Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3

PhysX

Öne çıkan mesajlar

firefox / thunderbird ikilisi harikalar yaratmaya devam ediyor...
eskiden opera kullanırdım... fastdial diye bir özelliği vardı çok hoşuma giderdi... sonra baktım ki benzeri firefoxda da çıkmış.

şu an firefoxu

download statusbar,
avg security toolbar,
fast dial toolbar,
flagfox toolbar,

ile beraber kullanıyorum gayet de memnunum...

thunderbirdi ise gmail'in pop3 destekli mailleri ile kullanıyorum.

şu haliyle birkaç küçük özellik dışında firefox/thunderbird ikilisi iexplorer/outlook ikilisinden daha güzel
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettiğim olay şöyle:

http://www.tweakguides.com/images/Firefox_3.jpg

o adres barın orda boş bi yere sağ tıklayıp customize dediğinde çıkan penereye navigation barında olan herieyi at. sonra ordan gerekli olanları bahsedilen yere yine sürükle bırak yöntemiyle atıyosun hepsi o. işlem bittikten sonra da sağ tıkla navigasyon çubuğundaki tiki kaldırıyosun o kadar.

http://www.tweakguides.com
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:
file edit view falan da kalkabilse iyi olcakmış aslında yarısından fazlası işime yaramıyo yada kısa yolu var..

bu eklenti ile istemediginiz o menüleri kaldirabiliyorsunuz, bende de mesela ayni oper'in yaptigi gibi fakat menüler en sagda olacak sekilde duruyor yalniz sadece sik kullanilanlar ve araclar tabii

verdigim eklenti ile sag tusta istemediginiz secenekleride kaldirabiliyorsunuz
sahsen yeni bir pencerede ac senecegini silmis durumdayim, böylece sekmede acma ilk basa geliyor ve daha hizli hareket edebiliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın pcde eski firefox2 varken görmüştüm , tam yukarıda bir yerde bir ARTI sembolü oluşturuyor , ona basınca yeni tab açılıyor, yanında da eksi vardı sanırım , tab kapatıyordu, hernekadar ctrl t kombinasyonu kullansamda o bana çok pratik gelmişti , bilen var mı bu add onu?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...