Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Last.fm de similar artistlerin bazılarına bakmama rağmen(fatboy slim, groove armada vs.) Jamiroquai gibi bir grup bulamadım pek. Acaba Jamiroquainin tarzına yakın çalan gruplar hangileridir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 öyle bişey bulursan bana da haber ver :D Jay Kay'in dahil olduğu eski grubu var; The Brand New Heavies diye. Bi sürü parçasını indirdim (diskografi de neyse) pek jamiroquai gibi deil o bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Böyle heyecanlı heyecanlı geldim topice bir umutla ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 gimli caliyodu gecen gun o bilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Incognito var,az biraz benziyolar,tam olarak aynı olmasada. Yine biraz farklı olsada Kool and the Gang var.Beğenirmisin bilmem ama Electro Deluxe var.Beady Belle var,Brand new heavies var,Moloko var,bunlar tabi tarzları yakın olanlar.Aynı sound'u beklemek biraz anlamsız olur ama hoşuna giderse diye tavsiye ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Çok benzeşmez ama Moloko(klavyede yazması süper moloko hehe),ve solistleri Roisin Murphy'nin solo albümü olaplüp. DJ Spiller olabilir. Theaudience olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 jamiroquai güzel midir ya çok duydum ama 1 şarkısını dinledim sanırım tam hatırlayamıyorum. Tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 jamiraquai bir yaşam biçimidir. değildir ama güzeldir yani evet ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tavsiye edeceğiniz şarkılar/albümleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Dregoth said: Böyle heyecanlı heyecanlı geldim topice bir umutla ama... şapkası şapkası evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Madcat said: tavsiye edeceğiniz şarkılar/albümleri? (don't) give hate a chance black crow black devil car canned heat corner of the world cosmic girl dynamite electric mistress feels just like it should high times hot tequila brown little L love foolosophy manifest destiny picture of my life planet home revolution 1993 seven days in sunny june soul education space cowboy starchild talulah the kids time won't wait travelling without moving use the force virtual insanity where do we go from here? world that he wants you give me something bıyır elimdeki discographyden seçmece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 waşş :D iyi bi seçmece olmuş =)) başlıyım indirmeye sağolasın mr.hand :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 deeper underground ekle bide liste dışıda bi o göze çarpıyo zaten dinazorl filmin stc di zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Godzilla'nın soundtrackiydi, ilk aldığım albüm Godzilla'nın ost'si ve sonrasında Jamiroquai'nin Travelling Without Moving albümüdür hatta, Deeper Underground kafalayıvermişti beni =) Sonrası biraz karışık ama her neyse sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hmm evet roisin murphy yakın baya, funk acid jazz electro gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 mojo club - electric 3,2,1 biri funk, biri electrik, biri de jazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tellos said: deeper underground ekle bide liste dışıda bi o göze çarpıyo zaten dinazorl filmin stc di zaten eheh kaçırmışım listelerkene :P bi de şey var; supersonic black capricorn day bunnarı da ekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ya ben bi süredir baya dinliyorum severek. Ama arada aklima takiliyor. Bunun türü nedir yahu? Funk ama nasil funk? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 weed funk? ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Fantazi elektro funk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Jamiroquai - Live In Verona konserini izle hiçbir parçayı aynı çalmıyorlar, baya farklı olur bir süre idare eder diye umuyorum :D "I think i don't need to tell that this for all the Italian Cosmic girls..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 glamdring_S said: "I think i don't need to tell that this for all the Italian Cosmic girls..." hahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ne zamandır merak ediyorum,bu grubun ismi nasıl telaffuz ediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 cemirokvuaiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Yanılmıyorsam etimolojik olarak, jam(bildiğin jam) ve iroquai diye bir orta amerika kabilesinden geliyor isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar