Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 dasaaa said: yaw kısa süreli olması harika zaten. yoksa gerçek yaptırırsan lazer ile XINN! XINN! çıkmayan bir dövemeye milyarlar vermiş oluyorsun ki hesaplarsan maliyeti çok daha fazla oluyor ::o sanırım bizi şimdilik photoshop paklar anca.. ^_^ İşte ama geçici yaptırırsan da çıkacak gidecek dövmeye milyarlar vermiş oluyorsun. Para eden işçilik çünkü. Sakat iş zaten komple vücut dövmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 valla benim kıllarım o dövmelerden güzel gözüküyor , ispatlayabirim de yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 türkiyede varmı bu gercekci gecici dovmeleri yapan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 malik said: valla benim kıllarım o dövmelerden güzel gözüküyor , ispatlayabirim de yani :P İşin güzel tarafı dövmenin yapıldığı yerdeki kıllar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yok abi benim de bi imajım var şahsen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 www.dövmeyapmaistiyorumseyinciler.com asdsadas yaptir bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 amerikada yaptırdığım dövmeyi bmezine'de yayınlamışlar, benden izin almadılar ama olsun; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar