Smeal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 yaw acaba bir function yazsak vede .frags yazdıgımızda su sekilde Oldurdugunuz Insanlar : xx Oldurdugunuz Npcler : xx seklinde nasıl yaparız acaba yaw merak ettım ? cunku lazım da ama soyle dusunmeyın mesela cunku ole deyınce adamın oldurdugu sadece maviler olior mesela chaos yada crim kesior vs.. bide kestigi npc sayısını nasıl yaparız ? ( yapılabılırmı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Butun npclere ve playerlara event eklersen olur tabii. Playerlara basit bir on=@login ile eklersin de npc scriptlerine eklemek kasabilir, onu da ortan tevents satirlarindan falan ayarlayabilirsin. //playerlara on=@death if !(0) src.tag.fragp=1 else src.tag.fragp=(> +1) endif return 1 //npclere on=@death if !(0) src.tag.fragn=1 else src.tag.fragn=(> +1) endif return 1 [plevel 1] frags [function frags] var.fragt=(> + >) src.sysmessage Players: > src.sysmessage Npcs: > src.sysmessage Total: src.sysmessage Deaths: [edit: smiley hedesi][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 28 December 2003 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 [ustteki mesaj quote edilmez /bag] üleyn baçyo hem operatorsun hemde mesaj yazarken alttaki "mesajımdaki smileyleri iptal et" yazısını bilmiyorsun eh ne diyem ben sana!!! =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Baggio tarafından 28 December 2003 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bilmesem editlerken de iptal edemezdim sanirim smileyleri, dalginligima geldi ilk post ederken yapmadim sadece.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 teşekürler baggio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Eh sanırım "frag değil lan onlar flag ahaha" diye dalga geçmeye hazırlanan ileri zekalı arkadaşlar hayal kırıklığına uğramıştır ;)[hline]Quaxis Developer - Delinquent www.quaxis.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 baggio eksik bişey war sanki? adam oldurunce artmıyor kill sayısı oraya biyere c_man c_women falanmı sıkıştırcaz?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 baggio nun yazdıgı scp de npc yada ölen adama (src) vermiş src. değil act olacak eventi dogru verdi iseniz aynen sole olacak. //playerlar on=@death if !(0) act.tag.fragp=1 else act.tag.fragp=(> +1) endif return 1 //npclere on=@death if !(0) act.tag.fragn=1 else act.tag.fragn=(> +1) endif return 1[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? [Bu mesaj guardteam tarafından 29 December 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 act? bence act degil cont olabilir... act yanılmıyorsam sadece itemler icin kullanılıyor src de player icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bu frag sisteminde bug var cunku adam ölmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 coder yine olmadı bu seferde player öldürüyorum fakat event te ekliorum adam ölünce .frags dediyimde player : 0 dior yine yani bi cözemedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: marul, 28 December 2003 22:28 tarihinde demiş ki: Eh sanırım "frag değil lan onlar flag ahaha" diye dalga geçmeye hazırlanan ileri zekalı arkadaşlar hayal kırıklığına uğramıştır ;)[hline]Quaxis Developer - Delinquent www.quaxis.net Böyle bir cinlik senin de aklına gelmiş belli .. :)[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 oh be yaptım sonunda level sistemi kullandıgım icin öldüklerinde exp in yaninda frag tagi da aliyorlar npcler rahatladim simdi ama yinede tüm msj atan ve yardım eden arkadaşlara teşekür ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 byteların günahı ne :D ON=@Hit events +e_hede son vuranı linklersin filan daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: TheCoder, 24 January 2004 23:51 tarihinde demiş ki: o alttaki return 1 ler ne adamları invul ettin server yalan oldu Aa, lol :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 TheCoder uyanık çıktı bak ya bide scripteriz diye geçiniyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar