Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 amcaoğlununkarısınıncocuklarıli şimdi anam geçen bi tepsiyi almış boyle odunlardan zımparalamış,bişeyler yapştırmş verniklemiş güzelce bırakmş kurutmaya 2 3 gündür de kuruyo.şimdi o tepsinin üzerinden yemek yiyorum ve vernik kokuyo.kıl oldum!
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bilg başında tepsiyle yiyoyudm.neyse btti yemek.ama vernik kokusunu cektim baya içime.kafa yaptı sdfk
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kafa yapan her türlü şeyleri satarız lazım olursa irtibata geçin
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 garbage ın bu hale gelmesinde benim de katkım olduğu için kendimden utanıyorum
Killer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 overseer bu mesajından dolayı sana bi -repit verdim.kermit öm den gorüşelim.
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 geçen yemek yiyoruz, içicek bişi var mı dedim, bali torbası verdi. kim verdi. capan.
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yemekden sonra c(s)igara gibisi yok başım ağrıyor bazen o zamanda hap(ağrı kesici) atıyorum. kermit öm
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hap var cigara var hap var cigara var hap var cigara var hap var cigara var .. o.o om filan atmayın ne hap görmüşlüğüm vardır ne cigara satarım.hatta sigara bile kullanmam ben.ama geberene kadar alkol alabilirim
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 biz ailecek vernik kokusuna hastayız ha bi de bali var
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 off off vernik kokusu bali uhu benzin koklamaktan burnum düşer :D
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Sevgili Arkadaşlar, Lütfen şaka da olsa böyle şeyleri yazmayın, bu forum herkese açık ve bazı yaşı küçük arkadaşlarımız için özendirici nitelik taşıyabilir attığınız postlar. Ayrıca İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi'nin başlattığı internet operasyonu ile de polis google'dan arama yapıyor ve bu gibi yazıları bulduğunda takibe alıyor. Lütfen bunu takıldığınız 10 foruma daha yollayın. Eğer yollarsanız gece 12ye kadar güzel bi haber alacaksınız. Allah rızası için yollayın. Ben de inanmıyorum ama allah rızası dendiği için yolluyorum. Saygılarımla.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ginaly said: Sevgili Arkadaşlar, Lütfen şaka da olsa böyle şeyleri yazmayın, bu forum herkese açık ve bazı yaşı küçük arkadaşlarımız için özendirici nitelik taşıyabilir attığınız postlar. Ayrıca İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi'nin başlattığı internet operasyonu ile de polis google'dan arama yapıyor ve bu gibi yazıları bulduğunda takibe alıyor. Lütfen bunu takıldığınız 10 foruma daha yollayın. Eğer yollarsanız gece 12ye kadar güzel bi haber alacaksınız. Allah rızası için yollayın. Ben de inanmıyorum ama allah rızası dendiği için yolluyorum. Saygılarımla. aynısını diyicektim ha.şu 10 mesaj olayı dışındakileri tabi sdgf.bilinçsiz yaşı küçük insanlar okuyo olabilir forumu özendiriyosunuz resmen
Öne çıkan mesajlar