Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3

PhysX

Öne çıkan mesajlar

operada daha geçen gün hürriyette ev ararken 50ye yakın tab açtım arkadaşa ss attım hatta 80-90 mb arası ram yiyordu okadar tab ve resimli sayfa kıl yün varken..

firefox'a opera'ya yetişmesi için yüklediğin addonlarla zaten 70'i rahat buluyorsun.sabit fikirli biri de değilim ne yenilik varsa kurar denerim hoşuma gider.safari de kurdum geçen hafta kendi çapında ufak tefek özellikleri var,hız olarak hepsinden iyi 2ay önceki chipte de öyle demişti zaten..ff3'e de feedback yazdım operaya yetişmesi için uraşmanız lazım diye çünkü hem fazla ram yiyor hem de özellikleri opera kadar olsun diye bi dünya addon gerekiyor..Mesela operada speed dial'ı seviyorum , ctrl+b ile paste & go yapmayı çok seviyorum , tabları kitleyebilmesini seviyorum sayfalarda istediğin contentları bloklamayı seviyorum hızını seviyorum üstüne üstlük kendi downloaderını da seviyorum torrent morrent herşeyi indiriyor.Daha bi dolu şey var şimdi aklıma gelmeyen...

ff3ün en son beta5 ini kullandım rami fazla yemesinden dolayı ve sayfaları operadan yavaş açmasından dolayı tekrar kaldırdım :/ bi de firefoxun addon sayfasına bakarsanız nerde kalite addon var açıklamasından operanın şu özelliği diye tarif etmiş elemanlar..
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, o bahsettiğin firefox preloader. benim dediğim program system tray a yerleşiyo ama ram kullanımını azaltıyo. ss lerde 1mb falan görünüyodu. bana fake geldi biraz ama bilmiyom..
sorunu çözene kadar devam artık napalım. kaç yıl oldu şu soruna çare bulamadılar daha yav.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...