berguzar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 firefox / thunderbird ikilisi harikalar yaratmaya devam ediyor... eskiden opera kullanırdım... fastdial diye bir özelliği vardı çok hoşuma giderdi... sonra baktım ki benzeri firefoxda da çıkmış. şu an firefoxu download statusbar, avg security toolbar, fast dial toolbar, flagfox toolbar, ile beraber kullanıyorum gayet de memnunum... thunderbirdi ise gmail'in pop3 destekli mailleri ile kullanıyorum. şu haliyle birkaç küçük özellik dışında firefox/thunderbird ikilisi iexplorer/outlook ikilisinden daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 O toolbarlar ne ya sayfanın yarısını onlar kaplıyolardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 i hate toolbars. o kadar nefret ediyorum ki navigation toolbarı bile sildim. adres çubuğunu falan file, edit menüsünün olduğu yere koydum. bi satır daha kazandım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 oper, nasıl yaptın onu? Bir screenshot koyabilir misin? Merak ettim; güzel bir fikire benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 bahsettiğim olay şöyle: http://www.tweakguides.com/images/Firefox_3.jpg o adres barın orda boş bi yere sağ tıklayıp customize dediğinde çıkan penereye navigation barında olan herieyi at. sonra ordan gerekli olanları bahsedilen yere yine sürükle bırak yöntemiyle atıyosun hepsi o. işlem bittikten sonra da sağ tıkla navigasyon çubuğundaki tiki kaldırıyosun o kadar. http://www.tweakguides.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Aha süper oldu harikasın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 file edit view falan da kalkabilse iyi olcakmış aslında yarısından fazlası işime yaramıyo yada kısa yolu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 rica ederim. bi de eklenti buldum biraz dhaa daraltıyormuş o yukarısını ama gerek yok bence bu sefer de sıkış tıkış gibi durur. firefoz addon sitesinde vardı bakmak isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Darqainu said: file edit view falan da kalkabilse iyi olcakmış aslında yarısından fazlası işime yaramıyo yada kısa yolu var.. bu eklenti ile istemediginiz o menüleri kaldirabiliyorsunuz, bende de mesela ayni oper'in yaptigi gibi fakat menüler en sagda olacak sekilde duruyor yalniz sadece sik kullanilanlar ve araclar tabii verdigim eklenti ile sag tusta istemediginiz secenekleride kaldirabiliyorsunuz sahsen yeni bir pencerede ac senecegini silmis durumdayim, böylece sekmede acma ilk basa geliyor ve daha hizli hareket edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 adress bar(awesome bar) a bişe yazdığımızda altta gerekli adresler çıkıyor ya, işte orayı listemeye çalışırken bi takılma yapıyor firefox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 arkadaşın pcde eski firefox2 varken görmüştüm , tam yukarıda bir yerde bir ARTI sembolü oluşturuyor , ona basınca yeni tab açılıyor, yanında da eksi vardı sanırım , tab kapatıyordu, hernekadar ctrl t kombinasyonu kullansamda o bana çok pratik gelmişti , bilen var mı bu add onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Firefox 3.1 Beta 1 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kullanan var mı 3.1 beta yı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Hani bir siteyi açamayınca, misal açarken bağlantı kopunca said: www.x.com sunucusu çok geç cevap veriyor diye bir pop-up çıkıyor ya onu nasıl kapatırım? Bunca zaman popup block kasarken browserın içine popup entegre etmeleri nasıl bir gerizekalılıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 about:config'den; browser.xul.error_pages.enabled ayarını true yaparsan popup şeklinde değil de sayfanın içinde çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar