olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 LvL 70 Orc Shaman : 6 parca T4 (4 ü heal, omuzluk haric / 1 elemental/ 1 enhancement) 1 parca t5 (heal omuzluk) 1 S3 kelle (heal) Pve Gearında 1900(net) unbuffed healing 2 merciless (elemental aldım ama healda kullanıorum daha mantıklı oluyor) tüm veteranlar (elemental) 330 ressilence 11k hp resto giriyorum arenaya Full Epic Enhancement gear pvp itemleri deildir tamamen pve dropları karazan gruul ssc/tk za droplarından olusur 1400 ap 26 crit 2h için Gorehowl da mevcut Yine Full epic Elemental gear S2 ve pve dropları karısık 700 spell up 23 crit (11 de talenttan gelio 34 lightning criti güzel oluyor) 375 Jc / 300 enchant enchantı DE için kullanıyorum kasmak isteyen kasabilir 50 arcane dust falan filan war bankada tabi heryere exalted olduu için recipe sorunu da cekmez ben uğrasmadım cunku ah den 68 mavilerini 20g a alıp LPS 35 e satıyorum iyi para getiriyor %100 ground mount ları %60 flying war ben kasamadım epice 5k gold gördüm ama 3 gear soketlemek ve enchantlamak cok paraya mal oldu ama para enhance veya elemental gearla cok kolay kasılıo Daily ler acık ogrilla falan 1.4k arena point 8k civrıda honor mevcut LvL 70 Tauren Warrior Bu charda karazan dropları olmak üzere full epic Tank gearı mevcuttur rahatlıkla karazan/grull/za tanklar ayrıca rare dps itemleri wardır isteyen pvp kasıp donatabilir ben pek uğrasmadım bir cok yere exalted buda LvL 60 Tauren hunter Walla buda Alt işte arzu eden oynar Shaman Migrate i kapalı daha 2 aya yakın bişi war / Warrior ve hunter mig leri acık Makul bi fiyat vermeye gayret ediniz amacım charı yok pahasına satmak değildir ama ucuk bişide elbet deil Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 makul fiyat derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tepki cekmek istemeyerek 350-400 ciwarı bir rakamdan bahsediyorum bilmiyorum cokmu abartı oldu ama daha aşşasınada kurtarmaz gibi birşey yinede gelen teklifleri değerlendirirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 454 ressilence 11k hp oldu pvp gearında hoş aslında sarmaya başladı yeniden birileri kurtarsın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hangi sehir bide ozelden msn atarsan gorusebilirz ilgilenebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ne kadara sorması ayıp olmazsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar