Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP radyo

LasT_SuRviVoR

Öne çıkan mesajlar

baldurs gate ve icewind dale serileriyle beraber yüzüklerin efendisi filmlerinin soundtrackleri nefistir mutlaka edin ve dinle bana kalırsa.

neverwinter nights'ın müzikleride iyi aslında.

Manowar iyi olabilir gaz olması açısından metalde bg dışında aklıma gelen.

Eğer black metalden nefret etmiyorsan summoning ve rivendell'ede bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

LasT_SuRviVoR said:
Dead Can Dance i indiriyorum.
Ya böyle köy kasaba müzikleri olsa melodisi yavaş birşey söyleyen olmasa , arkadaşın dediği gibi klasik müzik tadında ama orta dünyayı hissettirecek.

Örnek : Heroes 3 Rampart Town Music

http://www.youtube.com/watch?v=Q2evIg-aYw8
http://www.youtube.com/watch?v=wXrKEN2nOCk&feature=related

heroes serisine komple bak bence(heheh yazmışsın sen zaten heroes 3 diye yeni gördüm)
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:
-Cleglaw- said:
genel olarak metalde bg en iyiler arasında.

Ohaa BG metal de en iyiler arasindaysa ben de metalin yeni tanrısıyım heh Power Metal olarak bilemiyeceğim ama genel olarak özellikle de heavy metal olarak hiçbir değeri yok

git nu-metal dinle o korn ill nino hede hödöyü tanrı yap pls. bi b.ktan anlamıyorsun senle tartışmam bile ben.

heavy-power olarak babalar gibi bg var işte. en iyilerden biri var mı bi diyeceğin arkadaş? demons & wizatds dinle bide path of glory falan anlarsın ne diyomuşum belki. hansinin andrenin elinden çıkan işlere bok atanı kaldıramam.
Sosyal ağlarda paylaş

-Cleglaw- said:
xieon said:
-Cleglaw- said:
genel olarak metalde bg en iyiler arasında.

Ohaa BG metal de en iyiler arasindaysa ben de metalin yeni tanrısıyım heh Power Metal olarak bilemiyeceğim ama genel olarak özellikle de heavy metal olarak hiçbir değeri yok

git nu-metal dinle o korn ill nino hede hödöyü tanrı yap pls. bi b.ktan anlamıyorsun senle tartışmam bile ben.

heavy-power olarak babalar gibi bg var işte. en iyilerden biri var mı bi diyeceğin arkadaş? demons & wizatds dinle bide path of glory falan anlarsın ne diyomuşum belki. hansinin andrenin elinden çıkan işlere bok atanı kaldıramam.

Haha emin ol korn benim için tanrı lol ya Orta Okul Metalcisi misin nesin ne dinlediğimi bilmiyorsun konuşuyorsun bugüne kadar dinlediğim nu metal şarkısı 10u geçmez bunun yanında merak ediyorsan genelde dinlediğim gruplar Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, Queensryche, Rush, Led Zeppelin, Deep Purple, Ronnie James Dio falan dinlerim ve buraya gelmiş BG yi savunuyorsan diyecek tek bir sözüm yok sahne performansı bu kadar kötü olan bir grup yoktur bunun yaninda Hansinin kayıtlarda kullandığı çift ses gibi bir fantastik olaya lafım yok o zaman sesi güzel ama diğer konularda adam gibi hiç bir heavy metal grubuyla kapışamaz ayrıca bundan sonra hakkında bilgi sahibi olmadığın insanlar için ileri geri konuşma
Sosyal ağlarda paylaş

Ben genellikle Atmosferik Hyper-Guttural Progressive/Technical Arabesk with National Ostrogotist Mega Death Grind influences dinlerim. Arada sırada DoomTekaDoomTekTrashDoomTek de güzel gidiyor.

Geçenlerde Straight Edge Old School Melodic Digital Mega Thrash Hardcore Jazz/Death grubu keşfettim mesela.

Çok üstün bir insanım ben var ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...