Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o deil de, daha az ram yesin nolur ya :) uzun süre açık kaldı mı şiştikçe şişiyo ffx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ram olayına ben de kılım biraz ama yapcak bişe yok. hala hallolmadı o problem. eklentiler ve açılan tablar artırıyo rami çok fazla. ben genelde 70mb falan görüyorum ram kullanımında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 8 tab acik ve su an 67mb'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 operada daha geçen gün hürriyette ev ararken 50ye yakın tab açtım arkadaşa ss attım hatta 80-90 mb arası ram yiyordu okadar tab ve resimli sayfa kıl yün varken.. firefox'a opera'ya yetişmesi için yüklediğin addonlarla zaten 70'i rahat buluyorsun.sabit fikirli biri de değilim ne yenilik varsa kurar denerim hoşuma gider.safari de kurdum geçen hafta kendi çapında ufak tefek özellikleri var,hız olarak hepsinden iyi 2ay önceki chipte de öyle demişti zaten..ff3'e de feedback yazdım operaya yetişmesi için uraşmanız lazım diye çünkü hem fazla ram yiyor hem de özellikleri opera kadar olsun diye bi dünya addon gerekiyor..Mesela operada speed dial'ı seviyorum , ctrl+b ile paste & go yapmayı çok seviyorum , tabları kitleyebilmesini seviyorum sayfalarda istediğin contentları bloklamayı seviyorum hızını seviyorum üstüne üstlük kendi downloaderını da seviyorum torrent morrent herşeyi indiriyor.Daha bi dolu şey var şimdi aklıma gelmeyen... ff3ün en son beta5 ini kullandım rami fazla yemesinden dolayı ve sayfaları operadan yavaş açmasından dolayı tekrar kaldırdım :/ bi de firefoxun addon sayfasına bakarsanız nerde kalite addon var açıklamasından operanın şu özelliği diye tarif etmiş elemanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Opera freeware mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 free as in beer (para odemiyorsun ama ozgur yazilim degil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bu arada söylemeyi unutmuşum.. hız testinde (java ile yapılıyomuş bu test) firefox 3 lider duruma gelmiş. ff2 1400 ms lerde gezinirken ff3 103 ms lerde dolanıyor. ff3 gümbür gümbür geliyor gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 RC1 kullanıyorum şu an güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bende şişme sorunu devam etmekte. about:config ten girip ram kullanımını sınırladığım halde(65 mb yaptım) 140 mb kullanmakta şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 firefox kullanmasam bile durdukça şişiyor akşam patide açık bırakıyorum mesela, sabaha 250mb oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aynen ööle. uyuz ediyo beni bu olayı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 firefox ultimate optimizer diye bişe var.. ram kullanımını çok ciddi anlamda düşürüyomuş. ss ler öyle gösteriyodu. ama ben kullanmak istemedim. denemek isteyen varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o program windows açılırken firefoxu preload yapıyo yanlış bilmiyosam. bu sefer de windows açılışı yavaşlıycak yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hayır, o bahsettiğin firefox preloader. benim dediğim program system tray a yerleşiyo ama ram kullanımını azaltıyo. ss lerde 1mb falan görünüyodu. bana fake geldi biraz ama bilmiyom.. sorunu çözene kadar devam artık napalım. kaç yıl oldu şu soruna çare bulamadılar daha yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o program bi işe yaramadı bende, hatta normalde 15k ile açılırken 60k ile açılmaya başlamıştı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 demek ki pek yararlı bişe değil.. ya o değil de, ben bu arkadaşın ram kullanımını kısıtladığım halde nasıl oluyor da 2 kat ram kullanabiliyor? o ayarı oylesine mi koymuşlar oraya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 abi tutamıyordur çıkıyordur napsın program, çöker zaten yoksa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 :D safari indirdim bu kurayım bakayım nasıl bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 alırken rami fazla aldım sırf firefox için rahatım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok arkadaş, ff gibisi yok ya, alışmışım bi kere.. safarai kurdum patiyi açmadı, başka sitede denedim, ff ye göre yavaş açtı.. ram sorunum yok ne de olsa, devam ff.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 safari daha geçen gün bende patiyi açıyodu ne alakası var :D ayrıca bi ff bi safari yok operaya karşı bu inat nerden geliyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 operanın kullanımını sevmiyorum ben. görünümü falan hoşuma gitmiyo o yüzden kullanmıyorum :) safariyi de sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 final versiyonu temmuzda çıkacakmış. mozilla tarafından duyurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 E yuh temmuza kadar bekletcekler ha... Hemen çıkartsalar daha iyi olur, zaten eklentilerin büyük bir bölümünün 3.0'a uyumlu olması da en az 6 ay bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben haziran diye okumuştum bi yerde. hatta 2008 sonlarına doğru 3.1 çıkacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar