Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Olur öyle ya bütünlemede geçersin inşallah Benim de düşüktü sanat tarihi,55 aldım vizeden... Allahtan yorum vardı biraz,finalde ne olacak bakalım.. Hangi konulardan sormuştu hocan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kalmak demişken hazır, devamsızlık olan derslerde direk kalınıyor mu yoksa bütünlemeye gir falan tarzı bir şey mi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Direk kalıyorsun Ama hocaya göre değişebiliyor. Eğer notların iyiyse hoca da anlayışlıysa geçirebilir dersten veya bütünlemeye bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ulan ben okulda sanat tarihi veren fakülte yok mu diye registrationı sayfa sayfa dolaşıyorum millet alıp kalıyo. bi daha alan olursa bana versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben anlatirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 tamam seneye yılbaşına bekliyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sanırım şu ömrümde, yanlışım yoksa 7 dönem sanat tarihi gördüm, buna fotoraf tarihi modern sanat tarahi falan dahil değil üstelik.. alsam kalırım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sdf bana tasarımcılık öğretirken arada aklında kalan sanat tarihini de anlatırsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 2 kez güzel sanatlardan kaldım dönem boyunca yapmam gereken tek şey 1 ödev yapıp final zamanı hocaya vermek. ya 10 dakka geç kaldım ya hoca hastalandı ya öğrenci işlerinde bırakmam gereken görevli hastalandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bende kaldım 2.senem |: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 80 kişiden 6 kişinin geçtiği dersten geçmişim ama teknik çizim eheheö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bugün final olduk çok kötü geçti off ulan ben de mi kalıcam yoksa :D Vize 65 Hocaya kaldı işim,geçirirse geçirir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Madem sanat tarihi dersiniz var, takıldığınız yerleri gelip sorsanıza bana. 4 senedir sanat tarihi okuyorum az çok bişiler bilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 paso kalıodum yeni verdim =) vize 70 final 90 ehehe kaçıncı alışım hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 chemical o dersi kaya özsezgin mi veriyor size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 fds bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 çok yaşlı saçlarının önleri dökülmüş, bıyıklı bi adam mı gözlüklü fln? =] jön türke benziyor hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 yok bayan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Chemical said: yok bayan bu hahah hiç derse gitmedin ve hocanın bayan olduğunu gidip sınıftan birine sorunca mı öğrendin yoksa d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 http://img86.imageshack.us/img86/4224/asadalo7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar