kenzap Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 artık ben de kasmış oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben açıcaktım tanımıyorum ayıp olur dedim kral post yapmışın yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 tüm topiclere orta click yaptım hepsi yukarda açıldı sonra tak tak tak tak yolladım oralar bi değişsin bi daha kascam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 garbıc sayılmıyomuş ha ona göre hadi koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 3 aydır yazılarını okuduğun adamı koç yaptın biz burda 5 senedir kimseyi koç yapmadık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kenzap said: 3 aydır yazılarını okuduğun adamı koç yaptın biz burda 5 senedir kimseyi koç yapmadık ? kas birazdaha hacı ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ee böyle geri insanlar olunca üye alımını kapatmak lazım.boyun mu uzadı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 geri ileri diyeceğin insanı iyi bil. Saygı seviyeni koru herkesde bilirki ben 5 senedir post kasmadım. Şurda eğlencesine ilk defa attım ss alıp kendim koydum. Ben sana killer diyorsam sende bana kenzap diceksin. Eleştiriye açığım fakat yaptığın saygısızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kenzap said: 3 aydır yazılarını okuduğun adamı koç yaptın biz burda 5 senedir kimseyi koç yapmadık ? Bence ayari vermiş, siz ne dusunuyorsunuz ? He he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kenzap said: geri ileri diyeceğin insanı iyi bil. Saygı seviyeni koru herkesde bilirki ben 5 senedir post kasmadım. Şurda eğlencesine ilk defa attım ss alıp kendim koydum. Ben sana killer diyorsam sende bana kenzap diceksin. Eleştiriye açığım fakat yaptığın saygısızlık. o zaman ee insanlar böyle kenzap olursa üye alımı kapansın. bu arada kusura bakma.üye alımından ortam o kadar sapıttıki kim fake kim yeni kim eski belli değil.bu yaptığınla yeni üye gibi gozüküyosun.5 seneliğim diyosun ama.?S1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 lol adam 5 senelik üye 500 postu var ölesine kasmış hani post içinde deil zevkine buraya topic açmak için yapmış.Hemen aptal aptal atlayın.Bende 2001 üyesi flnım banlanan accountumla toplasan 500 belki olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 finaller bitsin bende kascam.. şimdilik by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 call of duty ve sc forumlarını öneririm,bakan yok orda kasın. olaya gel ya zuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahhhh pişman oldum yapcağıma yapacağıma :) -Dark_Angel- durumu özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hiç uuraşamam millete meraba hoş geldin demekle.. haa ama iyi karşılanmak ta güzel bişey hani ilk gelene sıcak bi karşılama.. o yüzden gereksiz diyemiyorum ama.. hiç uuramadıım için adamın orada post kasacaını da görmediim için.. ve senin burada bu şekilde itiraf ettiğin için( ya da arkamdan laf olmasın yüzüme söyleyin topii açtıın için)seni tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 looooool kenzapa mı yapıyorsun 'post kasma hacı' ayaklarını adam kaç yıllık üye istese 433536 tane madalya alırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 o deilde arjantindeki IVY'de %10 indirimim var benim.. o ne olacka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bana versene ben ankaradayım giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 arjantine mi? edit: mi yi ayrı yazmıştım vazgeçtim.. edit v2: vazgeçirdiler ayırıyorum yine mi yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ama yazman lazım cicim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hala +1 dotaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ha kenzap senin üyelik tarihin eskiymiş baya.yeni balonlu sandım seni.nikine benzeyen biri var dgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar