bilkan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Oynayamaz oldum arkadaşlar, ping ortalaması 184.Ne edeyim ben neyleyeyim ben, bir yardım eli uzatın.Sizde durumlar nasıl.Bağlantım 1024 sınırsız adsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bendede kötü bi haftadır falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilkan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 184 den şikayet ediyordum 300 leri gördüm, herhalde haftada bir gece uykumdan fedakarlık edip, pinglerin düşük olabildiği gece yarısı saatlerinde oynarım artık.Düşük oluyor değil mi o saatlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Haftaiçleri ve geceleri daha düşük oluyor pingler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Oyun ıcınde veya oyuna gırerken nasıl pınge bakabılıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Serverı seçerken yanında yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Veyahutta; başlat > çalıştır > cmd cd.. cd.. ping europa.owo.com yazarsan ping sürelerini alabilirsin. herhangi bir server için "serveradı.owo.com" şeklinde yazıp istedigin server'in ping durumunu alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 biz 2 sene 700 ms ile oynadik, sikayet ettiginzi sey cok kotu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Pinglerimiz iyi ya çok şükür , doom da odalara ilk giden ben oluyorum :) ingilizi fransızı almanı nal topluyor :D çok iyi pingler genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 birşey sorucam oside hiç oynamamış ama bu aralar oynamaya niyeti olan biri olarak , oside ortalama online kişi sayısı nedir?Birden fazla server var sanırım genel olarak ortalamadan ve ortamdan biraz bahsedebilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bilen birisi varsa lütfen player sayısı hakkında biraz bilgi versin nolur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sunucuda biraz player var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ortalama online player sayısı sürekli değişiyor tabiki , akşamları ve haftasonları doluluk oranı artıyor.. Ben Europa'dayım valla bir şikayetim yok player sayısından ama Atlantic katlıyor tabiki Europayı..Ping olarakda bizim açımızdan Europa , Atlantic i katlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 arkadaşlar ortalama bir sayı verebilirmisiniz benim öğrenmek istediğim bu.Bir de ML yüklü şu anda bilgisayarımda online olarak key alıp hesap açma şansım var mı?europa serverında ping değerleriniz kaç oluyor aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 atlantic.owo.com europa.owo.com bunlara ping atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ping genelde 100-120 civarı oluyor Europada. Doluluk oranı dediğim gibi sürekli değişiyor.Neticede 10 senelik bir oyun , acc sayısı oldukça fazla ama online olma durumu sürekli farklı .. Europadan bir ss koyayım sana şimdi aldığım..Brit Bank çok dolu olmuyor gerçi , yeni artifact ayarlamalarından sonra doom oldukça yoğun :) Brit Bank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 çok teşekkür ederim,europadan 80 ms civarında ping aldım ki hiç beklemiyodum bu kadar iyi olacağını.SS de baya kalabalık aslında baya gaza geldim başlayabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Pingler oldukça iyi rahatlıkla pvp yapabilirsin , doluluk oranında ise ben sadece trammel brit bank dan ss koydum , e bunun daha felucca da pvp yapanları var , ilshenarı var , malas ı var takunosu , ml dungeonları var , map oldukça büyüdü bu yüzdende playerlar dağılmış durumda..PLayer sayısı az diye birşey yok yani , ee eskisi kadar olmasada genede aradan geçen bunca yıla rağmen uo dimdik ayakta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 peki ama osi de ki toplam account sayısı kaç ? ben 2-3 yıl önce bi sitede 170 bin diye duymuştum, doğru mudur bilmiyorum. şuan kaç ve ya kaç civarı bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 biz eskiden 200 ping olunca sevinirdik, hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 sevinirdinde nolurdu, bi hareket mi yapardin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar