PhysX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 konuya hangi tarafımla baktıysam cini çin olarak gördüm kendimden utanıyorum(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben harbiden korktum yanlız. çocukken yemiştim bir tane bak tatlı aldık diye 3 gün geçmemişti dilimdeki acı biber ekürisi acı. bir daha da yiyemedim, mümkünse 60 cm uzağında dururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 o ne lan oyle kızın gozleri simsiyah cildi olü rengi.omg!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eyvah artık benim de psikolojik tedaviye ihtiyacım var, yaw =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dostum kız budist dedin müslüman çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dasaaa said: Cuce said: cinim cıkartılmadan önce hepp rujla rimel sürerim belki fetiş bi cin! olamaz mı yani? latex giymeyi ve yatağa bağlanmayı da seviyor belki.. bondage hayranı falan.. hem zati neden hep kıza kaçsınlar ki bunları sevmeseler di mi? sen takmışsın ruja falan, fetiş olm bunlar! hepsi bdsm kültürünün bir parçası.. sen çektin di mi videoyu? hadi itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 abicim kari gunde 2 paket sigara iciyor baska bi olay yok balgam tatak yapmis yan yatsa acilir girtlaga simdi butun pislik akiyo bogaza sonra idrisssssssssssssss idrisss olur tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tecrübeyle sabittir diyorsun? demek ki sigara içtim diyemiyor, cin ayağına yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar