eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 üniversiteli olmayanlarda üye olabiliyomuş gibi duydum doğru mu acaba?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 üniversite kimliği göstermen gerekiyor[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 liseli arklardan üye olanlar var? üye oabilsek çok iyi olur ama...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Liselilerin başı kel mi ? hey allahım.. uyuz oluyorum böyle ayrıcalıklı tarifelere.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ne beleşçi adamsın ya[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 üye olunmuo geçen abim geçti de birlikte gittik uni kimlik mi ne öle bişi istediler[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Öğrenci belgesi şart mı yoksa öğrenci kimliği de olur mu?[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Ben de o yüzden sormuştum,şimdi belge istiyolarsa üşenirim belge çıkarmaya:) Bi de liselilere pek bi engel değil aslında,gidip bulun bi üniversite öğrencisi arkadaş,o sizin adınıza üye olsun:)[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 arkadaşlar bilmem farkındamısınız ama liseli bi öğrenci (eğer dışardan devam etmiyorsa) 18 yaş altı oluyo. e 18 yaş altına hat açılmıyo benim bildiğim kadarıyla.nasıl liseli tarifesi yapılabilirki?[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Aket-Atum, 24 January 2004 14:37 tarihinde demiş ki: ne beleşçi adamsın ya bizede olsa fena mı olurdu (faturalısın diye duyarsızlık yapma aket)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 24 January 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 nası yani sadece gidip uni belgesi göstermek yetiyomu ben gruo falan bişi olman gerekiyo diye biliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Peki bi dezavantajı var mı bu olayın? Başka şebekelerle konuşurken daha fazla kontör girmesi vs?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yok başka kampanyaları etkilemiyo ama indirim sadece diğer kampucell liler arasında geçerli[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 nasil yani ben $imdi bizbizecell'iye mesaj atinca 2 kontor, kampuscell'iye atinca 1 kontor mu gidiyo?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 aynen dmx in dediği gibi bizbizesel kontörbizdensel ve kampüssel ' e aynı anda üye olabiliyorsunuz bizbizeselliyi arayınca 2 kampüslüyü arayıncada 1 kontör gidiyor üniversite öğrencisi iseniz öğrenci kimliği ile normal kimliğinizi bi dosya kaıdına fotokopilettirip götürün olun 2 günde mesaj geliyor evet yazıp çevapliyor ve geçiyorsunuz kampüssele süper walla konuş konuş bitmiyor kontör :)[signature][hline]Anatolian University Computer dept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar