Baluu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Hulya Avsar ve Beyazit Ozturk konuk. Program kaliteli bir şekilde akiyor, basliyali cok olmadi.. Bak isteyene alternatif olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Programin adi Kenan Erçetingöz'le Yüz Yüze imiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kenan erçetingöz kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bildiğim kadarıyla magazin muhabiri ve endüstiriyel tasarım - Mimar sinan mevzunu şahsiyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Valla ne diim ben de kim oldugunu bilmiyordum.. Zaplarken denk geldim bi baktim, hulya avsar'i cagirdi konuk die, hmm dedim. Peşine beyazit ozturk'u de cagirinca oha izliiim dedim.. İzledikce begendim, guzel programmiş dedim. İlk reklam arasinda baslik actim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar