eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 üniversiteli olmayanlarda üye olabiliyomuş gibi duydum doğru mu acaba?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 üniversite kimliği göstermen gerekiyor[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 liseli arklardan üye olanlar var? üye oabilsek çok iyi olur ama...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Liselilerin başı kel mi ? hey allahım.. uyuz oluyorum böyle ayrıcalıklı tarifelere.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ne beleşçi adamsın ya[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 üye olunmuo geçen abim geçti de birlikte gittik uni kimlik mi ne öle bişi istediler[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Öğrenci belgesi şart mı yoksa öğrenci kimliği de olur mu?[signature][hline]Rangermania ICQ
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ben de o yüzden sormuştum,şimdi belge istiyolarsa üşenirim belge çıkarmaya:) Bi de liselilere pek bi engel değil aslında,gidip bulun bi üniversite öğrencisi arkadaş,o sizin adınıza üye olsun:)[signature][hline]Rangermania ICQ
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 arkadaşlar bilmem farkındamısınız ama liseli bi öğrenci (eğer dışardan devam etmiyorsa) 18 yaş altı oluyo. e 18 yaş altına hat açılmıyo benim bildiğim kadarıyla.nasıl liseli tarifesi yapılabilirki?[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Aket-Atum, 24 January 2004 14:37 tarihinde demiş ki: ne beleşçi adamsın ya bizede olsa fena mı olurdu (faturalısın diye duyarsızlık yapma aket)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 24 January 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 nası yani sadece gidip uni belgesi göstermek yetiyomu ben gruo falan bişi olman gerekiyo diye biliyodum
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Peki bi dezavantajı var mı bu olayın? Başka şebekelerle konuşurken daha fazla kontör girmesi vs?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yok başka kampanyaları etkilemiyo ama indirim sadece diğer kampucell liler arasında geçerli[signature][hline]smthng about sx&drt
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 nasil yani ben $imdi bizbizecell'iye mesaj atinca 2 kontor, kampuscell'iye atinca 1 kontor mu gidiyo?[signature][hline]- never too old to learn!
Peka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aynen dmx in dediği gibi bizbizesel kontörbizdensel ve kampüssel ' e aynı anda üye olabiliyorsunuz bizbizeselliyi arayınca 2 kampüslüyü arayıncada 1 kontör gidiyor üniversite öğrencisi iseniz öğrenci kimliği ile normal kimliğinizi bi dosya kaıdına fotokopilettirip götürün olun 2 günde mesaj geliyor evet yazıp çevapliyor ve geçiyorsunuz kampüssele süper walla konuş konuş bitmiyor kontör :)[signature][hline]Anatolian University Computer dept.
Öne çıkan mesajlar