Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben profilo bayi. sana gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Kim banlanıyor ne oluyor hey hak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 noluyo agali? geç kalmışız herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ben bu olayi baslatan arkadasa biraz sosyallesmeyi oneriyorum.. Malum topicteki ilk mesaji begendim ama acaba kendimi yazdi biryerlerden alip aradan kelimelerimi degistirdi acaba :) Ulan hepiniz toplanip hali saha maci organize edemezsiniz ne devrimi ne geyigi yapiyorsunuz anlamadim.. Birde kufurler fln :) severek izledim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Diger yandan bu sendikacilara iteleyen iteleyene be rezil rusva olmuslar :) Bi ben gecirmemisim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Klavyenin rengi beyazdan sarıya kaydı 1 yılda anasını satıyım. Ne pis adammışım da fark etmedim. Banlı insanın arkasından laf etmek de çok ayıp. Ahlaksızlık. İyi ki gitti diyeceğinize "bunu yapma" demeyi seçin arkadaşlar, (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 birde bir kavga ciksa birileri fotolari koysa tam olacak.. Fistani feci doverler ama herkes dusmanmis :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Fistanı feci dayak yemesi düşmanının çok olmasından değil, zayıf ve çelimsiz olmasından kaynaklanır. İyi çocuk ama kas yapmaktan önce yemek yemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Alla alla bayagi eski bir olaymis bu ya bende neler olmusta haberim yok diyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 çok atarlısın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar