Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kampuscell...(msj 1 kntr konuşma 2 kntr)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liselilerin başı kel mi ?
hey allahım..
uyuz oluyorum böyle ayrıcalıklı tarifelere.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
Ben de o yüzden sormuştum,şimdi belge istiyolarsa üşenirim belge çıkarmaya:)
Bi de liselilere pek bi engel değil aslında,gidip bulun bi üniversite öğrencisi arkadaş,o sizin adınıza üye olsun:)[signature][hline]Rangermania
arkadaşlar bilmem farkındamısınız ama liseli bi öğrenci (eğer dışardan devam etmiyorsa) 18 yaş altı oluyo. e 18 yaş altına hat açılmıyo benim bildiğim kadarıyla.nasıl liseli tarifesi yapılabilirki?[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life
Still hanging on, still going strong, here I belong
And maybe I'm crazy but I just can't slow down
And maybe I'm crazy but at least I'm still around

The number you have dialed is walking alone please, try again later
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 24 January 2004 14:37 tarihinde demiş ki:
ne beleşçi adamsın ya

bizede olsa fena mı olurdu (faturalısın diye duyarsızlık yapma aket)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 24 January 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Peki bi dezavantajı var mı bu olayın? Başka şebekelerle konuşurken daha fazla kontör girmesi vs?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
aynen dmx in dediği gibi
bizbizesel kontörbizdensel ve kampüssel ' e
aynı anda üye olabiliyorsunuz
bizbizeselliyi arayınca 2
kampüslüyü arayıncada 1 kontör gidiyor
üniversite öğrencisi iseniz
öğrenci kimliği ile normal kimliğinizi bi dosya kaıdına fotokopilettirip götürün olun 2 günde mesaj geliyor evet yazıp çevapliyor ve geçiyorsunuz kampüssele
süper walla konuş konuş bitmiyor kontör :)[signature][hline]Anatolian University Computer dept.
  • Yeni Oluştur...