Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Footstar

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Ya bizim bildiğin şanssızlıklarla dolu sezon oldu Ligdeki ilk maçımızı AMC farm la oynadık yenildik we ardından takım kapandı önüne gelen 10-0 fln yenmeye başladı.. Global Gençlik maçı 85. dk ya 2-0 onde girdik son dk da 2 gol yiyip 2-2 bitirdik Tekirdağ SK maçında aynı şekilde son dk golüyle 1-0 yenildik..Simurg tan aldığımız 2-0 malubiyete lafım yok ama..Ligin 2. yarısında bomba gibi top oynadık daha puan kaybımız yok.. O amasya (amc farm'ın kapanmadan önceki son maçı) , tekirdağ we Global gençlik maçlarındaki yediğimiz son dk golleri olmasa şimdi Süperlig'deydik çok yazık oldu
Sosyal ağlarda paylaş

En azından takım oturdu, sonuçta sezon başında defansımız neredeyse sıfırdan kuruldu. Önümüzdeki sezon takviye yapar mıyız bilmiyorum ama hangi gruba düşersek düşelim ben iddaalıyım şimdiden söyliyim. Gerçi ben hala bizim kaleciden pek emin değilim ama oyunda da çok önemleri var mı bilmiyorum eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ben de(yiğit yüce) urzanın takımdan ayrıldım simdi iskoç premiyer liginde Rathgannon Falcons dayım. PFC nin hali eski sezonlara göre biraz güçsüz kalmıs bu sezon. Özellikle ortasahanın ortası problemli gözüküyor. (benim bölge :P) Önümüzdeki sezon gelebilirim isterseniz

Bu arada maaşlar genel olarak çok yüksekmiş PFC de. Takım nası batmıyor ? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...