forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Spidee said: forgiver said: güzelliği sadece meme boyutundaki artışa bağlama Bağlamıyorum zaten, o 4-5 senede sadece meme boyunun arttığını düşünüyorsan bir iki kere daha yaşaman lazım o dönemi bence. bende bağlamıyorum, ama diğer fiziksel artışların olumlu katkı sağladığı söylenemez zamanında diğer kızlara göre taş ötesi olan kızların ulaşabileceği max güzellik orası olarak kalıyor ayrıca meme boyu değil boyutu olacak ki neden kadar bu kadar ön planda bir erkek olarak hormonların basmıyor, hiç olmamasından iyidir tabi görmekten şikayetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oper senle iyi paslaşıyoz hacı i can football yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oha benim dediğimden öyle bi anlam mı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bence çıkmadı ama bölylesi daha eğlenceli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 forgiver said: ayrıca meme boyu değil boyutu olacak ki neden kadar bu kadar ön planda bir erkek olarak hormonların basmıyor, hiç olmamasından iyidir tabi görmekten şikayetim yok Anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bıktım artık hiç kız arkadaşım yok veoldukça yakışıklıyım , kolay beğenmiyorum ama bu duygusal boşluğu hissedip haketmeyen insanlar için şaklabanlık yapmak , acı çekerek yaşamak istemiyorum.BIKTIM KIZ MIZ İSTEMİYORUM ONLAR OLMAYINCA HİSSETTİĞİM BOŞLUĞUDA İSTEMİYORUM.Bir ilaç vardı burda bir konu açılmıştı bu tür duyguları öldürüyordu.HOŞGELDİN HUZURLU HAYAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 forgiver said: oper senle iyi paslaşıyoz hacı i can football yapalım olur hacı ver msn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 @spidee: iki saat alntınca da zevki kalmıyor ama kendi hormonlarımdan bahsediyorum, yazım hatasından kaynaklı bir sorun varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 offf forumdan erkek kaldırdım paticikte erkekler teklif ediyormuş kızlar bunun lez verisyonun yapınca daha iğrenç oluyor tarihe not düşeyim msn açmıyom oper ama veriyim yine de sevdim seni ne bu gaylik ya, hromon testine girem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 devreler yandı benden yemek molası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bağcılara git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 nick entry uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ya bi eski mesaj hortlattım konu ne hale gelmiş :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hiç birimizin kız arkadaşı yokmuş meğersem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 burası benim evimmiş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kız arkadaşı olmayanlarla mı dialog kurcaz bu topicte o halde.? Kız arkadaşı olmayan kız var mı aranızda mesela ? B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben de istiyorum I LOVE GOGO I LOVE VERY GOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 AHAHAHAHHA ZAVALLILAR beni de aranıza alın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 gogo mu kız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kız arkadaşı olmayan kız olmasın pls bulursan kaç direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 SKeLeToN said: gogo mu kız mı ? çıkmayı seviyorum demek o tımaaaaam mıııı ? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ahaha doru lan tüm kız muhabbetlerini bizle yaparlar o zaman. Ben bunu düşünememiştim bi an. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar