Trasty Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ya bizim bildiğin şanssızlıklarla dolu sezon oldu Ligdeki ilk maçımızı AMC farm la oynadık yenildik we ardından takım kapandı önüne gelen 10-0 fln yenmeye başladı.. Global Gençlik maçı 85. dk ya 2-0 onde girdik son dk da 2 gol yiyip 2-2 bitirdik Tekirdağ SK maçında aynı şekilde son dk golüyle 1-0 yenildik..Simurg tan aldığımız 2-0 malubiyete lafım yok ama..Ligin 2. yarısında bomba gibi top oynadık daha puan kaybımız yok.. O amasya (amc farm'ın kapanmadan önceki son maçı) , tekirdağ we Global gençlik maçlarındaki yediğimiz son dk golleri olmasa şimdi Süperlig'deydik çok yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 En azından takım oturdu, sonuçta sezon başında defansımız neredeyse sıfırdan kuruldu. Önümüzdeki sezon takviye yapar mıyız bilmiyorum ama hangi gruba düşersek düşelim ben iddaalıyım şimdiden söyliyim. Gerçi ben hala bizim kaleciden pek emin değilim ama oyunda da çok önemleri var mı bilmiyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 aragorn oyunu birakti heralde takim kapanmis bot takim olmusuz ya ne kötü bi durum. bari bırakmadan serbest bıraksaydın bizi de para alsaydık takımdan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 neyse takımdan ayrıldım simdi. aylık 5000 dölar karşılığı isteyen arkadaşın takımına forvet olarak giderim. golcülüüm falan 20 ona göre. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 abi maaşlar falan biraz dengeli dağılsaymış ya. doğru düzgün özellik geliştirmemiş adamlar 25k ytl falan almış hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bende amerika CU die bir takıma gittim , serbest kaldım , urzanın takım vardi werder weremem ama hiç ilgilenmiyor sanırsam,yada az ilgileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ben de(yiğit yüce) urzanın takımdan ayrıldım simdi iskoç premiyer liginde Rathgannon Falcons dayım. PFC nin hali eski sezonlara göre biraz güçsüz kalmıs bu sezon. Özellikle ortasahanın ortası problemli gözüküyor. (benim bölge :P) Önümüzdeki sezon gelebilirim isterseniz Bu arada maaşlar genel olarak çok yüksekmiş PFC de. Takım nası batmıyor ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yok cok iyiydi kadro bu sezon rmk ile birlesiyoruz biz zaman ayiramadigimdan. bende gecicem rmk istanbula kapaticam takimi pfc rmk logosu yapcak sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 takimin hepsi gecti nerdeyse rmk ya o gordugun oyunculari yeni aldim gencleri doldurdum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Takım kapanınca Nox(D) diye bir takıma geçtim, güzel maaş verdiler diye. Ayrıca grupta güzel geldi, en azından bu sezon kalırlar B liginde rahat. Ne hayallerle başladıydık bu oyuna şimdi nerelerdeyiz peh. Sattın bizi Emre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 zamaninda ilgilenmediniz tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 İki sütü bozuk yabancı için sattın koyan o. Ha birde sürekli bakıyordum adaptasyon için ama sonuç aynı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yabancimi ne yabancisi lan bildigin turk transfer ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuşma lan yabancılarla ilişkiye girmiyorlar diye sattın, yalan mı?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 zegna beni alır mısın düzgün bi maaşa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yav doldurdun takima yeni adamlari, dostluk davasi yere yatti, moralim dusuyo, yetisemiyorum hepsiyle iliskiye girmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 abi anlamadigim olay 17 yasindaki adamlara filan 25k maas vermissin.takimi batirip volkanin takimami gececeksiniz zegna ? edit.rmk demissin gormemisim . rustude para kaldirmaya gelmis heralde :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 tutd kapaninca galatasaraya gectim, yeni takimda mc veya dmc eksikse alin beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yok odeon rustunu 3 aylık sureyı doldurmasına 1 hafta var o yuzden geldi fb ye gecicek :) kovmicam hic bi oyuncuyu kovup para gecirmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 takimi kapatiyorum cuma gunu işte boşa gelmesin kimse :D 25k vermenin nedenide 1 hafta adam cekmek icin takima yeni baslayanlardan hepsi 17 yasında bakarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Oyuncumun ismi Serhan Elmas bayadir gereksiz bir takimda top koşturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 özelliklerimi çabuk artırabilmem için ne yapmam gerekiyor? haftada 1 tane yükseliyor gibi :( milli takımda oynayabilmem için daha hızlı gelişmem gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 haftada 1 se çok az. kond. 90 ın altına düşmeyecek şekilde ayarla antrenmanlarını en verimli öyle olur. bi de üst üste getirmeye çalış aynı antrenmanları kısa pas- kısa pas - kısa pas gibi, tek günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 zaten sarkmasın diye hepsini ayarlıyorum 90-91 olduğunda kondisyon geri kalan zamanda aynı yetenek. 2 haftada 3 tane yükseliyor öyle bir şey de var. ya da şunu sormalıyım, yüksek özellik olduğunda mı zor artıyor bizim değer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ben üye oldum sıraya soktu karakter vermek için :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar