Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendim.

Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

Kimseye şifre vermem-verdin
Kedince warrior kasan küçük kardeşim hariç şifre bilen yok-var
Ev harici biryerden kesinlikle girmem-girdin
En son ev harici pati adeks lan party'de girdim, ondan hemen sonra pass değiştirdim evde zaten-bunu bilmiyorum

edit:iyi olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle geçmiş olsun pis bir durum cidden, ama hacklendikten hemen sonra ticket attığın için, büyük bir ihtimalle, gem'li ve enchli alacaksın itemlari ama consumablelar ve reumer'in dedigi gibi primaller fln yalan olur büyük ihtimal, paranıda fazlasıyla veriyorlar, ama sen yinede gmlere herseyi vermeleri konusunda zorla, senin hakkın ne de olsa :)

Bende hacklenmiştim, hatta hacker main karakteri hala sömürürken girdim oyuna tam rezalet, karakterin elinde dragonstrike yerine bi dagger görünce kalbim sıkıştı :D Adam bide hala dc ediyor, hellfire peninsulada, ramparts farmlıyor charla :D Tamamen şifremi arkadasıma vermemden kaynaklandı ne yazikki, arkadaşını kıramıyorsun kabak senin başına patlıyor. Virüs kontrolu ve duzenli şifre değişimi yeterli bence, ama dedigim gibi hack olayı daha sıcakken haber vermiştim hatta imdat hala hackliyorlar fln die :D adam hemen 2-3 soru sordu kitledi acc'u. 4-5 gün sonra açıldı account, 1-2 günede mail epix doldu, süper bir görüntü :)
Sosyal ağlarda paylaş

maildan epix almak cok şahane bi olay,

zamanında mc lootumuz iki hafta üst üst kaybolmuştu progressdeyiz bide daha, kesiyoruz ceset boş hayda....

tickletlar falan, sonunda guildmastera gelmişle şu şu itemlar kimlere gönderelim diye, saolsun oda bana yönlendirmişti
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
Copy paste i anlar mı acaba keylogger.

Tracker Cookie ler wow forumlarına log olduğun kullanıcı adı şifreyi direk alir ona copy/paste olmuyor. (O yüzden mutlaka bi quick scan felan çakin wow forumlarına log olmadan once)
Normal eski version Keylogger ise Copy/Paste işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
mesela benımkini searos codmaster ve forumdan almıyan bi ikiş daha biliyo (ouz işte) ama hiçb iri hatırlıyomu? evet bitek codemaster, diğerleri hatırlamıyo cunki salaklar

oha biliyo muyum?
husdfh
abi ben hiç hatırlamıyorum zaten lol, yani kaç aydır aynı şifreyi kullanıp onu bile bi sabah uyandığımda 1 saat hatırlayamadığımı düşünürsek, hafıza gg
Sosyal ağlarda paylaş

5 gün+ gibi gözüküyor şu an.

Ya zaten benim üzerimdeki gear'dan bir eksik yok. Adamı sabah sabah farm yaparken bastım. Paraları, bagler boş. 2 tane mount harici 7 tane mountu silmiş. RP gearlar yok. Warrior'ımın Grunt gear'ı yok, en önemlisi lvl 39 twink rogue'um yok. Tam 70'e vurdurum arenalara akacaktım onunla.
Sosyal ağlarda paylaş

ULAYN!

hackleneli 9 gün oluyor bugün, hala mail gelmedi, dün arkaşın accountla Gm'e çemkirdim, "bekleme süresi normal" dedi utanmadan

ulan ayın yarısı bekleyerek mi geçecek bu ne arkadaşım, nasıl normal olabilir 9 gün yaa delirmek üzereyim, finallere denk gelmeseydi arıycaktım yeminle fransa'yı telefonda ana avrat gidecektim..allah'tan tez yazmakla falan uğraşıyorum..

senin normal anlayışının ben..

3 kere form attım sitesinden bugün 4.yü atıcam çıldır geldi.imdak!
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:
ULAYN!

hackleneli 9 gün oluyor bugün, hala mail gelmedi, dün arkaşın accountla Gm'e çemkirdim, "bekleme süresi normal" dedi utanmadan

ulan ayın yarısı bekleyerek mi geçecek bu ne arkadaşım, nasıl normal olabilir 9 gün yaa delirmek üzereyim, finallere denk gelmeseydi arıycaktım yeminle fransa'yı telefonda ana avrat gidecektim..allah'tan tez yazmakla falan uğraşıyorum..

senin normal anlayışının ben..

3 kere form attım sitesinden bugün 4.yü atıcam çıldır geldi.imdak!

accountunu block ettiklerinden sonra senin acc. compr. diye bir form doldurup onlara ulaşman gerekiyor sonra 1 hafta için de açılıyor account. sen o formu doldurmadıysan yıllar da beklersin. zaten normali de öyle 1 hafta ile 10 gün arasında değişiyor bekleme süresi.
Sosyal ağlarda paylaş

Honor Contestte 1. gidiyordum bu yeni yerleştirilen bazılarının DK vermemesi gerekirken vermesi yüzünden 3 DK aldik şak dire rank 1 düştü rank 1 e atınca HK larda yok oldu char 0 Hk 3 DK ile kaldi 16 GÜNsonra fixlediler bu arada standing 1-7-3 ve yakşlaşık bi 16k hk kaybım oldu sonuçda kaybettim hakkımı aramak istediğimdede "Sie nub rank'ı geri aldığına sükret" tadında bişiler söyleyip yolladılar
:<

http://www.wowhead.com/?item=19160 << Bu tabard
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hesabımda hacklendi ardından incelemeye alındı ve mail yolladılar fakat mail yarım devamı lazım bulamıyorum:

Greetings,Account Name: xxxxxxxxThis account has now been suspended following an incident of unauthorized access. This is a temporary suspension which prevents anyone else from accessing your account and is taken to protect you from the further loss of characters or items, while we investigate and take any actions needed. Due to the nature of World of Warcraft, it is not possible to restore a character or account from a ‘backup’ and as a result, our investigation needs to be detailed and thorough.Your account may have been compromised using a Key Logger or Trojan virus which can be used to obtain the account name and password of World of Warcraft accounts used on that computer. We therefore need to verify that your computer is secure before asking you to confirm the account’s ownership.Please make sure that you are using the most current routines for your anti-virus software.If your virus detection software is not able to detect or clean the infected files, or if you do not ???

Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar çok hacklenen varmış.
Ben de geçen hafta hacklendim maalesef. Wow'a 1.5 senelik bir ara vermiştim tekrar başlayım dedim başlar başlamaz hacklendim. Dolayısıyle hevesim kursağımda kaldı, hatta kaçtı..
Hackleyen insan müsvettesi eski charlarımı soyup soğana çevirmiş, kasmakta olduğum charı ise elleyememiş çünkü 10 günlük BC trial kullanıyodum. Açtığım blood elf charım, hack yediğimin akşamı trial bittiğinden kilitlenmiş şans eseri :) Giden para item banka vesaireyi toplasanız sizin 1k+ goldların ve itemlerin yanında solda 0 kalır tabi, ama yine de oldukça can sıkıcı bi durum.
İşin kötü yanı kayıtlı mailim "ultratv" mailiydi. Ultratv kapandığından dolayı o mail de iptal. Yani blizzardın attığı bir mail varsa ortada bu bana ulaşamadı. Wow-europe'dan gerekli webformları doldurdum. Email değiştirme / account hacked vs.. ayrıyeten trial hesap açtım ve in-game ticket atıp konuştum. 1 haftadan fazla oldu hesabım suspend'e gireli. Hala bekliyorum. Bakalım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aralar bir sorun var sanirim investigation muhabbetinde. 11. gunde bana cevap geldi blizzard dan ondada acc umu acmislar anca daha calinan seyleri geri vermemisler bir kac gune onlari da yollariz dediler. umarim sali gecesine kadar seninki hallolur da Xun Arena point olarak bosa gitmez hafta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...