Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

collecter's edition açıklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ama bu kotu olmus CE sahibi olanlar oyunda ustunluk kazaniyor bu sekilde umarim bunu EQ2 deki gibi yaparlar, yani EQ2 de movement speed artiran legendary boots veriyordu ama lvl 40 da quest ile CE olmasa bile alinabiliyordu. Umarim bu yuzukde ayni sekilde oyun ici questle yapilabilir sekilde olur, aksi halde sacma olur.
Mesaj tarihi:
2 katı ödemenin bir mantığı olmalıydı bence gayet iyi olmuş emin ol o itemlerin yerine oyun içinde daha iyi item takman gerekecek bu yüzden belirli süre sadece işe yarar bunlar başlangıçta sadece :)
Mesaj tarihi:
iste yalnis abicim collector's edition dedinmi ingame anca pet veya sus item vermeli kafadan daha oyun cikartinken exp boost ve stamina regen bonuslu yuzuk verirse bu abzurt kacar.

Bence cok yalnis olmus, kafadan hata yaptilar.
Mesaj tarihi:
Guru said:
iste yalnis abicim collector's edition dedinmi ingame anca pet veya sus item vermeli kafadan daha oyun cikartinken exp boost ve stamina regen bonuslu yuzuk verirse bu abzurt kacar.

Bence cok yalnis olmus, kafadan hata yaptilar.

+1 kesinlikle katiliyorum..
Mesaj tarihi:
abijim adam demiyorki sana CE satmıyorum. CE satması için cezbedici birşeyler vermesi daha mantıklı. Ben normal alıcaktım şimdi CE alıcam. Ama pet verse ve oyun içinde belli bir levelde o pet beleşe alınıyorsa CE almazdım.
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
2 katı ödemenin bir mantığı olmalıydı bence gayet iyi olmuş emin ol o itemlerin yerine oyun içinde daha iyi item takman gerekecek bu yüzden belirli süre sadece işe yarar bunlar başlangıçta sadece :)

collector edition dediğin "COLLECTOR" editiondur.
fan boi'lar için özel şeyler olur kutuda. Behind the game DVD'si, mini minyatür heykelciği, oyun haritası, çizgi roman, anahtarlık vs bunun gibi şeyler.
CE'lere 2 katı ödemenin mantığı budur,
gidip %2 more xp almak değil.
Mesaj tarihi:
sey giibi olmus bu f2p oyunlarda ingame shoptan $$ karsiligi exp. boost yuzugu, kolyesi veya ivir ziviri almak gibi :D ilerde ingame shop acip satmaya kalkarlarsa sasirmam valla. :P
Mesaj tarihi:
Gurucum ilerde verilmeyecek sadece CE alanda olacakmış yuzuk bi de barlarda içkiler beleş olacakmış sanırım :D.
Bence de sacma bi hediye CE ile ne alakası olmuş anlamadım. Resmen para ile exp satmak olmuş bu. %2 az gibi gozukse de çok az değil aslında.
Mesaj tarihi:
ya sallayın xp'yi =), oyunda grind yapmak bile cok zevkli gozukuyor su videolardan eheh, kasar toplarız xp =)... ce'deki diger seyler hosuma gitti benim, el yapımı(hand-finished diyordu el yapımı demek herhalde tam anlamadım =)) ozel kutu, art book, bi de leather map cok hos... yalnız nereden alacagız yaw ? sendit'te yok daha, zaten simdiye kadar hep sendit'ten alırdım, gerci gameseek'in odiflame'e yaptıgını, sendit de bana yaptı iki defa eheh, hem wow hem de tbc'ye pre order yapıp herkesten sonra baslamıstım... onun dısında bayagı da memnunum ama sapıttı bu aralar sendit, soyuldular mı anlamadım hicbir sey yok stoklarında... gameseek.co.uk cok pahalı gozukuyor digerlerine gore, mesela game.co.uk de aoc pre order 18 pound ken, gameseek.co.uk de pre order 28 pound... game.co.uk de turkiyeye gondermiyor, heryere gondeririz yazıyorda listede turkey yok...
  • Yeni Oluştur...