kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yahu çok kötü bu olay yahu annem, ablam doğum yapıcak diye kırıkkaleye gitti ve evde tek gibi bişiyim. babam desen diğer evinde kendi başına takılıyo ablalarım çalışıyo akşam geliyo ne alışverişe çıkan var ne bişi hazır yemek de artık miğdemi bulandırıyo =/ sabah kalk kahvaltı niyetine 1 bardak meyve suyu varsa bisküvi felan sonra sigara akşama kadar onla idare et akşamda yine adam gibi bişi yeme off yine açım çok kötü öğrenciyken bile böyle değildi 3 kişi birden bana yemek hazırlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Fistan yok mu? Oyunu durdurup çamaşır asıyodu adam. Yapsın sana yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bekar evi oyle aga, kendi isini kendin yapicaksn. Makarna yap, uzerine sos bide kola. 15dk surmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gidicem hafta sonu yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aga yeteneksizmisin zeytinlerin dediği gibi makarna sosis kola felan o değilde demin farkettim fistan nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 makarna yap be. yanına peynir , domates , çay. senden kralı yok . sonra da yak sigaranı .of . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ya sebze bileyapabilirsin istedikten sonra biliorm annenin olmaması yemek yapmaması koyuyor adama helede evde.idare et artık dayı da oldun madem. Olivies said: bekar evi oyle aga, kendi isini kendin yapicaksn. Makarna yap, uzerine sos bide kola. 15dk surmez. eheh bi de bu zeytinler lafına hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben de simdi patlican yemegi yapicam, et cikardim yanına sote yapicam bi de pilav salata yapicam bi de ezogelin corbasi yapayim diyorum buyur gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Olm 20 sene bana baktı annem, bi sıkıntı olmadı, 2 sene ayrı düştüm gastrit oldum. Anne gibisi yok vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aga ben aids oldum sen nediyon, gastrt diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 E dedik o kadar bu zenciler başına dert açıcak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 maymunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 la iki tabak yemek yapamıyonuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abov sene bi ardeth bana yemek yapıyo, geri kalan zamanlarda ben insanlara yapıyorum.... ne ana kuzusunuz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ben çukulata paketi açamayan adamım 1 yıl yalnız yaşadım istanbulda. Kimse yemek yapamıyorum diye gelmesin arkadaş bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 babuş evde makarna yokki aldım geldim marketten artık akşama allah kerim 1 paketi bitiririm heralde. hani herkes dışarda yiyo alışverişe gidilip eve bişide alınmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 agali makarna ftw bu konuda. her gün başka yemek olacak, fiyonk, düdük, mantı. Böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 öğrenciyken "ben ettim sen etme yemeği" yapardık ahaha içine ne varsa atardık yenilebilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kaşarlı domates çorbamı hüpletiyorum! pilav ve şinitzel ardından... karı gibiyim ve memnunum bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hepsi hazırdır onların. İbiş bir adamsın sen zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 nerden bildin ya :( becerikli sancakti kizlar beni msn falan isticeklerdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Hala kahvaltı etmedim ben mesela. Annemle olsaydım neler neler yapardı bana mama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 donmuş patates şinitzel al at fırına bırak pişsinler orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hakket ben de ozledim. Babami hic sevmiyorum, yemek yapmiyor adam ALCAK CURESHOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xaenin said: Hala kahvaltı etmedim ben mesela. Annemle olsaydım neler neler yapardı bana mama =/ Top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar