olaylar oldu....ve bugün 4. ayımıs bitti...daha çok telefonla ilişki yaşıomşm gbi ama seneye kadar sürerse bu deişicek...mtluyum...sadece sölemek istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bence fazla kaptırma çünkü iletişime geçtiğin yer sadece telefon veya internet yani yüzyüze çok az anladğım kadarıyla o yüzden dediiğim gibi çok kaptırma;) hayal kırıklığı oluduu zaman sonunda çok üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yok ztn ben arada bi olmuo fln die ayrılıorm (telefonla ilişkimi kesiorm yani =p) yalwarıo yakarıo yeniden barışıos =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hımm o zaman hayırlısı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benim de var öyle bi arkadaşım, ya bizi kandırıyor telefonuna aşık ya da hakkaten sevgilisi başka şehirde :) Çünkü her saatinin 40 dakikası telefonda geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 heh geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hayırlısı olsun...güzel şeyler yaşarsın gelecekte umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hayirlisi da seni sevdine nasil emin olabiliyorsun? bana da ogret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 izmirdeyse salla abi,cacık olmaz burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bu vesileyle izmir'e gelir sonra başka güzel bir izmir kızıyla falan tanışabilirsin o yüzden kendini kaptırıp taa ordan buraya gelme falan demiycem :P şaka maka umarım hayal kırıklığı yaşamazsın, işler yolunda giderse de çocuğunuza torununuza anlatacak süper bi hikayeniz olur hem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 2 yıl yaşadım. Fazla kaptırma derim. Ataların bir sözü var "yolda bulduğunu yolda kaybedersin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben izmire güvenmem arkadaş. kim ne derse desin,ha istanbula falan da güvenmem ama ne bileyim. İzmir sakat biraz,çok rahat ortama girip dağılma durumu var amaan neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 gideceksen bile oraya, gidince ilişkinin bitebileceği ihtimali her zaman aklında olsun sonsuza kadar sürecekmiş gibi düşünme. bir ilişkinin bitebileceğini ne kadar kabul edersen bittiğinde o kadar çabuk toparlarsın (ki senin durumunda muhtemelen canın daha da çok acıyacaktır ben onun için buralara geldim düşünceleriyle..) ama umarım bitmez d: sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ya yok ewden uzak olıyım istiorm ankarayıda sewmiorm küçük şehirdede yapamam ztn her şeyi hesaplıorm =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 harbi gg cthulu hadi böyle birşeyi yaptın, ben söylemeye utanırdım gerçekten. bir insan nasıl böyle bir ilişki yaşar? bonecden daha acı verici bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Madcat said: ben izmire güvenmem arkadaş. kim ne derse desin,ha istanbula falan da güvenmem ama ne bileyim. İzmir sakat biraz,çok rahat ortama girip dağılma durumu var amaan neyse. ne kadar sağlam olursan o kadar sağlam kalırsın izmir ortamlarında : ) kendini biliceksin ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Gözden ırak, gönülden ırak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 zor olur gibi gelior bna yüzyüze olunca kaprisler başlar vs. çok sıkabilir gg olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bence asla inanma böle şelere kız seni kafalıyoda olabilir yani ne biliim bi kntr fln yada hediyeler yolluyorsan onlar içinde olabilir çevremde yapan varda ordan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sechil said: bence asla inanma böle şelere kız seni kafalıyoda olabilir yani ne biliim bi kntr fln yada hediyeler yolluyorsan onlar içinde olabilir çevremde yapan varda ordan biliyorum :) çevren mi yoksa senmi yapıyorsun? :D:D bi zamanlar bende yapıyordum(lise2 zamanlarında). az knt göndermemişti çocukcağız:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 uzaktan ilişki çok zor beraberken başlayıp sonradan araya mesafe girse bile çok zorlaşıyor bi ara bende kulapıma telefon yapışık geziyordum ama şimdiki aklım olsa bi dakika bile zorlamam herşey güzelken bırakmak lazım araya mesafe girince her geçen gün kötüleşiyor herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Istanbul'da okuyan bir Izmirli olarak, Izmir'de univ okunmaz diyim ben sana. Hayatini degistirecek kararlar alma yarin nolacagini bilmedigin biri icin, daha yasin kac basin kac :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar