Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 baston diye vermişler onu eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Aman olmasin Druid'e. Argus Apostle'i zaten kiskaniyorum. Bir de onla ugrasmiyim. LF Raiding Guild =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Miscellaneous Offhand bi kere o. 1h sword değil. Eod. Tamam. (Giev?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 -Wissy said: Aman olmasin Druid'e. Argus Apostle'i zaten kiskaniyorum. Bir de onla ugrasmiyim. LF Raiding Guild =] O kadar rating'in var al bi vengeful battle staff bendede kırmızısı var ulam argus margus heıehahu diye tatmin et kendini cimri herif :D //edit: afyonum patlamamış yazı yazma özürlülüğü başgösterdi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bi illidan mace im olsun 10k gold borcum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bilsem ki milletin /lol spamlemeyecegini alirim aslinda biliyor musun? =] Off alip tadini cikarip senin ve Lee'nin sicak kollarina migrate mi atsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Migrate atarsan ben tekrar arena yapmaya başlarım yokra uraşamam çok daral gelior >.< zaten alifieler hunter/druidle 1. liğe kasıyorlar forteliler çok seviyo bunu bu onların pvp geari boostluyor onlarda buna bt lootu verior çıkar ilişkisi :D Warlockdan çok baydım ez mode :D Hunter alt kasıyorum yeni 1 max 2 haftaya hazır geari 2k+ üzeri rahat gider ondan sonra. Bu yeni armory sitesi felaket canım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Lock'la da gideriz hatta su an Hunter'la oynuyorum ben iste 2k. Aliskin degilim gerci 2100 de gorduk ama sonra Dreamstate/Swiftmend Druid-Shadow Step Rogue takimi saolsun... Hatta `Good old days` koyariz takimin adini. Evet bu aklima yatti. Belki Forte bana da Apostle verir hem? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sparkcaster said: http://www.sk-gaming.com/arena/2/all/rogue/all/all/ su an dünyadaki en iyi rogue jamoro imiş listede ilk shaman 43. sırada.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 iki Warglaive li rogue um olsun başka bişiyim olmasin o kadar diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Dikkatli bakarsanız sağ omuzda duranın photoshop olduğunu görüceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 feyk ! gz :) illidanı kesebilsem bile bana hiçbir zaman düşmeyecek :( (3 ay talon of azshara lootu görmeyen biriyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ömrümü ps le tükettim, günde min 2-3 saat basında geciriyorum, hala insanların cıkıp "dikkarli bakarsanız ps olduğunu anlıyabilirsiniz" dediğinde nei kast ettiğini anlamıyorum... nerden cıkardım mesela burda photoshop olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Hadi canım???? Şaka dimi bu. Daha bugün "nasıl upgradein kalmadı, daha main hand alıcaksın" dedikten saatler sonra düşmüş olamaz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 baslıgı uplanmıs gorunce main hand de dustu dedim herelde ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Düştü zaten Photoshop şakaydı yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 xD GZ Heralde TBC'de lootun kalmadı mevcut patchte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 msnde yaptıgımız o kadar muhabbeten sora raid sırasında düşmesi efsane zaten güle güle kullan keyfini çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 oh yeah, gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 pff her düşürdüğünüz item için up yaparsanız topiği kakası cıkar ama hep bunları mı görücez ? :PP şaka tabi ki hehe çok iyi olmuş eline yakışmış gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 benim olsa su ikisi forumu hacklerim lan baslık neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Zomg, hunter weapon!!1eleven! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 fury warrior icin sahane itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 o diilde, bunlar sword deil ki glaive.. ayrı weapon çeşidi olucak kadar da iyiler yani.. wtb glaive spec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 polearmda olmasi lazim onlarin aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar