LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Hep Fantasy Role Playing müzikleri çalan bi radyo arıyorum. Google'ladım çok bulamadım yahu. Yokmu Ejderha Mızrağı okurken arkaplanda çalacak kafa dinlendirip havaya sokacak ,müzik çalacak bi radyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 FRP muzigi ne abi?Oyle bi muzik turu de mi varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bende yayın yapiyim.power metal calarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 full bg indir dinle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 power metal belki biraz frp muzigi dedigin seye yakinda yane frp uzi diye bisi yok ayrica power metalde yane hepsi deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 frp olmak ısteyenlerın topıgı vardı alakasız onu hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 rapsody, bg, bul alsansa full time frp şarkıları olmadı rpg oyunların müziklerini bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Blackmore's Night'la Dargaard iyi gider arka fona, gazsal olarak söylenenler dışında ortaya Falconer ile Ensiferum atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 blackmore's night iyi olur evet bide folk neyin diye arattırırsan da orjinal şeylere rastlayabilirsin. ille öyle allaaaaah saldır şeklinde şeyler istiyosan power metal tabi :D bgdan çok çok iyi gruplarda var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bunlara da bak: http://www.youtube.com/results?search_query=baldurs+gate+music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bg'den daha iyi grup neymiş ahah güldürme spritual. power metali bırak genel olarak metalde bg en iyiler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 baldurs gate ve icewind dale serileriyle beraber yüzüklerin efendisi filmlerinin soundtrackleri nefistir mutlaka edin ve dinle bana kalırsa. neverwinter nights'ın müzikleride iyi aslında. Manowar iyi olabilir gaz olması açısından metalde bg dışında aklıma gelen. Eğer black metalden nefret etmiyorsan summoning ve rivendell'ede bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 dreamevil nocturnal rites bg demon&wizards. bence en iyileri ama tabiki 1. bg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Blackmore ilaç gibi geldi he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Dead Can Dance dene, direkt olarak ihtiyacına yönelik müzik yapıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi bg falan kitap okurken kafa dinlendirmekten çok şapar yani:)riverdance'in şarkıları,klasik müzik falan dinleyebilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Dead Can Dance i indiriyorum. Ya böyle köy kasaba müzikleri olsa melodisi yavaş birşey söyleyen olmasa , arkadaşın dediği gibi klasik müzik tadında ama orta dünyayı hissettirecek. Örnek : Heroes 3 Rampart Town Music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 masaüstü bölümünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Of Baldur's Gate main theme dinledim kendimden geçtim. Oynayasım geldi ama hiç vakit yok. Naptın sen bya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 -Cleglaw- said: genel olarak metalde bg en iyiler arasında. Ohaa BG metal de en iyiler arasindaysa ben de metalin yeni tanrısıyım heh Power Metal olarak bilemiyeceğim ama genel olarak özellikle de heavy metal olarak hiçbir değeri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 LasT_SuRviVoR said: Dead Can Dance i indiriyorum. Ya böyle köy kasaba müzikleri olsa melodisi yavaş birşey söyleyen olmasa , arkadaşın dediği gibi klasik müzik tadında ama orta dünyayı hissettirecek. Örnek : Heroes 3 Rampart Town Music http://www.youtube.com/watch?v=Q2evIg-aYw8 http://www.youtube.com/watch?v=wXrKEN2nOCk&feature=related heroes serisine komple bak bence(heheh yazmışsın sen zaten heroes 3 diye yeni gördüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 xieon said: -Cleglaw- said: genel olarak metalde bg en iyiler arasında. Ohaa BG metal de en iyiler arasindaysa ben de metalin yeni tanrısıyım heh Power Metal olarak bilemiyeceğim ama genel olarak özellikle de heavy metal olarak hiçbir değeri yok git nu-metal dinle o korn ill nino hede hödöyü tanrı yap pls. bi b.ktan anlamıyorsun senle tartışmam bile ben. heavy-power olarak babalar gibi bg var işte. en iyilerden biri var mı bi diyeceğin arkadaş? demons & wizatds dinle bide path of glory falan anlarsın ne diyomuşum belki. hansinin andrenin elinden çıkan işlere bok atanı kaldıramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 -Cleglaw- said: xieon said: -Cleglaw- said: genel olarak metalde bg en iyiler arasında. Ohaa BG metal de en iyiler arasindaysa ben de metalin yeni tanrısıyım heh Power Metal olarak bilemiyeceğim ama genel olarak özellikle de heavy metal olarak hiçbir değeri yok git nu-metal dinle o korn ill nino hede hödöyü tanrı yap pls. bi b.ktan anlamıyorsun senle tartışmam bile ben. heavy-power olarak babalar gibi bg var işte. en iyilerden biri var mı bi diyeceğin arkadaş? demons & wizatds dinle bide path of glory falan anlarsın ne diyomuşum belki. hansinin andrenin elinden çıkan işlere bok atanı kaldıramam. Haha emin ol korn benim için tanrı lol ya Orta Okul Metalcisi misin nesin ne dinlediğimi bilmiyorsun konuşuyorsun bugüne kadar dinlediğim nu metal şarkısı 10u geçmez bunun yanında merak ediyorsan genelde dinlediğim gruplar Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, Queensryche, Rush, Led Zeppelin, Deep Purple, Ronnie James Dio falan dinlerim ve buraya gelmiş BG yi savunuyorsan diyecek tek bir sözüm yok sahne performansı bu kadar kötü olan bir grup yoktur bunun yaninda Hansinin kayıtlarda kullandığı çift ses gibi bir fantastik olaya lafım yok o zaman sesi güzel ama diğer konularda adam gibi hiç bir heavy metal grubuyla kapışamaz ayrıca bundan sonra hakkında bilgi sahibi olmadığın insanlar için ileri geri konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bunun yanında ben bir bok bilmiyorsam senin bilgin için hangi sıfatı kullanmamız gerekir bilmeyiyorum MR. Jukebox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ben genellikle Atmosferik Hyper-Guttural Progressive/Technical Arabesk with National Ostrogotist Mega Death Grind influences dinlerim. Arada sırada DoomTekaDoomTekTrashDoomTek de güzel gidiyor. Geçenlerde Straight Edge Old School Melodic Digital Mega Thrash Hardcore Jazz/Death grubu keşfettim mesela. Çok üstün bir insanım ben var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar