Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zamanda Yolculuk konulu diziler


GEd

Öne çıkan mesajlar

Quantum Leap izlerdim kücükken , yillar sonra net ortamında gorunce tabi dayanadım cektim, ama kesmedi :)) Al in hastayiz tabi elindeki hesap makinasiyla birlikte :)

Az önce Journeyman diye yeni bir dizi gordum 13 bolumu var onuda indirmeye baslıyorum :)

Böyle zamanda yolculuk yapilan, geçmişin yaşam tarzının gösterildiği veya geleceğin futuristik şekilde anlatildigi baska diziler ne var?.


hatta back to the future disinda bu tarz filmde olabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha dün gece Kanal D'de Returner diye bir Japon filmi vardı. Çok geçti, yatmaya hazırlanıyordum. Netten baktım, eleştirileri iyiydi, ben de bastım, iniyor şimdi.

Valla Stargate filmi ve dizileri SG-1 ve Atlantis tam olarak zamanda yolculuk sayılmaz, ama mitoloji, geçmiş kültürler falan ilgini çekiyorsa tavsiye ederim. SG-1'de arada bir zamanda yolculuk konusu da işleniyordu.

Onun dışında Zaman Makinesi diye Guy Pearce'ın filmi vardı, güzeldir o da. Time Cop vardı bi de.

Lost World diye de bi dizi vardı, Star yayınlıyordu.


İlk aklıma gelenler bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geleceğin futuristik olarak anlatılışını diyorsun. Aklına getirdiğin resmi hayal edebiliyorum.

Stargate'in birçok bölümünde bizden çok daha gelişmiş teknolojik ırkları gösteriyorlar. Amacımız zaten onlarla diplomatik ilişkiler kurup teknoloji satın almak. Bence kesinlikle seversin.

Ayrıyetten geleceğin futuristik konusu olarak sana Star Trek'i tavsiye edebilirim. Sadece Kirk değil, 4 değişik dizisi var ve hepsi geleceği anlatıyor. United Federation of Planets. Dünya ve 3 gezegenin daha birleşip kurduğu Federasyon.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

13 Days mi , Days 13 mü ne öyle bir dizi vardı hocam. Cidden bağlanacaksın diziye. Unuttum adını, dizinin ismi 13 değilde 13 bölüm olma ihtimali de var. Şöyle arat, ben şu an yapamıyorum. Imdb ye gir, Journeyman' deki Livia adlı kızın ismini al, öyle arat. O kız bu dediğim dizide de oynamıştı. En sağlam zaman konulu dizidir :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...