GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Quantum Leap izlerdim kücükken , yillar sonra net ortamında gorunce tabi dayanadım cektim, ama kesmedi :)) Al in hastayiz tabi elindeki hesap makinasiyla birlikte :) Az önce Journeyman diye yeni bir dizi gordum 13 bolumu var onuda indirmeye baslıyorum :) Böyle zamanda yolculuk yapilan, geçmişin yaşam tarzının gösterildiği veya geleceğin futuristik şekilde anlatildigi baska diziler ne var?. hatta back to the future disinda bu tarz filmde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hevesini kırmıyım ama journeyman iptal edildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Daha dün gece Kanal D'de Returner diye bir Japon filmi vardı. Çok geçti, yatmaya hazırlanıyordum. Netten baktım, eleştirileri iyiydi, ben de bastım, iniyor şimdi. Valla Stargate filmi ve dizileri SG-1 ve Atlantis tam olarak zamanda yolculuk sayılmaz, ama mitoloji, geçmiş kültürler falan ilgini çekiyorsa tavsiye ederim. SG-1'de arada bir zamanda yolculuk konusu da işleniyordu. Onun dışında Zaman Makinesi diye Guy Pearce'ın filmi vardı, güzeldir o da. Time Cop vardı bi de. Lost World diye de bi dizi vardı, Star yayınlıyordu. İlk aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Geleceğin futuristik olarak anlatılışını diyorsun. Aklına getirdiğin resmi hayal edebiliyorum. Stargate'in birçok bölümünde bizden çok daha gelişmiş teknolojik ırkları gösteriyorlar. Amacımız zaten onlarla diplomatik ilişkiler kurup teknoloji satın almak. Bence kesinlikle seversin. Ayrıyetten geleceğin futuristik konusu olarak sana Star Trek'i tavsiye edebilirim. Sadece Kirk değil, 4 değişik dizisi var ve hepsi geleceği anlatıyor. United Federation of Planets. Dünya ve 3 gezegenin daha birleşip kurduğu Federasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Groundhog day tarzında geçmişe giden birde Daybreak die dizi vardı fakat o da iptal edildi. Ama çekilen bölümler gayet güzel bir dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hatırla sevgili var hemde yakın zamanda yolculuk :S (çokmu banel oldu ne?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bugun TVdekiler içinde anlatmak istediğinize çok yakın bir film buldum: http://www.yenisafak.com.tr/televizyon/?t=14.01.2008&c=8&i=93122 Filmin tüm yapımı için 7 bin dolar harcanan deneysel bir film.Bugun saat 22.00de CNBCEde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Baya hoş bir film kapsül, biraz iç sıkabiliyor ama seyredilmesi gerek^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 cnbce yok bende :) divx falan ariyim netten filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 13 Days mi , Days 13 mü ne öyle bir dizi vardı hocam. Cidden bağlanacaksın diziye. Unuttum adını, dizinin ismi 13 değilde 13 bölüm olma ihtimali de var. Şöyle arat, ben şu an yapamıyorum. Imdb ye gir, Journeyman' deki Livia adlı kızın ismini al, öyle arat. O kız bu dediğim dizide de oynamıştı. En sağlam zaman konulu dizidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Livia karakteri Daysbreak'tede oynamıştı kız full zaman fizilerinde oynuyor herhalde. Düzeltme: Greeny de daysbreaki anlatmaya çalışıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 daybreak mi neydi adam her gün aynı günü yaşıyordu. geçen sene dizimaxte vardı da çok tutmamış az bölümlü diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Daybreak iyiydi aslında da, o kadar uzun sürecek bir senaryosu yoktu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 twelve monkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 journeyman fena deil ama arada quantum leap kaldigim yerleri izliyorum o cok daha kral :) tekrar çeksinler bu diziyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 trt de yıldız geçidi var benim hoşuma gidiyor bir bak istersen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hm journeyman de iyiymiş aslında , ana hikayesi yavaş ilerliyor sadece , 2.sezonu çıkarsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 The Thirteenth Floor u tavsiye ederim. Tanıdık bir oyuncu kadrosu olmamasına rağmen baya ilgimi çekmişti film. Senaryosu baya güzel Edit: dizi denmiş yeni farkettim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 PhysX said: trt de yıldız geçidi var benim hoşuma gidiyor bir bak istersen ;) bakiniz: Yıldız Geçidi = Stargate SG-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar