Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oha tam ukala poposu kalkık yuh bış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 synorin said: 2 yıldır hiç kız arkadaşım olmadı bunalıma girmek üzereyim... kendime güvenim yerlerde lütfen biraz yardım edin şöyle bir umut vereyim zamanında 4 yıl sap dolandım.Bunalımada girmedim çünkü eğleniyordum eğlenmeyi biliyorum sende dene heryşeyeden bir eğlence çıkar biraz polayana gibi ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Saeros said: oha tam ukala poposu kalkık yuh bış böhüüüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bu kafayla bir 2 senen daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Saeros said: oha tam ukala poposu kalkık yuh bışkatılmadan edemeyeceğim.neye göre çirkin kime göre çirkin,hoşşt mataryelist derler adama,bi de guzellik gorenin gozunda sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bence hafiften doğru yoldasın. çirkinlerle konuşmaya değmez, bence önemli olsa bile onlarla konuşmamalısın sevgili eisenheim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 nihan sen benim güzellik kriterimin altındasın sanırım biraz bu conversation yürümez, başlamadan bitirelim sabit dur blockluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sanki sen benim için uygunsun gibi bir de bana mesaj yazmışsın buradan. çirkinlerle konuşmuyorum arkadaşım. farkettiysen msnde de yüz vermiyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 msnde istesen de yüz veremessin ki zaten EHE EH EH EH EE HE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 neyse sırf topic amacından sapmasın diye msn'e dönüyorum, off çirkin ördek yavrusu gibisin tanrım :S:sS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 burası ayar verme topiği değildi pardon -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 güzellik kriteri de var tabi. bazılarını adriana lima dan aşağısı kesmiyor mesela , ona göre oranlarsak nedir durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Erkek arkadaşın olsaydı daha mı iyiydi? (polyannacılık oynıcan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 abi bir yanlış anlaşılma var:D bilgisayar başından kalk denmiş ama asosyal bir insan değilim tabi ki ona da fazlaca zaman ayırıyorum ama genelde geceleri... benim sorunum istediğim gibi bir insan bulamamak:D bugün brz daha neşeliyim ilk msjlar depresif olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 temem lan bundan sora çirkin kavramını siliyorum..ayrım yapmicam. nbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 iyiyim sen nasılsın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 lütfen kişiselden motivasyon aramayın. benim gibi insanlar var buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Benimde(babam saolsun) 2008 5.20 var noluyo? gelen kızlar güzel ama kaşar. Akıllı hatun zaten arabaya bakmıyo banada bakmıyo galiba :S. Neyse işte böle garip bi durum, 7/24 bilg başındada değilm hayvan gibi spora gidiom işe gidiom(babamın yanı sağolsun) gitar çalıyorum, kütüphanem var(kendi okuduğum kitaplar) bol bol vaktim var saint-benoit'den çıkmayım ama noluyo gene hatun yok? Yani sorun bende veya çevremde 1 senedir abaz geziom zaten bi geçen sene ekşın oldu ondan öncede abazdım dur bakalım Yani akıllı kız bulsam stun atıcam 2 crit vurucam hpsi tam azalırken bi stun daga sonra GG! dicem ama çok deli item kasmış kızlar galiba Agali materyalist kız zaten ya görmemiş ya APAÇİEA! yada paraboq ama cimridir salla onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 olay arabada sporda parada dış görünüşde değil. OLAY İÇ GÜZELLİK DAS DAS DASD DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben JKL tercih ediyorum, tşklr. arabaya bakmayan da gördüm sanki ben bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 burtonesk said: bence hafiften doğru yoldasın. çirkinlerle konuşmaya değmez, bence önemli olsa bile onlarla konuşmamalısın sevgili eisenheim. işte bir numaralı hata. çirkin kızlarla konuşmamak. halbuki her çirkin kızın, güzel bir arkadaşı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Jedi said: burtonesk said: bence hafiften doğru yoldasın. çirkinlerle konuşmaya değmez, bence önemli olsa bile onlarla konuşmamalısın sevgili eisenheim. işte bir numaralı hata. çirkin kızlarla konuşmamak. halbuki her çirkin kızın, güzel bir arkadaşı vardır. evet kesinlikle geleceğe yatırım yapılmalı. Her yeni kız, sosyal kapital demektir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 doğru, güzel kızlar çirkin arkadaşlar ediniyolar çünkü genelde daha güzel gözükmek için. bu kızlar gerçekten çok fesat yaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 evet biz de güzel kızlarla tanışmak için çirkin kızlarla arkadaş olup fesatlık yapmıyoruz xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar