MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ya arkadaşlar büyük bi hevesle bu oyunu aldım kurdum bilgisayarıma biraz patch yaptırdım işte ( bütün patchleri indirmesini bekleyemedim ) dayanamadım açtım oyunu bi iki check up tan sonra hemen karakter yaratma ekranında buldum kendimi ama solda karakterim gozukmuyodu. Biraz şaşkınlıkla hemen geçtim karakter yapma etkranını oyunu açtım bakalım nolcak diye bi baktım karakterim gozukmuyo ama oyunun diger kısımları normal olarak çalışıyor ne yapıcam anlamadım ( sistem ozelliklerim pentium core 2 dua 2 ghz. 2 gb ram radeon x2500 ekran kartı) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Driver, DX9 hatası gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Halletmek için bir şey onerebilir misin peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 driverını değiştirebilirsin en yeni sürüm değilse en yenisine yükle, yeni ise daha eski bi versiona indir bence. Ama driver kurarken mutlaka eski olanı sistemden kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bioware forumlarına bak mutlaka çözümü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sorun patch'ten kaynaklıdır. "biraz patch yaptırdım işte, bütün patchlerin bitmesini bekleyemedim, biraz patch yaptıktan sonra iptal ettim patch'i" olunca işte böyle hatalarla karşılaşman normal. patch sonuçta oyun dosyalarını değiştiren birşeydir, yarım yamalak yaparsan, böyle bozulmalara rastlarsın. patchi tam yap diycem de, bozulan dosyalar kalıcı hasara uğrar mı bilmiyorum. belki oyunu baştan kurman bile gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 NWN2 orjinal değilse bildiğim kadarıyla patchliyemiyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 patchleniyo orjinal olmasa da ama kopyaya hayır! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bone un attıgı fırçanın etkisiyle format atıp direk açtım düzeldi oyun teşekkürler herkese yardımları için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 MadEaGlE said: format atıp düşünsenize adamın cidden oyun çalışsın diye sistemi formatladığını bu gerçek olsaydı senin yılın adamı ilan ederlerdi. (:D takılıyorum sakın ciddiyim sanma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bendede oldu aynı sorun hiç patchlemeyince düzeliyo ama bin tane başka bug var bezdiriyo adamı Bi yerde mesela netten bi script indirip override yapman lazım devam edebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Gayette patchleniyor. NWNVault'tan çekiyorsun patchleri, zip halinde folder'a koyuyorsun, Update çalıştırdığında download etmeden direk patchlio. İlk defa update açanlar meraklanmasın, updater ilk kendini patchlio :p Geçen hafta patchledim, maksimum 300 MB tutuo bütün patchler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bu eşşek nwupdate bütün indirdiği patch dosyalarını sildi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 dosya dosya indirdigi icin direk üzerine yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hazır bulmuşken sorim şöyle bi sorun var oyunu bitiremedim şöle amon jerro nun haven a girdikten sonra işte demonlarla konuşuyosun felan. sonra jerro ile kapışıp yeniyorsun.bişeyler oluyo gidip demonlarla tek tek konuşuyo işte kim serbest bıraktı vs vs diye. en son mephasm a gelince "mephasm" diyor ve orda kitleniyor cutscene.geri odaya dönüyor kontrol.çıkış yok tabi felan filan.neden olmuştur.patch ile düzelen bişeymidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar