synorin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 goering ne diyon abi... öyle bir cümle kurmuşun ki live bedava gibi altına da 40 ytl yazmışın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bazi kisiler gayet guzel tartisirken bazi insanlar gereksiz sidik yarisina girmis. ne oluyor fanboy olunca, xbox i ezince boyunuzmu uzuyor? ben ps3 e bok atmiyorum ps3unde zamani gelecek ortaliyi iyice kasip kavuracak ama xboxida rezil etmeye calisan arkadaslar kendinizi komik duruma dusuruyosunuz. hele o mgs xboxa cikacakmis resmi aman ne komik bd 40 gb destekli hd dvd 20gb. maksat laf olsun torba dolsun. xbox ta oturun bi pgr 4, forza motorsport 2, mass effect falan oynayinda sonra konusun lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 şaka amacli koydum onu oraya xbox i ezme gibi bi niyetim yoktu yani. daha önce de demiştim keske durumum olsa da 3 konsoluda alabilsem diye bi garezim yok yani. snake resmini görünce aklıma geldi gülelim diye koydum. niye sana bu kadar dokundu anlayamadim. bu arada yanlişin var xbox oyunlar bildiğin cift katman dvd lere yaziliyor hd-dvd de oyun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abicim o box mgs resmi en iyiydi ama ya eauuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Oyun konusunda şu an itibari ile hangi konsol daha ağır basıyor ve sorunsuz objektif olarak baktığımızda cevap 360'dır tabiki. Exclusive falan beni pek ilgilendirmiyor , önemli olan oynanabilirliği olan , sürekleyici ve başarılı grafiklere sahip oyunların olması. Ps3'te şu anda Uncharted dışında next gen olarak adlandırabileceğimiz oyun dışında bence başarılı bir yapım yok.Unutmayın bu konsolun iddiası next generasyon oyun dünyasına açılan kapı olmaktı.1.5 senedir göremedik. 360'da ise daha bol oyun seçeneği ve başarılı grafiklere sahip oyunlar var. 2008 yılında Ps3 ne gibi ataklar yapar bilinmez ama iki konsolunda sahibi olarak , her ikiside yeterince tatminkar değil.360 daha bol oyun seçeneği avantajını kullanıyor sadece. Kişisel Not; Ayrıca bu next gen denen şey , börtü böceği , taşı, dağı bayırı parlak parlak yapmaktan geçiyorsa grafiksel olarak, yazık diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Oha ps3 çıkalı 1.5 sene mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 piyasaya çıkalı 1 yıl 1 ay oldu ama işine gelince 5 sene bile olur o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Peki canım 5 ay fazla söylemişim kusura bakma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi hemen alınıyosunuz ama yanlış bilgi veriosunuz düzeltmeyelim mi? 1 yılı 1.5 yıl yapmak 2 yılı 3 yıl yapmakla aynı şey o zaman xbox 3 yılda anca bunları yaptı dersin...ama etik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 1 yil 1 ayi da 1 yil yaptin demin? ayricaaa November 17 2006 da cikmis amerikada. demekki 1 yil 2 ay olmus. hadi bakalim. asdf. Boyle ufak seylere takip konuyu saptirmayin arkadaslar, Synorin, ustum basim sony diyerek zaten bir yatkinliginin oldugunu itiraf etmissin, bu kotu birsey degil, olabilir, zevkler renkler meselesidir, benim de mesela makarna takintim vardir, gozumde makarnadan daha ustun bir yemek yok, olamaz da, ve saglikli bir sekilde bu durumu tartismam. Burada herkesin tekrar tekrar ettigi seyin ps3'un teknoloji olarak ustun olmasina ragmen potansyelini dolduramamis olmasi ve 2008'in umariz ki daha hayirli bir sene olacagidir. Niye koru korune hic dokunmadigin bir konsolla karsilastirarak tartisirsin ki? Su bir gercek ki butun dunyada konsol furyasi basladiginda Turkiyede pek yoktu bu olay, 80'lerin sonlari 90'larin basinda daha cocukken yurt disinda yasadigimda herkesin elinde bir konsol vardi (gameboy olur, megadrive olur, nes, snes falan) ve Turkiyede de amiga sistemi cok baskindi. Konsol olayinin Turkiyede patlak vermesi ps1 ve ps2 ile basladi yalnis hatirlamiyorsam (snes, nes veya megadrive'in Turkiyede cok populer oldugunu hic hatirlamiyorum, hep pc ve amiga baskindir) o yuzden de konsolcu Turk gencligin bir Playstation yatkinligi vardir ki bu cok normal. Ama farkli sistemlere de sans verin, uzulmezsiniz... sonucta oyunu siz oynuyorsunuz karli cikacak olan da sizsiniz, ama koru korune fanboisme de gerek yok, 1 sene 6 ay ve 1 sene 2 ay'in arasinda cok buyuk farklar varmis gibi gostermenin de bir anlami yok, dokunmadiginiz oynamadiginiz bir sisteme laf etmeye de gerek yok bence. Umarim ps3 icin gelecek daha parlak olur, ben de yazin almak istiyorum cunku ben de sony severim, ama bu gidiste bidahaki next gen konsolu bekleme durumu da olabilir cunku cidden bu nextgen konsollarin arasinda cam grafik disinda bir avantaj gormedim. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi dokunmadığın konsol derken?tüm konsolları oynadım merak etme :) live'e de girdim gayet güzeldi...ama wii'yi beğenmedim:D ps3 potansiyelini dolduramamıştır doğru...ama zaman vermiyorsunuz ki ps2 yeni çıktığı zamanki yorumları okusanız şimdi gülersiniz oyun yok ne biçim konsol diye ağlıyordu millet...çoğu oyunda framerate düşüşü vardı belki de haklısınız tarafsız olamıyorum sorun bendedir:) ama eninde sonunda ps3 lider olacaktır buna öyle bir dilekle de söylemiyorum kendimden emin konuşuyorum... Açıkçası microsoft çok zeki bir firma çok iyi atılımlar yaptı kendine göre doğru olanı yaptı pragmatist bir düşünceyle iyi de piyasa yaptı...ama pragmatist düşüncenin sonu bellidir beyler kısa süreyi düşünür bu mantık Sony'nin verdiği güveni microsoft 30 yılda veremez...ayrıca xbox360 evet çok satıyor ama nerede? 16.000 tane konsolun 10.000 tanesini amerikada satmış...yani bir tek türkiye değil çoğu ülke sony'e daha çok güveniyor ha bu arada söliim mgs4 gerçek bir system seller olur mu şüpheliyim...ama iyi bir başlangıç olacağı kesin:D Game of the year little big planet olcak buy sene bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mgs4 kaptırmaz Game of the Year'ı bence. System Seller da olur, o olmazsa Devil May Cry 4 olur, olmadı Final Fantasy var, hadi onu bırak Uncharted var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Devil May Cry 4 multiplatform niahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 zaten dmc nin herhangi bir şekilde system seller olması saçma kimse dmc için konsol almaz...tamam güzel oyun ama yani olmazsa olmaz deil...ama mgs4 tek başına yetmese bile haze-killzone 2- mgs4 dalgası baya bir ps3 sattırır bence çünkü bunların 3ü de 2 ay içinde çıkacak arka arkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 o değilde. bende ps3 aldım sonunda. 60gb pal faturalı garantili, 5 oyun, ekstra 1 joystick daha ve hdmi kablo hediye. hepsi 900 ytl'e mal oldu. hadi bakalım hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 evet hatta 850 ytle verdi hepsini, 50 ytl ise taksit vadesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Hayırlı olsun Mayhem.. '' Mayhem'in zili çalmaktadır dinggg dongg.. '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sağol muhittincim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bir tane de ben alcam aynısından nerde satılıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bende almayı düşünüyorum ps3, arkadaşım yeni aldı, özendiriyor :) Bundan bikaç ay evvel gametrailers.com 'dan ps3 oyunlarının in-game videolarını izliyordum. Alıcaktım hevesim vardı. Araştırıyordum filan, hevesli şekilde.. Sonradan vazgeçtim. Dandik dediler, bekle dediler ps3 için.. Neyse acele etmedim, almadım. Ama o nedir arkadaşım, bi Assassin's Creed oynadım, yeni aldığım 132'lik Philips LCD'de (full hd full hd full+full olanlardan vs.) Çok beğendim.. 2 seneye yakın bir süredir oyunlardan uzak kaldığım için birden böyle bi oyun oynayınca bu kadar aşırı tepki vermiş de olabilirim, bilmiyorum.. Şimdi forumlarda okuyunca tartıştığınız konuları, ne xbox360 nede ps3 alasım vardıysa da vazgeçtim, soğudum resmen.. Eyvallah yani.. Sizden ricam, konsol alacak olursam ps3 alırım zaten, nedendir bilinmez xbox saydam geliyor bana (tabir rulz) PS3 'e mouse bağlayıp UT3 veya COD4 oynayabiliyormuyum bunu ogrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 mouse baglanmiyo ama kend mouseu war onu alirsan o baglaniyo bisi fx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mouse klavye ps3'e bağlanıyor ve çalışıyor. Destekleyen oyunları bilemiyeceğim ama UT3 %100 oynanıyor mouse ve klavye ile. Youtube kapalı olmasa atacaktım link :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 WAlla ben resistanceda ve cod 4te denedim calismiyordu ordan biliyorum. Evet baglaniyor hatta ben uyelik formlarinida onna doldurdum ama hic bir oyunda calistigini gormedim. http://www.splitfish.com/index.cfm sole bi alet war fag fx diye ondan soz ediyo olmayasin mouse diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 oyunun desteklemesi lazım şu an bir tek ut3 destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar