Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Tremour77 said: Asitli icecekleri birakicaksin.Baharat kullanmicaksin.Yagdan uzak durucaksin.Kahve tarzi seyler tuketmiyeceksin.Acı yemiceksin.Mumkunse Sut kullanmicaksin. Yani genel olarak hayatin boyuna bundan sonra yediklerine dikkat ediceksin. offff berbat bişeyy :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Nasıl bir ağru bu? yanma ağrısı mı, kramp gibi bir ağrı mı? hayır kramp gibi ağrılara da bazen gastrit dedikleri oluyor iyi anlatamazsan ama apandist çıkıyor sonra sdf d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ayni dertten (ve mide kapagi silkinmesinden) muzdaripim, simdilik rennie dindiriyo, oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Sina, genellikle yanma olarak hissediyorum ama arada sırada, çok keskin acı da olabiliyor. (Bıçaklanmış gibi) İlkeciğim, Rennie diyorsun da, bu sabah 3 tane Buscopan içtim, anca ayakta durabilecek kadar kesti ağrımı. Buscopan dediğim olay, adet döneminde hatun kişilerin alıp acılarını dindirdikleri bir ilaç. Düşün yani, 3 tane almama rağmen acıyı anca hafifletti. Rennie, bildiğin şeker gibi geliyor bana. 9 saatte 12 tane yuttum, tık demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 okumadım diğerleri ne yazdıysa ama şunu söliyim stresli bi yaşamın ve sinirli bi yapın varsa gastrit geçmez ben söliyim hiiiç kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tabi bunun direk nörolojik olarak açıklaması da miğdeye bağlanan ve psikolojik olaylarda uyarılan vagus siniri. yani amaan yalan onlar ya da fiziksel değil diye düşünebilirsiniz ama oldukça fiziksel bir gerçek gerçekten de. Yani nasıl kolayı azaltıyorsanız gayet siniri stresi de azaltmanız lazım Vagus Nerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yok Sina, açıkçası ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum (hatta "biliyorum" diyeyim direkt). Fazlasıyla sorunlu bir dönemden geçiyorum bu aralar, üzerimde inanılmaz derecede baskı var. Bir çok da kişisel sebep var destekleyici olan, o nedenle zaten bir psikolog/psikaytr görmeyi düşünüyorum 2. dönem. Herhangi bir sorun aklıma geldiği saniyede artıyor ağrılarım, ağrılar devam ettikçe panik yapıp diğer sorunları düşünüyorum, öyle loop halinde 7/24 acıyla yaşıyorum sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ilaç dediğimiz şey şeker değil ki bir günde dozunu aşasın. ağrı kesici alırken dikkat edin, ağrınızı dindirdiğinizi sanırken karaciğer problemleriyle uğraşırsınız sonra. gastrit'e gelince: ülser olmak istemiyorsan kola, alkol vb içeceklerle içinde asidi fazla olan tüm gıdalardan uzak duruyorsun(sıkı bir diyet demek oluyor bu), stres kontrol yöntemleri öğreniyorsun, kendi kendine öğrenemezsen bir danışmandan yardım alıyorsun. mide, bağırsak hastalıklarının temel nedeni psikolojik rahatsızlıklar/sorunlardır bunu unutmuyorsun. spazm geçirdiğinde kendini ilaca vererek ya da sıkıntıya girerek kurtulamazsın, derin nefes al, sakinleşmeye çalış, kendiliğinden geçer o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar