Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hani konsoloslarımız büyükelçilerimiz..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 6 kasımda ne olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Peki ya 24 Nisan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 asala tarafindan oldurulen konsolos ve buyukelcielrden bahsediyro heralde simdi biri cikar onalr develt gorevlisi oldurulebilirler derse sasirmiycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sayısını tam hatırlamıyorum ama sanırım 30 tane diplomatımız asala denilen ermeni örgütü tarafından öldürülmüştü ve tüm dünya izledi taa ki mit cezaevindeki ülkücüleri bu örgüte karşı kullanana kadar. şans yüzlerine güldü ve başarılı oldular. başarılı olunca sorun yok da başarısız olunca sorun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Onlardan bahsettiğini anladıkta, Hrant Dink olayına bir cevapsa bu gerçekten ırkçı bir ifade. Ermeniler Türk diplomatları öldürmüş, o zaman bizde olayla ilgisi olmayan yolda yürüyen Ermenileri öldürebiliriz mi demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 anti S.O.A.D! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 büyüyün biraz. biri gelip 1915 de ne oldu dese dicektim ki werewolf özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ahah cok alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tek taraflı mıydı 1915te olanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yoo hatırlayalım bi dedim. Lobicilik yapmayan bi biziz de dokundu biraz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ya 11 kasım da ne olmuştu??!?! çok sıkıldım böle konulardan cidden artık insanların sadece post kasmak için böle şeler açtığına inanmak istedim protesto amaçlı olarakta hepsi birbiriyle alakası mesajlar atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar