Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Az önce banyo yaptım akabinde teramicin sürdüm,gelişmelerden haberdar edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ula benim memen düşücek yakında sol ayak baş parmağım çıktı bak tek gözüm kapanmaya başladı ben bişi yazıyor muyum?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 canım tatlı arkadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 1 hafta 10 gün kadar çıkarma garanti olsun kapanmasın delik. Bende 5. için niyetlendim 2-3 ne yapıcamda üşeniyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bişey soracağım,eczacı bana 2 hafta çıkarma demişti. Bunu çıkarıp yerine yeni aldığım küpeyi taksam ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 deldirdikten 2 saat sonra cıkartık yeni küpe takmıştım pegg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Rakursi said: Bişey soracağım,eczacı bana 2 hafta çıkarma demişti. Bunu çıkarıp yerine yeni aldığım küpeyi taksam ne olur? Muhtemelen acı çekersin yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Delik tam olarak oluşmamışsa, yeni küpeyi takarken zorlanabilirsin, özellikle yeni aldığın kalınsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bence 3 hafta çıkarma garanti olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kesinlikle,mazallah enfeksiyon kapar falan uğraş dur,kulak yarası acıtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Deldirdikten 8 gün sonra kocaman bir kulakla uyandığımdan beri deldirmeye tırsıyorum desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kulağın enfeksiyon kapmasını sağlayan en önemli ilk neden su değdirmen. İlk bir hafta su değmesini engellemeye çalış. Başını eğip kulaklarına değdirmeden saçlarını yıka. En büyük ikinci nedense, küpenin yapıldığı alaşım. Özellikle hassas kulakların varsa cırtılabilir aman dikket. İki gün sonra küpeyi çıkartabilirsin. Delik yerleşene kadar yerine altın bir küpe tak. Ve bir ay kadar mıncıklayıp durma. Her kulak farklı tabi hassasiyet bakımından, pis tırnaklarında çizsen birşey olmaz belki ama garantiye al kardaş. Şakaya gelmez, kulağı yırtılan arkadaşlarım var bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 İlk 3 gün bepanten sürdüm. Şimdi yıkıyorum ediyorum hiçbirşey olmuyor ilginç. Ne yara var ne iltihap ne birşey. Döndürüyorum küpeyi falan hiç acımıyor etmiyor. Bundan sonra birşey olması mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Herhangibir kızarılık yoksa, sızlama, kaşıntı da yoksa. Hatta küpeyi takıp çıkarırken de en ufak bir acı duyulmuyorsa, senin kullak cillopmuş kardeş. İyi atlatmış. Birşey olmaz bundan sonra merak etme. Ama ben önlemimi alayım dersen, yapabileceğin en güzel şey bir süre hiç yoktan düşük ayarda bir altın küpe takman olabilir. Altın diyince sarı sarı düşünme, negzel pırıl pırıl griler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 trip atmayan kız diye bişiy yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 @Dragonmax abi yanlış yerdesin =) Onun dışında annem bi ara ben küçükken deldi kulağımı, ama o kadar az hatırlıyorum ki.. Ve hatırladığım kadarıyla da son 6 yıldır ne kadar bırakırsam bırakıyım ne kadar takmazsam takmıyım bir kaç ay boyunca bile olsun o delikler kapanmadı. Ama mesela ikinci veya üçüncüyü falan açıyorum bazen kulağımda. Gayet iğneyi yakıp temizleyip daldırıyorum sonra küpeyi falan takıyorum..Kapandıkça ve canım sıkıldıkça da açarım o delikleri.... Yani kısacası ; bırak oynaşma paso..İlk defa deliyorsan bir iki hafta döndür sonra istediğini yap Dipnot : Çenem düştü nedense.. Edit : Aklıma KenshinHimura'nın lafı geldi : "Erkek adamın delik sayısı bellidir hüleaan" =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ben kulagimi ilk deldirdigim zaman tatildeydim. havuzada girdim denizede girdim (temizmiş demekki). çıkardim taktim sürekli. hiçbirşey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 İmdat! Arkadaşlar kulağımın deliği kapanmıştı bir şekilde. Bugün gittim deldirmeye. Kıza dedim ki bak aşağıdan del bu kapandı zaten. Salak aynı yeri deldi. Herneyse, şuan kulağım davul gibi şişmiş durumda. Tırsıyorum! Ne yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 elini yıka ve sık deliğin olduğu yerin şiş çevresini(öküz gibi sıkma,zorlama,biraz dene olmuyosa bırak) bak bakalım iltihap akıyo mu?Akıyosa günde 1 kere fln akıt(kanatmadan) ve antiseptik krem sür düzelene kadar.. baktın akmıyo,bekle 4-5 gün şişlik artıyo mu azalıyo mu diye.Azalıyosa bırak vücudun halletsin.artıyosa bi iki kere daha sıkmayı dene,baktın olmadı o küpe gg..Çıkar ve bırak iyileştirsin vücut deliği.O geçtikten sonra tekrar deldirirsin. Benim kulaklarımda 5 delik var,ki 3 tanesini kuyumcuda,2tanesini sevgi yolunda(sokağın ortasında) deldirmiştim,sadece 1 tanesi iltihaplanmıştı onu da böyle geçirmiştim.Ayrıca telaşlanma,en fazla delik kapanır.Kulağın düşecek değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ben deldirdiğimde böyle sarı sarı sıvılar aktı hep çok pis ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar